Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulaa

cechy rozpoznawcze babek ktore bardzo dlugo nie mialy facety lub nigdy nie mialy

Polecane posty

Gość asiulaa

wedlug mnie: dziwne spojrzenie, zachowanie przy facetach depresja lekka a wedlug was?

Gość Ks. J. Łabiński
nadmierna wilgoć w określonych miejscach ;)

Gość gruba kaska
wąskie zaciśnięte usta.... :-D

Gość asiulaa
oo to prawda z tymi ustami, zaciskaja tak wrednie usta

Gość nineczka12345
i jeszcze, taka jakaś nerwowość jak się facet pojawi!!! I histeryczny śmiech, jak się upiją ;). I jeszcze, szukanie wzrokiem facetów - jak taka baba siedzi w towarzystwie, to często robi wszystko żeby to NA NIĄ się faceci gapili, a jak tak nie jest to popisuje się, cuda wyczynia.... ech co te baby głupie czasami z siebie robią śmiech na sali normalnie

Gość nineczka12345
aaaaaa, i jeszcze, poprawianie włosów co chwilę, grzebanie nerwowe w torebce... a jak się taką, nie daj Boże, zapyta np. czy ma już faceta albo coś w tym stylu, to zaczyna gwałtownie ripostować, że po co jej facet, i takie tam....

Cholerka, cała ja.... usta sobie szczotkuję szczoteczką od zębów, żeby takie wąskie mi się nie robiły. Niewiele pomaga. Niestety. :O

Gość up.....
up

Uff, na szczescie dotyczy mnie tylko to poprawianie wlosow :D (bo mi sie mechaca jakby chcialy sie w dredy zawinac, takze poprawiam co chwila :P ) chyba niejest jeszcze tak źle :D

18:35 [zgłoś do usunięcia] nineczka12345 i jeszcze, taka jakaś nerwowość jak się facet pojawi!!! I histeryczny śmiech, jak się upiją . I jeszcze, szukanie wzrokiem facetów - jak taka baba siedzi w towarzystwie, to często robi wszystko żeby to NA NIĄ się faceci gapili, a jak tak nie jest to popisuje się, cuda wyczynia.... ech co te baby głupie czasami z siebie robią śmiech na sali normalnie 18:37 [zgłoś do usunięcia] nineczka12345 aaaaaa, i jeszcze, poprawianie włosów co chwilę, grzebanie nerwowe w torebce... a jak się taką, nie daj Boże, zapyta np. czy ma już faceta albo coś w tym stylu, to zaczyna gwałtownie ripostować, że po co jej facet, i takie tam.... Ale przy tych postach na serio się obśmiałam :D

Gość Ju......
Z tymi ustami to ściema jakaś. Ja stawiam na nieśmiałość, trudności w kontaktach damsko-męskich, płochliwość, smucenie/wywntrzanie się niepotrzebne.

Gość Ju......
Ale nineczka12345 ma rację akurat...