Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzed

do wszystkich kochanek

Polecane posty

Gość xyzed

Jesteście boskie i w dupie mam wszystkich,którzy na was psy wieszają.Wy jesteście ozdobą tego chujowego świata i bez was nie chciałoby się żyć [cześć] :classic_cool: :)

żyć się nie chce jak się czyta taką wypowiedź...nie buduje się szczęścia na nieszczęściu innych!!!

Gość xyzed
A dlaczegóż to przerąbane? :D

Gość xyzed
megi85 -> żyje się raz,a nikt ci nie każe być kochanką :p

kochanką nie zostanę, ale jak kochanka się wpakuje w moje życie, to nie będzie mi miło

Gość xyzed
megi85-> czy kochanka wpakuje się w twoje życie to zależy tylko i wyłącznie od ciebie.Więc myśl i nie narzekaj,i nie potępiaj innych bo to ich życie.Czyż nie? :p

a gdybyś się zakochał ... a twoja kobieta doprawiałaby ci rogi...z KOCHANKIEM?

poza tym to nie tylko zależy wyłącznie ode mnie!!! bo kochanka=zdrada, a zdrada to nie zawsze wina jednej strony

Gość xyzed
medi85-> trudno takie jest życie.Widocznie znaczyło by to że nie dbałem dostatecznie o swoją kobietę.Jakoś bym to przeżył bo na jednej cipie świat się nie kończy.Przeprowadziłbym dogłebną analizę i heja do nastęnej cipki ;)

ja jestem jeszce na etapie, kiedy się mysli, że można podbić świat i wierzy w ideały

Gość xyzed
megi85 dbaj o swego faceta a zdrada na pewno nie przyjdzie mu do głowy.Kochanka o mnie dba więc nawet przez myśl mi nie przeszło żeby szukać innej :classic_cool:

ale natura to takie ustrojstwo, którego nie da się oszukać :-P

Gość xyzed
dokładnie i różnie -> tylko nie zatrać się w szanowaniu swojej dupy,bo nigdy nie doświadczysz tego szczęścia ,które daje jej wypięcie ;)

Gość do xyzed
Od powietrza, głodu, ognia i kolesi mówiących: czy kochanka wpakuje się w twoje życie to zależy tylko i wyłącznie od ciebie zachowaj nas Panie... Nie masz chłopcze najmniejszego pojęcia o życiu, jedyne co o nim wiesz, to jak do dziury trafić. Mam mdłości jak czytam wypociny takich dupków. Niniejszym życzę Ci, abyś metodą kosy, trafił wreszcie na kamień. Mała szansa, że zmądrzejesz, ale przynajmniej Cię trochę poharata w imię tak zwanej sprawiedliwości społecznej :-P

Gość xyzed
No właśnie! Kochanki też mają mózg 👄 i wcale nie gorszy niż takie świętojebliwe jak ty i tobie podobne :p Do wszystkich obrzucających mnie błotem : mam to w dupie :D

Gość kochanka franka
no nareszcie jakies super foorum mam w dupie co gadaja kochanka to supper sprawa - tak samo jak kochanek skoro w domu zona wiecznie zmęczona, dupy nie daje, wiecznie naburmuszona, w kapciach, rozciagnietej pidżamie -to cobiedny facet ma począc???? a my kochanki - wiecznie piekne, pachnace i uprawiamy super sex gdyny wszystkie zony robiły to co my - to faceci nie dupczyli by na boku kochanki wszystkich zdradzających - łączcie sie!!!!!!!

do xyzed pomyliłeś sie, nie jestem swietojebliwa,mam tylko zasady ,szanuję sie i nie zadaję sie z żonatymi.Nie mam zamiaru dawać d...byle palantowi. Facet,który ma kochankę to dla mnie dupek próbujacy udowodnic sobie przez łózko własną atrakcyjność.

o swojego faceta dbam i dbać o niego będę zawsze,a ON DBA O MNIE!a ty xyzed zadbaj w końcu o swoją kobietę (czy tę pierwszą, czy to kochankę), bo z tego co mówisz wynika,że szukasz \"następnej cipy\", po to żeby ona dbała tylko o ciebie, a jak się znudzi to następna...trochę mniej egoizmu w twoich związkach i zobaczysz na czym polega prawdziwe szczęście...

Gość do kochanka franka
Super pomysł! Kochanki zdradzających - łączcie się. Wymyślcie sobie jakiś wspólny dom ( prostytutki mają swoje burdele ) to będzie zdecydowanie lepiej na świecie!

Gość kochanka franka
zadroscicie bo nikt was nie chce oprocz własnego faceta

Gość kochanka franka
kochanka to nie prostytutka - moherowy berecie hehehehe

a kochanka franka - wiecznie piękna i pachnąca...phi! facet i tak zawsze wróci do spokoju i stabilizacji a tobie nie zostanie nic

Prawdziwy mężczyzna na odpowiednim poziomie nie zdradza;) I nie zalezy to od powierzchownosci czy wewnętrzności zony,tylko od charakteru.Jeden sie urodził ru...bez jaj,inny potrafi korzystać z życia w bardziej inteligentny i satysfakcjonujący sposób;)

Gość kochanka franka
wracam do męża - i do jego ramion trzeba dzialac na dwa fronty najlepiej załóżcie sobie topik - wyznawcy moherowego beretu - łączcie się hehehehehe