madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 to fajnie - krotko ;) bo dziewczyna z innego forum powiedziala ze musiala 4 miesiace na aparat czekac (od pierwszej do ostatniej wizyty) a ja chce zeby to bylo jak najszybciej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 no, krotko, szybko poszlo..tylko teraz sobie przypomnialam, ze na pierwsza wizyte musialam troche poczekac..Pamietam, ze umawialam sie telefonicznie i chyba 2 miesiace musialam czekac..czy jakos tak. W kazdym razie mysle, ze i tak w miare sprawnie. To juz prawie rok :) I niedlugo bede miec zakladany dol.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 aha. moja mama tez umowila mnie telefonicznie i dzwonila pod koniec lipca poczatek sierpnia a jestem umowiona 16.09 na 9:30.( fajnie do szkoly nie pojde) ;D a pomiedzy 1 a 2 wizytka ile czasu u Ciebie uplynelo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 no przez to, ze chcialam na to wesele bez aparatu, to od pierwszej wizyty do drugiej minely chyba 2 tygodnie. I wtedy zakladane mialam separatory, po tygodniu zakladany aparat i potem juz wizyty co miesiac. A u Ciebie szybko zleci, zobaczysz..Ani sie obejrzysz, a juz zabki beda prosciutkie i bedzie mozna sie z aparatem pozegnac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Sierpień 14, 2008 justys93_XD---> a dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
christina22 0 Napisano Sierpień 14, 2008 szkoda że leczenie ortodontyczne to taka droga sprawa. popyt jest tak duży że ortodonci mogą sobie usytalac tak wysokie ceny. dom mojego lekarza widac z daleka- najlepsza willa w okolicy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 farfadette--> a jaki masz kolorek gumeczek??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Ja mialam na 1 wizycie wszystko: wyciski, rtg i plan leczenia. I raptem zajelo mi to wszystko pol godz( bo musialam w inne miejsce spacerowac na rtg). A od pierwszej wizyty do zakladania aparatu czekalam 2 tyg, musialam jeszcze zeba usunac. A w tym czasie luka po zebie miala sie zagoic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 >>> madzia, jasno-rozowe, mam w galerii, pierwszy raz odwazylam sie na kolorek i jestem bardzo zadowolona. Teraz chyba niebieskie zaloze :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 jak Wy wstawiacie te kwiatki do stopki? Ja tez chce :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 roxien i farfadette ---> tez chce tak jak wy ze tylko okolo 2 tygodni musilyscie czekac na aparat. farfadette --->mixuj kolorki puki mozesz bo jak zdejma ci aparacik to nie bedzie jak...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 farfadette ---> w stopce wpisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 slusznie :) jak juz trzeba nosic aparat, to niech chociaz bedzie kolorowo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 wpisze teraz z odstepami [ k w i a t e k ] ale jak bedziesz pisac w stopce to pisz zlaczone wszystkie literki i pomiedzy tym nawiasem tez bez spacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 hmm..widze kwiatek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 ok, proba generalna za chwile :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 okwiatkowalam moje kochane miasto..wyszlo..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 SUPER ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 yessss :) dzieki madzia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 nie ma za co ;) zawsze do uslug ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Sierpień 14, 2008 coz za piekne kwiatki:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 dziewczyny musze leciec sprzatac.potem bede i pogadamy buziaki ;*** xD ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farfadette 0 Napisano Sierpień 14, 2008 a ja obiad gotowac :) pozdrawiam dziewuszki, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Sierpień 14, 2008 nie bede odstawala, bo tez zabieram sie za porzadki:p do uslyszenia:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzia14102 0 Napisano Sierpień 14, 2008 testuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx_aparatka 0 Napisano Sierpień 14, 2008 madzia nie masz takich zlych tych zabkow :D jak na moje oko ;) a ja teraz ogladam zdjecia i widze ze ta lewa strona sie do przedu wysowa... i 1 lewa jest wieksza od prawe. bo prawa jest juz prosta w polozeniu... kurde przechlapane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx_aparatka 0 Napisano Sierpień 14, 2008 ten opis to opis moich zabkow ;) jestem zawiedziona leczeniem albo to tylko przez to ze mi sie szczeka rozszeza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peppa07 0 Napisano Sierpień 14, 2008 madzia!!! jedni walczą chociazby o takie zęby :D, moim zdaniem nic strasznego u mnie to był czad ale już roczek minął i jest coraz lepiej pozdrawiam!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxien 0 Napisano Sierpień 14, 2008 madzia14102---> ja tez uwazam ze Twoje zabki sa ok. Chcialabym miec wszystkie juz tak rowne:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach