*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 Cala - co z fotkami?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 A przepis Tiramisu rozsyła MalutkaMałaJa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Luty 6, 2007 Cala ja też poprosze o zdjecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 *Dora* zapomniałam o Tpbie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 kamyk22, się robi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 Ale myslę, że zaraz nadrobisz zaległości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 MalutkaMałaJa, dziękuję Mi też cholernie podoba się moje \"sreberko\" :) Najfajniesze w aparatach metalowych są kolorowe gumki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 Cala - nic nie mam w skrzynce :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Cala cudowny aparacik:-),żółte gumeczki super:-), moze sie skusze ale jutro bede tradycyjnie błękitne:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 Kociulinda, ode mnie dostałaś, hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 aparatka-, dziekuję Zbieram laury mojego aparaciku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 *Dora*, nadrabiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 Nadrobiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 Już sprawdzam.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Dora pozime 8 trzeba usuwac zeby nie robiły bałaganu, zeby nie powodowały stanów zapalnych i zeby nie bolało:-), tak mi sie wydaje po prostu nie zostawia sie takich ząbkó w szczęce:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 poziome miało byc;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 WOW!!! Ale super! Ale Wy wszystkie macie ladne, białe zęby! Dziękuję Cala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Luty 6, 2007 Cala fajny ten twój aparat - gumeczki full wypas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Dora zobacz , mój ząbek był jeszcze inaczej ułozony:-), jakis dziwak ten mój :-) http://www.colgate.pl/app/Colgate/PL/OC/Information/OralHealthBasics/CommonConcerns/WisdomTeeth/WhatAreWisdomTeeth.cvsp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 Cala - a mas zjeszcze ten drut - rotator? Mas zgo nosić rok czasu? A słuchaj, czemu masz niektóre zamki wyżej a niektóre niżej? Żeby się zęby wyrównały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 A ten co jeszcze trzeba usunąc wyglada jak na drugim obrazeczku:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 aparatka- fajna strona :) Mój przypadek to cos pomiędzy zdj. pierwszym a drugim :) Ale bardziej pierwszym :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Dora zameczki Cali sa równo jak ząbki sie wyprostuja to bedzie wygladało równiutko:-) Popros kogos na tym zabiegu zeby ciebie za ręke trzymał i mocno ja ściskaj, pomaga:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 Ale mówisz, że to nie jest takie straszne? Bo piszą o znieczuleniu ogólnym :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 mój jest troche bardziej normalny niz ten na 2 obrazeczku:-), ale cos takiego:-), a ten co usunelam to był taki ze na zdjeciu nie widac było korzenia:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 A może ktos być obok? Bo pojedzie ze mną mój facet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 6, 2007 Dziękuję laski Cieszę się, że podoba się Wam mój druciak :) Tak, Dora cały czas mam rotator i będę go nosiła rok czasu, około 21 grudnia powinni mi go zdjąć:) Z zamkami jest tak jak mówi aparatka-. Moje zamki są przyklejane do poszczególnych zębów równiutko, centralnie na środku. Jednak wiadomo, mam krzywe ząbki i nie wygląda to równo. Tego się obawiałam bo niefajnie to wygląda no, ale nie jest najgorzej. Poza tym z czasem gdy zęby będą mi się przesuwały będzie wszystko równiutko. Trochę będę musiała na to poczekać... Poczekam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 6, 2007 Dora to co piszą to jedno a to jak jest to drugie, czasami pisza ze \"w gabinecie istnieje mozliwośc leczenia w znieczuleniu ogólnym\", ale to tylko piszą,to dla tych co sie bardzo boją:-), albo jak ktos jest chory np. niepełnosprawny i nie rozumie ze ma miec otwarta buzie, albo po prostu na własne zyczenie:-), nikt ciebie nie bedzie usypiał do zabiegu:-) mi ortodontka powiedziała ze dla jednego zeba się nie opłaca znieczulac ogólnie, ze szkoda zdrowia, i miała racje:-), rozumiem twój strach doskonale ja jak szłam do chirurga to prawie płakałam;-)poproś zeby facet trzymał ciebie za rączke:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 6, 2007 Heh, napatrzy sie na krew to potem bez problemu bedzie przy porodzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 6, 2007 Cala, Paszczydlaku aparatowy jeszcze tylko ja zamulam ze zdjeciem... a moje tez byly takie nierowne zamki jakby a teraz sa w jednej linii prawie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach