Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
*Dora*

ZAKŁADAM STAŁY APARAT ORTODONTYCZNY - KTO JESZCZE?

Polecane posty

Dora, są OUTLETY, tam są wyprzedaże firmowych ubrań. Przekonałam się, że nie trzeba kupować wranglerów czy lee żeby dopasować na siebie spodnie, tylko trzeba troszkę poszukać. Ja jestem małym chudzielcem i w zwyklym małym sklepiku znalazłam na siebie odpowiednie spodnie. A Mama krawcowa, to taki super plus ;), bo masz ubrania jakich nie ma nikt. Spuchnięty policzek to dodaykowy plusik, moje dzieci (te szkolne, własnych nie mam jeszcze) są w miarę grzeczne, bo wiedzą, że Pani i tak nie krzyknie, bo nie może, a jak krzyknie to jej się wszystko porozrywa ;). Na bardzo duży ból biorę ketonal, zawsze pomaga, ale w miesiącu biorę jedną, dwie tabletki. Teraz częściej ze względu na wyrwaną ósemkę. Nic innego mi nie pomaga.

Lee są droższe od Wranglera, z tego co zauwazyłam. Ale wiesz? Mam kupiła mi fajne spodnie Lee w ciuchlandzie. Za duży tłok jest tak jak dla mnie, ale jak mi Mama coś kupi, to zawsze jest to coś fajnego. Spróbuj.

Super masz! Też tak chce :) Ja się przekonałam co do Lee i jestem z każdych jednych zadowolona. Fakt są drogie, ale czasami warto dać te 230 zł. i mieć porządne dżinsy, które nie mają prawa się przetrzeć. Chyba, że po 5 latach:) P.S. Ja kiedyś wyczaiłam fajne Lee w promocji za 149 zł! Bardzo się zdziwiłam, że ze4 249 zł. były przecenione na tyle. To pewnie ze względu na rozmiarówkę (26/33). Tak sobie to tłumaczę;)

O tak! W secondhandach mozna znaleść tanie i niepowtarzalne ciuszki :)

Ja regularnie odwiedzam secondhandy. Dwa razy w tygodniu na pewno, kiedy to po zajęciach mam godzinke czasu do pociągu. Ostatnio skupiłam na jednym niedawno przeze mnie odkrytym. Mają świetne i tanie ciuszki! Zawsze wychodzę przynajmniej z jedną pełną reklamówką i z ogromną satysfakcją, że mam kilka fajnych ciuszków za tak małe pieniądze :)

Ja praktycznie nie chodzę, a blisko mnie jest taki fajny. W ciągu klku lat byłam raz tylko. A są tam takie fajne rzeczy. Dobrze, że Mama, siostra albo koleżanki mi cos wypatrzą i biorą na wymówienie, a ja zawsze to zostawiam dla siebie i jestem zadowolona. Muszę się w końcu wybrać na buszowanie.

Na tych zdj. co Wam wysłałam - te w czerwonej wieczorowej kiecce (szłam na wesele) to też szyta kiecka :) Dzis jakis taki dzień, czuje sie jakaś bez sił i \"zdechła\" ;) Mam nadzieję, że od jutra bedzie inaczej, bo praca i roboty domowe :)

Twoja mama ma talent! Świetna jest ta sukienka! Wprost z czerownych dywanów Holywood! :) *DORA* czy Twoja mama szyje na zamówienie żakiety? :) Ja właśnie zmykam się wykąpać. Oj to będzie długa relaxująca kapiel... mmmm..., a potem niestety nauka 😭

