Cala 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Tomek jest zalogowany pod nickem Czester :) Udziela się od czasu do czasu, pewnie zapracowany jest chłopak albo zawstydza Go tak spora liczba aparatek :) No właśnie Chester, wysłałeś mi ponownie swoje zdjęcie (to samo) :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igna**aparatka 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Emma23 i venla dostałam fotki od Was równiez wysłałam :) *Dora* mam pytanie , bo Ty tu jesteś od początku ..... co się stałoz wiiolcia pisze tu czasem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Nie wiem co z wiiolcią :) Ja się nie uśmiecham na zdjęciach, żeby nikogo nie przestraszyć, ale obiecuję, ze zrobie fotki szczęki i Wam pokażę. Cala - ina24 już dawno wpisana w tabelkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 19, 2006 AKCJA \"POKAŻMY SIĘ\" ************************************************ *Dora* --> dora.kafeteria@wp.pl Cala --> cala14@wp.pl kamyk22 --> kamyk22-84@o2.pl chester --> krakson@vp.pl ileneczka --> bilka_14@tlen.pl Romek --> rroommeekk@onet.eu hiruni --> hiruni@o2.pl agaga23 --> hospod_m@eu.pl SUNSHINE23 --> aurora102@wp.pl Emma23 --> ewciaos4@wp.pl malutka22 --> jagodka69@buziaczek.pl Becia280 --> becia280@buziaczek.pl igna**aparatka --> igna_aparatka@o2.pl MalutkaMałaJa --> malutkamalaja@o2.pl Gosiaa24 --> gojusik@interia.pl Kewcia --> kewciaaaaaa@wp.pl io-io --> joannaio@life.pl venlaa --> venla@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Grudzień 19, 2006 igna**aparatka dzieki za zdjecia bardzo pozytywne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Faktycznie *Dora* :) Ależ Ty szybka jesteś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka22 0 Napisano Grudzień 19, 2006 cala...no bo ja sie czarna zrobiłam:) i pomyliło Ci sie hihi :P wysyłam fotki fo tcyh do ktorych nie wyslałam....czekam z utęsknieniem na odp.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 19, 2006 No właśnie to ta czarność wprowadzila mnie w błąd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Ja już wszystkim powysyłałam fotki i chyba od wszystkich dostałam 0 jeszcze raz dzięki! Nie mam tylko fotki ileneczka i Becia280. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka22 0 Napisano Grudzień 19, 2006 cala...mowisz ze sie nie smiejesz z otwartymi ustami a tu na forum widze że cały czas zęby szczerzysz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Bo ogólnie to wesola jestem :D No i te ikonki mają taki fajny usmiech :) Nadrabiam w ikonach :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Mam pytanie do io-io: Po jakim czasie zauważyłaś (w sumie powinnam się zwracać: Pani :) ) że ząbki sie prostują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emma23 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Kochana Dora* wysłała nam zyczenia swiateczne:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Upsss... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka22 0 Napisano Grudzień 19, 2006 no ja też wesoła...prze prze prze wesoła. i jak mnie coś rozbawi( a b.czesto sie to zdarza)to wisi mi że otwieram szeroko paszcze i pokazuje zęby :) ludzie wiedzą do czego jestem zdolna hihi (dobrze że ja tego nie widze...hehe) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Uśmiech jest ważny to istotny fakt. Ja z chęcią bym się śmiała z otwartą mordką. Tak sobie myslę, że jak juz będę miala ten aparat to nic mnie przed tym nie powstrzyma:D Będę suszyła zęby non stop:D Bo niedość, że będą \"zakryte\" to jeszcze ta myśl, że w końcu mam to cholerne żelastwo :D Aaaaa, malutka22 sprawdź pocztę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 19, 2006 *Dora*, dziękuję ślicznie za życzonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość io-io Napisano Grudzień 19, 2006 Dora, Nie przesadzaj z ta "panią", z wieloma osobami w Twoim wieku jestem na Ty - wiesz, jak to jest na różnych sportowych i wakacyjnych wyjazdach. Podczas kazdej kontroli ortodontka pokazywała mi na moim gipsowym modelu zębów zrobionym przed założeniem aparatu, co sie poprawiło, ale tak niefachowym okiem to było widac po 3 miesiacach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość io-io Napisano Grudzień 19, 2006 i dziękuję za zdjęcia, bardzo ładna ta nasza szefowa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Witam, ja również dziękuję za nowe zdjęcia, swoje postaram się wysłać jak najszybciej. I Dorze dziękuję za życzenia świąteczne. Muszę się Wam pochwalić czymś. Autystyczny niemówiący chłopiec, z którym mam zajęcia (po lekcjach, u Niego w domu) mówił dziś po raz pierwszy \"mama\" (czasem coś mruczał, ale nigdy tyle razy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Wzruszjące :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 19, 2006 Wiatam aparatki Dzieki wszystkim za zdjecia i tobie Dorka za zyczenia :) wydaje mi sie ze wysłalm zdj do wszystkich zel jezeli ktos nie dostal to niech da znac :) do aparatki z wiekszym stazem - studiuje psychologie i statystyke wykladaja nam juz drugi raz a poza tym przy kazdym badaniu testami musze robić obróbke statystyczna, wiec poki studiów nie skoncze to na statystyke jestem skazana :( Cala jak bedziesz miala lecziny tylozgryz?? wyrywali Ci jakies zabki ?? ps Romek mam nadzieje ze o mnie nie zapomniales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beti280 Napisano Grudzień 19, 2006 Malutka 22 dzięki za fotki. Tylko że jedno mi sie niechce otworzyć. Ja tez postaram się ci przesłać moje. Zresztą wszystkim innym też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka22 0 Napisano Grudzień 19, 2006 CALA ODPISALAM... powiem wam że normalnie to sobie wyobrażałam ze na tego typu topikach siedzą zakompleksione, nieśmiałe dziewczyny (no i chlopaki :) a tu..... fajni,sympatyczni ludzi.....JAK JEDNA WIELKA RODZINA :)))))) zupełnie obcy, a jednak mamy tyle wspólnego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka22 0 Napisano Grudzień 19, 2006 beti....to ile ja ich tam powysyłałam ze jedno nie chce sie otworzyc?! napisz ktore to jeszcze razy wyśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chester 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Do malutka : Ale ja jestem zakompleksiony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamyk22 Napisano Grudzień 19, 2006 chester byles u jakiegos ortodonty w łodzi prywatnie czy tylko stawiasz na AM ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka22 0 Napisano Grudzień 19, 2006 eee tam cherster....nie pierdziel :P otwórzcie sobie to.... warto http://www.patrz.pl/kartka.php?plik=3229 tzn.kto jak lubi.....heheh mnie to smieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Dora, Kamila to ja:) Kewcia- ja myje zeby i plucze elmexem, i tez zostaja mi jakies biale babole na zamkach wiec to normalne jest- plyn w reakcji ze slina:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Zobaczcie, może ktoś widział już. http://www.universityoralsurgery.com/proc/proc_ortho1.html Zobaczcie wszystkie punkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach