justys93_xD 0 Napisano Sierpień 9, 2008 yhym. Cóż czego sie nie robi dla pięknych ząbków.xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 9, 2008 a ja byłem na zdjęciu rtg ze skierowaniem całkiem gdzie indziej:P więc jak nie ma aparatu rentgenowskiego u siebie, to Cię wyśle gdzieś ze skierowaniem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Ja też byłam na zdjęciu rtg gdzie indziej a dokładnie w Warszawie .... i zapłaciłam 180 zł .... ;/ A właśnie wróciłam z wizyty i mam zielono - żółte gumeczki są śliczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Mnie też wysłał w zupełnie inne miejsce z tym rtg ;). Dydusia wrzuć foto gumeczek :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 justka_pl ---->> pod koniec miesiąca jak będzie widać jakąś poprawę :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 a jednak ..... http://www.instantgallery.pl/galerie/3149/moj%20aparacik%20/0.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Suuupeeer :D Chyba sobie założe za miesiąc coś podobnego :D A coo tam :D Jak szaleć to szaleć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 hehe :P ja za mieisąc to chyba różowe z czarnym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 a jeszcze co do zdjecia rtg to orto wyslala was od razu po wizytce u niej w to inne miejsce zeby zrobic zdjecie rtg??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 9, 2008 u mnie bylo to tak ze na pierwszej wizycie obejrzala zabki, wstepnie stwierdzila co i jak, ze oczywiscie dwa aparaty stale i ze napewno bedzimey usowac jakies zeby itp. i dala mi to skierowanie, mialem zrobic zdjecie i zadzwonic sie zapisac na kolejna, oczywiscie grzecznie udalem sie zrobic to zdjecie pod wskazany adres przez moja orto z kartka od niej, zdjecie zrobili mi od reki, poczekalem 5 min. i od razu bylo do odbioru. w ten sam dzien zadzwonilem do orto zapisalem sie na kolejna wizyte, nie pamietam juz dokaldnie ale to chyba bylo z tygodniowa przerwa pomniedzy tymi wizytami, na tej 2giej wizycie orto zrobila mi wyciski i kazala przyjechac za tydzien, wiec pojechalem do niej za tydzien... na trzeciej z kolei wizycie orto miala zrobione moje modele gipsowe zebow i uznala ze usuniemy jeden zab, dala mi skierowanie na usuniecie go, i umowila sie ze mna na separacje i zakladanie aparatu:) dodam ze nie naciagala mnie na kase, bo za te wszytskie wizyty placilem tylko raz 70zl;) potem jezdzilem juz bezplatnie na wszytskie, placic bede dopeiro 1200zl przy zakladaniu aparatu pojutrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Dydusia--> Kurcze nie wyświetla sie fotka. Mogła byś mi wysłać ja na maila.? Justyss93xdd@interia.pl .xDD z góry dzięki.:D Bo kurcze też chciała bym zaszaleć a sie boje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 9, 2008 mi tez sie nie wyswietla;p chyba cos nie tak dodala;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Sierpień 9, 2008 num chyba.xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 9, 2008 :D a ja mam taka ochote wyciagnac te separatory:D ahhh...;d ]:-> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Sierpień 9, 2008 aż tak boli.? Bo nie wiem bo ja nie miałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Filip** 0 Napisano Sierpień 9, 2008 nie jest zle, ale mnie perfidnie denerwuja;/ uczucie jak bys miala wielki kawal jedzonka pomiedzy zebami...;/ wiesz jakie to uczucie jak biegniesz do lustra z wykalaczka i wydlubujesz;p no to wlasnie czuje sie tak samo;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Aha. Hehe nie no to mogło być gorzej :P Myślałam że z tym gorzej jest:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx_aparatka 0 Napisano Sierpień 9, 2008 nie no nie umiem za wami nadazyc... :D u mnie dzisija juzd lepiej chociaz boli mnie cholernie 7 na ktorej mam pierscien . wydaje mi sie ze znowu sie odcementowala... yh nie weim czemu ja akurat musze miec na tej 7 ten cholerny pierscien... tak mnie denerwuje ze jakas masakra... Teraz raczej bd tu rzadziej zagldac ;( mam mniejszy dostep do neta z powodu remontu ;( pozdraiwiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 9, 2008 madzia14102 - >> U mnie to było tak że wybrałam sie do ortodonty bo dentysta kazał mi usunąć jakieś zęby żeby nie było takiego stłoczenia, ale nie wiedział jakie i miałam iść. Ortodonta jak usłyszał to pytanie JAKIE ZĘBY TRZEBA USUNĄĆ? to nie zaczaił o co nam chodzi :D :D Pogadał, pogadał, wypisał skierowanie i powiedział, że rtg zrobić jak sie zdecyduje na aparat no i umówić sie na wizyte. Na zdjęcie też czekałam 5 min. Filip a ty kiedy wrzucisz foty :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 justka_pl --->> a widziałaś tą fotke ? Bo ja chciałam tylko Tobie pokaza ći wykasowałam :P i z kompa też :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka_pl 0 Napisano Sierpień 9, 2008 dydusia ->> Widziałam widziałam :D Superrr :D Bede kombinować za miesiąc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 hehe :D bo już myślałam że nie widziałaś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 a co sadzicie o mixie kolorkow bordo z turkusikiem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Sierpień 9, 2008 dydusia---> Jesteś.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Nio jestem a ciom ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Wyślesz mi tą twoją fotke na meila.? Bo mi sie nie otwiera.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dydusia 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Niuni aleja ją wykasowałam ;/;/;/ może później zrobie oki> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 dydusia -->mi tez moglabys wyslac to twoje zdjecie ??? moj adres - madzia14102@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys93_xD 0 Napisano Sierpień 9, 2008 ok :) Ale jak zrobisz to mi wyślij :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 9, 2008 oki to jak zrobisz to wyslij na moja skrzynke, dobrze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach