Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakby tu sie nie zalamac

czy to moze byc ciaza??

Polecane posty

Witam.. moze zaczne od poczatku od jakis 7 miesiecy temu nie mialam okresu a wiedzalam ze w ciazy nie jestem, wiec poszlam do lekarza dostalam zastrzyki i pozniej tabletki.. i wszystko bylo ok. 2 miesiece temu przepisal mi lekarz kolejne tabletki aby miesiaczka byla i zeby nie trzeba bylo zastrzykow znow brac w razie jakby sie zatrzymala powiedzial mi lekarz przepisujac te tabletki ze latwo mozna zajsc w ciaze po nich... no i teraz problem tkwi w tym ze zazywalam je tak jak lekarz kazal okres sie pojawil wszystko bylo ok do tego miesiaca.. zazywalam jak zwykle te tabletki a okres sie nie pojawil.. spoznial sie ponad tydzien.. wspomne jedynie, ze kochalismy sie z moim chlopakiem z prezerwatywa, uwazalismy na to aby nie pekla i nie bylo takiej sytuacji aby moj chlopak skonczyl we mnie... no ale dzisiaj poszlam do lekarza mowie co i jak.. wiec oczywiscie mnie zbadal zrobil usg.. i powiedzial ze on pecherzyka nie widzi ale do konca nie jest pewien.. ze jutro mam przyjsc do niego z moczem po nocy i sie okaze... czy to jest mozliwe ze jestem w ciazy?? skoro nie doszlo do wytrysku we mnie a uwazalismy zeby gumka nie pekla?? prosze was poradzcie cos.. ja nie jestem gotowa na dziecko :(( tylko nie piszcie ze moglismy uwazac itp.. bo na prawde uwazalismy

Gość arletka25
pojdziesz do lekarza to sie wszystkiego dowiesz badz cierpliwa

no latwo powiedziec pojdziesz do lekarza to sie dowiesz ja wiem ze sie dowiem, ale pytam sie was czy to jest mozliwe ?? P.S. jesli ktos nie chce odpowiadac to niech nie pisze w ogole, a nie pisze jakies beznadziejne teksy pozdrawiam

Ja tu przeczuwam niepokalane poczęcie! :D Skoro raz się w histori zdarzyło, to jest możliwe :D A tak na serio, to brak miesiączki nie zawsze jest oznaką ciąży. Tabletki przypisano CI ze względu na brak miesiaczki - widać coś w Twoim ciele nie działa jak trzeba i być moze nawet tabletki sobie z tym nie radzą.

Gość natalkowamama
w ciąże zajść to nie taka łatwa sprawa. Matematycznie rzecz biorąc masz szanse jak 1 do 100000. Chyba nie masz powodów do zmartwień.

dziekuje za slowa otuchy .. chociaz do jutra chyba czas bedzie sie tak dluzyl ze po prostu nie wiem jak to przezyje.. kupilam dzisiaj sama dla siebie test i zrobie go rano, moze sie troche uspokoje a drugi test u lekarza ale po poludniu dopiero :(( A tak w ogole to nie mam okresu, ale czuje sie tak jakby sie zblizal tzn ze bola mnie piersi, jajniki bardziej niz zwykle ... prosze o jeszcze kilka slow na ten temat