Kewcia 0 Napisano Grudzień 18, 2006 malutkamalaja i cala dziekuje za fotki!:) nie ma co ladne z was aparatki:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytaniee Napisano Grudzień 18, 2006 Cala--> dzieki za informacje . Jak widac nie bardzo jestem w tym temacie :) A oprocz porcelanowego jest jeszcze jakas inna grupa ? :D A cena gornej szczeki poreclanowego ktos wie ile wynosi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Aparat kosmetyczny stały to: - porcelanowy - krysztal górski - plastikowy Ceny są rprzyblizone. I cena jednego łuku porcelanowego wynosi od 1800 zł. i więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Grudzień 18, 2006 dorka zmiana maila......kewciaaaaaa@wp.pl :) czekam na kolejne zdjecia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka22 0 Napisano Grudzień 18, 2006 ja tez chce dostać fotki....malutkaMAŁAja....i inne dziewczyny... :) chętnie obejrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 18, 2006 Dora to zalezy jak sie usmiecham :) - jak usmiecham sie jeszce bardziej to widać mi tez dolne zeby i wtedy widać a jak troche mniej to widac same jedynki (jak u królika) zreszta na zywo jest inaczej :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Malutka22 wysyłam zdjęcia. Dziś mam wieczór wysyłania zdjęć. Lenię się, jutro mam długi dzień, ale lekcji nie ma, bo robimy Wigilię, więc mogę zrobić sobie labę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Chciałabym ogłosić werdykt :) I miejsce i nagroda (aparat retencyjny ;) ) dla MalutkaMałaJa za największe fotki, najlepsze zbliżenie, gratuluję! Chyba sie ze mną zgadzacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Kamyk, to na zdjęciach usmiechaj się cały czas, bo naprawdę nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 18, 2006 A miejsce II i III? :p Może sie załapię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Oj, aż się zaczerwieniłam. Te zdjęcia robił mój chłopak. Wiecie jaki to despota;). Uwielbia robić zdjęcia. Zanim zrobi jedno, musze się dobre kilka minut ustawiać. Chociaż czasem pstryknie nie wiem kiedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 18, 2006 AKCJA \"POKAŻMY SIĘ\" ************************************************ *Dora* --> dora.kafeteria@wp.pl Cala --> cala14@wp.pl kamyk22 --> kamyk22-84@o2.pl chester --> krakson@vp.pl ileneczka --> bilka_14@tlen.pl Romek --> rroommeekk@onet.eu hiruni --> hiruni@o2.pl agaga23 --> hospod_m@eu.pl SUNSHINE23 --> aurora102@wp.pl Emma23 --> ewciaos4@wp.pl malutka22 --> jagodka69@buziaczek.pl Becia280 --> becia280@buzaiczek.pl igna**aparatka --> igna_aparatka@o2.pl MalutkaMałaJa --> malutkamalaja@o2.pl Gosiaa24 --> gojusik@interia.pl Kewcia --> kewciaaaaaa@wp.pl io-io --> joannaio@life.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Dora, nie mam Twojego zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 18, 2006 MalutkaMalaJa doszły zdj - ale masz super burze loków i jaka chudzienka jesteś :) Usmiechajcie sie troche dziewczyny na zdjeciach - nie ma sie czego wstydzic wszestkie mamy ten sam problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Mam zdjęcie Cali i Kamyka. Dwie piękne dziewczyny. Słodzimy sobie, ale naprawdę jesteście ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aparatka z większym stażem Napisano Grudzień 18, 2006 a ja wolę wstawić na grono fotki i wyśle link - szybciej niż ta nieszczęsna poczta na każdym portalu.. niestety w tym miesiącu skończył już mi się transfer wieć dopiero po sylwestrze - będę się mocno szczerzyć do każdego zdjęcia żeby mój aparacik było widać, bo na wakacyjnych akurat nie bardzo wyszedł;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 18, 2006 W moim albumie trudno znaleść zdjęcia, na których uśmiecham się z otwarta jadaczką. Odruch bezwarunkowy z wiadomych względów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 18, 2006 ja najbardziej unikam zdjec z profilu - wtedy niczego nie da sie ukryć juz nie moge sie doczekac kiedy nie bede musiala kontrolowac swojego usmiechu - ale najpierw trzeba znalezc dobrego ortodonte chyba sie juz uzaleznilam od tego forum ( wlasnie powinnam wymyslac tyluł pracy mgr a ja siedze na kafe ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Ciekawe jak wygląda Romek? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Grudzień 18, 2006 wylaczam juz kompa i zmykam do lozeczka puczyc sie! a tak wogole to studiuje ekonomie na III roku! dosatalam 2 zdjecia i jestem pod wrazeniem:) malutkamalaka zazdrosze loczkow!:) pozdrawiam wszystkie! dobrej nocki do jutra!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 18, 2006 kamyk22 a co studiujesz? To Ci pomogę znaleźć temat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 18, 2006 psychologia doradztwa zawodowego i organizacj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Kewcia, dobranoc. Powiedz nam kiedy będziesz miała juz temat no i co studiujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Grudzień 18, 2006 dziekuje, kochane ze fotki:* wiem juz jak wyglada: Dora i MalutkaMalaJa- nic wiecej nie dostalam. dzis, albo jutro wysle swoje, musze tylko odnalezc plyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Brzmi bardzo ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Grudzień 18, 2006 odnośnie chudziaków- 179cm i jakies 57-59kg:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 18, 2006 kamyk22 to może: \"Wpływ forum na podjęcie decyzji\" albo \"Forum jako dobre miejsce w doradzaniu\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 18, 2006 To ja: 160 cm i 41 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Grudzień 18, 2006 dziekuje za zdjecia wystarczy wspomniec ze sie nie dostalo i od razu odzew Dora twoje zdjecia dostalam wczesniej niezawodna z ciebie firma:) dziewczynki sliczne wszystkie jestescie ja nie slodze stwierdzam fakty co do uzaleznienia to ja chyba tez juz jestem od tego forum pierwsze co robie po powrocie do domu to wlaczam kompa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość venlaa Napisano Grudzień 18, 2006 czesc dziewczyny! bardzo polubilam wasze forum, choc dopiero niedawno je znalazlam. W niedlugim czasie zostane tak jak wy posiadaczka aparatu ortodont. z czego ciesze sie jak dziecko. Mam mnostwo pytan do was i najgorsze: przedemna chirurgiczne usuniecie dolnej osemki! brrr... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach