Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona smutnaa...

wspomnienia o bylym chlopaku....

Polecane posty

Gość ona smutnaa...

witajcie dziewczyny...wlasnie slucham piosenki ktora bardzo przypomina mi mego bylego chlopaka...i mimo ze nie jestesmy razem juz dlugo to jakos mi sie zrobilo smutno....on swego czasu chcial do mnie wrocic ale ja mam juz chlopaka ktorego kocham i on kocha mnie....czy tez czasami macie tak przychodza chwile wspomnien smutku zalu z powodu waszych bylych jednoczesnie majac chlopaka/narzeczonego/meza??

Gość buziaczka
Jasne to przecież sentyment...

Gość czerwona szufelka
czasami tak się zdarza... Mimo aktualnego szczęśęcia z obecnym facetem czasami się tęskni. Może nie koniecznie za byłym ale za tamtymi czasami...

Gość bajaderra
to na cholere sluchac jakichs smetnych piosenek i wpedzac sie we wspomnienia? lepiej ciesz sie tym, co masz :)

Gość czerwona szufelka
a ja lubie moje wspomnienia. Gdyby nie one nie byłabym tym kim jestem...

Gość ona smutnaa...
na codzien wszystko jest ok,doceniam szczescie ktore mam doceniam to ze jestem kochana ale w takich chwilach jak ta kiedy niechcacy wroca wspomnienia zastanawiam sie czy to wlasnie tak mialo byc??..czy mozna bylo zrobic cos zeby moje zycie nie wygladalo tak jak wyglada teraz, nie z ta osoba....choc teraz jest mi db..wszystko jest takie zagmatwane....czy tylko dla mnie towarzyszy uczucie niedosytu??dziewczyny wy tez tesknicie czasami??....