Mama szyje, żakiety, kurtki, płaszcze, hehe, co tylko wymyslę, ale mówi, że jestem ciążką pacjentką, bo zawsze wymyslam jakieś wymyślne rzeczy, zamiast coś prostego, no i potem w czasie szycia i mierzenia marudzę, żeby tu albo tu jeszcze zwęzić i tak to jest :) Proste rzeczy to mogę kupić w sklepie.... W sklepach też są super żakieciki i kostiumiki, ale dla mnie za drogie, a drugi powód to to, że ja mam za długie ręce, wszystko co mierzę to nie sięga nadgarstków. A tak w tanim sklepie materiałowym kupie materiał za 60 zł na spodnie, żakiet i spódniczkę. Ja siedzę i gapię w TV, ale nic nie leci. Mój Romeo ogląda TV Turbo, hehe a ja się nudzę. Kiedyś to chociaż leciał Taniec z gwaizdami :)

Dora, to masz naprawdę Złotą Mamę. A te szyte ubrania, to na pewno gdybys szyła w zakładzie zaplaciłabys więcej niż w sklepie za gotowe. Więc ubierasz się drogo;). Jak znajdę więcej czasu, to wyślę Wam swoje zdjęcie, ale bez ząbków, bo rzadko na zdjęciach widac moje zęby. Nie są krzywe, ale ta jednak trójka mnie dobija i przez nią zakładam aparat. Na dole w sumie byłoby ok, ale też mi nie pasuje. Chcę się uśmiechać pełną gębą;).

dziewczyny zjadlam przed chwila pierwszy raz pizze!i tak jakos sie zdolowalam:( to nie ta sama przyjemnosci wogole jakos tak:(( i jeszcze uczyc sie trzeba:((

A ja dzis zjadlam normalnie obiad:) czyli tak sobie mysle ze wlasciwie nie moglam jesc \"az\"dwa dni. Wiec Dora- Bez darmatu nawet dla takich chudzików jak my:*

Kewcia, po jakim czasie ta pizza? bo mi zalozyli aparat w czwartek i wlasie zuje pizzunie , rzeczywiscie jakas dziwna, ale sie jesc da:)

po prawie 3 tygodniach, mi taka wlasnie przezuwana pizza krojna na kawaleczki nei smakuje:( juz wole jakas mieciutka zapiekanke zeimniaczana:)a pizze chyba odloze na...2 latka:/ dobrej nocki wszytkim~!

Witajcie, ale się rozpisałyście przez weekend :-D Emma mam pytanie do ciebie, mamy chyba podobna wadę mi tylko jedna górna dwójka zachodzi za dolną, jak to jest jak one zaczynają się zamieniać miejscami, czy nie można wtedy zamknąć buzi??

I chciałam przeprosić że nie poprzesyłalam zdję ale przez swiateczne porzadki totalnie nie mialam czasu. A co do wagi to ze mnie tez chudzielec - wzrost 178 waga 59 a kupno spodni to prawdziwy horror

Dziewczyny, wpisałam swój mail w preferencjach ale on nie jest widoczny obok nicku, dlaczego?

Tak jakoś mi się urosło :-D Z tym adresem to nie mam pojęcia czemu tak wyszło :-D

Ja jak sobie załążę już aparat to gumeczki chcę koloru przeźroczystego albo błękitnego albo na wiosnę - zielonego jasnego :)

dora - fotos mi nie doszly, a szkoda... ja tez bylam kiedys wysokim chudzielcem (173, 51kg), ale przez dwa lata , odkad mam brace biurowa - ciagle siedzaca - to przytyłam 10 kilosków. powaznie. siedze, jem i wszystko wchodzi, w tylek , brzuch , nogi. podobalo mi sie najpierw, ale teraz to juz troche sie zagalopowalo... ja zaczelam normalnie jesc po 3 tygodniach. teraz jem wszystko - pizze, kebaby, hamburgery, kotlety, fryty... niepokoi mnie tylko fakt, ze po 6 tygodniach NIC mi sie zabki nie przesunely. mam bardzo mocne kosci, ale myslalam ze aparat je ruszy, a TU NIC. pozdrawiam

dziewczyny bierzcie kolorowe gumki niebieskie zielone...ja tez na poczatek chcialam przezroczyste ale orto na mowila mnie na blekit i nie zluje!!wrecz przeciwnie!!!:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się