Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darianka

Imię dla brata Niny..

Polecane posty

Gość darianka

Proszę o normalne komentarze..bo wybrać imie to wcale nie łatwa sprawa a tu za miesiąc będe rodzić.Zależy mi na tym aby imie brata pasowało do Ninki..

może NIN ?? ;) ;) heh a tak na serio to nie wiem bo generalnie mi od zawsze podobają się 3 męskie imiona : MIŁOSZ, MACIEK I FRANIO i żadne inne nie jest w moim guście :D

Gość Judytkkaa
Nina i Tomasz - co Ty na to ?

Gość darianka
Judytkka ładnie:))) Tyle,że moja przyjaciółka teraz nazwała tak synka..myślałam jeszcze o Oskarze,Alesie,Igorze..ale Igor to takie ,,ostre'' imie.. a jeszcze podoba mi się Michał :)

Gość Antoni czyli Antek

Gość Igor i Nina
pasuje jak ulal, Nina to tez ostra dziewuszka bedzie :D mam kolege Igora i jest taki misiu, przystojny i z poczuciem humoru, ze szok!:D Igor jest jak najbardziej dobrym imieniem. Borys- to faktycznie za ostre, ale Igorek, Iguś, Igoreczek cudo :D

Gość majua
zgadzam się ze igor bardzo pasuje.

to ja już jednak jestem za IWO Igor strasznie oklepane jest ostatnio :O a Nina jest dosyć oryginalne więc i dla chłopca powinno być takie natomiast Igor już dawno przestało być oryginalne = po prostu za dużo tych Igorków na około

Gość darianka
hmmm...Antoni..jej raczej odpada to imię -mój mąż nie znosi tego imienia.Ale nie mówie,że to złe imie. A Igor..hę.. pasuje :) i chyba nawet jest to typowie imie męskie..sama już nie wiem..

Gość darianka
Iwo? czy to imie nie jest ,,ZA'' orginalne??

no jest ale Ninka tez do popularnych nie należy co innego gdybyś miała Olivkę, Wiktorię , Julkę to wtedy Igor pasuje ale moim zdaniem to Niny musi być coś oryginalnego a Iwo takie jest ja znam jednego Iwa i powiem Ci, ze wszystkich jego imię fascynuje bo jest takie nietypowe właśnie no chyba, że bardziej podoba Ci się Igor ale pytałaś o takie, które pasuje więc głosuję : Iwo lepiej się komponuje z Niną ;)

Gość kolorowaa
"Nina i Mariusz " była kiedyś taka książka. Moja znajoma ją uwielbiała i stwierdziła, że jak bedzie dziewczynka to będzie Nina a jak chłopiec to Mariusz:) ( ma dziewczynke:)

Dziewczyna chce się poradzic więc się radzi a i tak sama zdecyduje bo to jej dziecko nie rozumiem o co Ci chodzi ?? :O

Gość justaaaaaaa
a co powiesz na kamilka? ja wlasnie zaczelam sie nad tym imieniem zastanwiac

Gość do gosieńka
mozna mówić tez alek chociaż mi osobiscie to ime sie bardzo zle kojarzy ale to juz moje subiektywne odczucie. do samego imienia nic nie mam nawet ładne

cześć Gosia ;) ja Franka i Zoję ;) wiem wiem nikomu się nie podoba ale ja jestem zachwycona :)

Gość franke jest super imie
ale moj syn bedzie stasiu

teorio zoja?? :) czy zofia? a u mnie ja wybralam ola a mąż ale - gorzej jak nie bedzie chlopaca i dziewczynki hehehehehe

moi znajomi mają FRANKA, ANTKA i HELENKĘ ;) mnie się podoba ale większość ludzi się oburza nie wiem dlaczego wolę takie imiona niż te wszystkie OLIVKI, WIKTORIĘ, IGORKI, OLIVIERY itd no ale o gustach się przeciez nie dyskutuje :)

Gosiu ---> nie Zosia tylko ZOJA (taka rosyjska księżniczka była) chociaż wahałam się kiedyś nad Zosią i Milenką ale ta Zoja już od dawna jest i chyba zostanie aczkolwiek Gosiu o czym my rozmawiamy ?? :P :P wszak nasz topik nie wskazuje na to abyśmy miały się nad imionami zastanawiać hehehhe 🖐️

tez tak uwazam... moja kolezanka z roku ma Dżordża. A chrześnik koelzanki to Kewin... Spolszczone wygladaja paskudnie i nie pasuja do polskich nazwisk :( Na osiedlu moim meiskz adziewczynka - Julizefina.... Jakby nie moglo byc Julia Józefina.... A mi sie podobaja franki i takie tam :)

buahahha.... no tak :) troche nawet nie wypada co? :) jakby co to my z topiku \"starające sie o dzidzie...\" :) Zoja - bardzo ładnie...No i do tego tez musi być jakieś wyjatkowe meskie lub... inne damskie :)