Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misssimo

czy plemniki moga przedostac sie przez majtki?

Polecane posty

Gość misssimo

Czy plemniki moga przedostac sie przez majtki?? Sytuacja wyglada tak Byly to dni plodne i chlopak nie mial wytrysku tylko dotykal swoim czlonkiem w majtkach w okolicach warg sromowych. Czy jest mozliwosc zaplodnienia? prosze odpowiedzcie

Gość ginekolog_położnikwędkarz
Tak, jako ginekolog spotkałem się z takim przypadkiem - kobieta miałą na sobie gumowce aż po pas (wypad na ryby) kiedy zagalopowała się z niezwykle zwinnym wędkarzem Stanisławem i ani się spostrzegli jak doszło do tego do czego musiało dojsc - zgwałcił ją szczupak :( Biedna opierała się ale on był nieczuły i zimny jak.. dorsz :( a ona to całkiem niezła flądra.. więc szczupak zwinny jak rekin i głupi jak ryba młot zrobił to co musiał i niestety.. nawet gumiaki sięnie przydały... a Stanisław jest szczęsliwym ojcem wchujraczków, bo jak ta kobieta złożyłą mu ikre w dużym pokoju to pół pomieszczenia zafajdała...

Gość O Mamo
Buhahahahahahaha Gratki dla pomyslu, masz fantazje:classic_cool:

Gość misssimo
rozumiem, ze moje niedoswiadczenie moze u Was powodowac smiech, ale ja prosze o jakas odpowiedz , prosze o taka konkretniejsza

Gość misssimo
czy jest ktos kto mi odpowie...?? prosze

Gość heheeeeh
nie zaszlas w ciazę - jesli o to ci chodziło :)

Gość misssimo
moze w Was to wzbudzilo taki smiech, bo napisalam, ze nie mial wytrysku i zeby w majtkach i jaka jest mozliwosc,ale ja jeszcze bralam pod uwage ten ejakulacyjny i majtki... :(:(

Gość misssimo
moze w Was to wzbudzilo taki smiech, bo napisalam, ze nie mial wytrysku i ze byl w majtkach i jaka jest mozliwosc,ale ja jeszcze bralam pod uwage ten plyn ejakulacyjny i majtki...

Gość misssimo
???? prosze niech ktos odpisze

Jak wiadomo, plemiki to komandosy, siły specjalne i szybkiego reagowania. Jak zwęszą okazję, rzucają się do działania.

Gość huehuehue
hehehhehe :D I mają takie pelerynki z takim duzym S na srodku S jak Super Sperma :D Nie masz się czego bać, nic sie nie mogło stać

Gość _Aga_tka_
Nie da się tak zajść, trzeba by te plemniki miały zdolność przesuwania się po materiale i wpełzania do pochwy z determinacją, a przecież to niemożliwe ;) ale pomyśl i tak o jakimś zabezpieczeniu żeby nie mieć takich problemów na przyszłość.

Gość Jak zaszlas w ciaze
to nazwij synka MacGyver !!!!!!!!!!!!!!

Gość zdołoana
mam pytanie: przedchwilą kochałam sie z chłopakiem i mielismy na sobie majtki.Dotykał mojej pochwy swoim członkiem.Oboje mieliśmy mokro w majtkach,ale u mnie to był chyba mój śluz.Czy mogłam zajs w ciąże????Odp prosze bo nie wiem co zrobic...chce mi sie tylko ryczec bo sie bardzo boje.

Ale wy jesteście strasznii :P Ja rozumiem obawy dziewczynki , też się kiedyś tego obawiałam . Wszak człowiek nie rodzi się z wiedzą i doświadczeniem :P

Gość UnnamedUser
Zrób sobie test ciążowy i będziesz wiedziała czy jesteś w ciąży, czy też nie.