Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne sa kobiety

Zepsulem dobrze zapowiadajaca sie znajomosc .

Polecane posty

Gość bo kobiety sa
zabolal ja komplemet???? zabolalo to, ze podoba sie facetowi taka jaka jest??????? no to ma ladnie nierowno pod sufitem :(

Gość dziwne sa kobiety
Liszowska to dla mnie w ogole nie jest puszysta , Manueli to niestety nie kojarze

Gość hehe to tak jakby tobie
dziewczyna powiedziala: masz fajnego penisa takiego jak lubie ( a mialbys malutkiego i na tym punkcie kompleks) to tez bys sie obrazil, mimo, ze by poiwedzila, ze przeciez jejsie podoba jej pewnie chodzilo o to, ze zauwazyles to, ze jest gruba, ze na to zwrociles uwage pewnie przeanalizowales czyli po prostu jest tak gruba jak myslala :P napisz do niej, powiedz ze chcesz sie z nia spotykac itp :) powiedz, ze nie chciales jej urazic, ale jest tak piekna, ze po prostu musiales jej powiedziec co mialo byc komplementem :)

Gość dziwne sa kobiety
Ale ja swojego penisa zawsze nazywalem Malym , maly a cieszy :)

Gość bo kobiety sa
to by oznaczalo, ze seks z malym penisem sprawia jej przyjemnosc i nie bedzie miala z tego powodu nieudanego seksu.

Gość bo kobiety sa
dla faceta to kamien z serca, a nie powod do obrazania. Penisa sie nie zmieni a slyszac, ze ten wlasnie maly penis jest spelnieniem marzen to facet takiej kobiecie nieba uchyli, jezeli do tej pory mial kompleks.

Gość bo kobiety sa
a ona jak chce to schudnac moze. Kobiety inaczej mysla niz faceci, faceci sa w wiekszosci - bardziej racjonalni.

Gość dziwne sa kobiety
Kompleksy to mialem zanim go uzywalem :D

Gość bebebeb
bo kobiety sa - dam ci przyklad ok?? sprobuj to zrozumiec:) Jest facet ktory ma malego.. jest to jego kompleks poznaje laske z ktora sie kocha ( po fakcie dziewczyna mu mowi) ze dla niej nie liczy sie ilosc tylko jakosc:) i ze taki MALY jej pasuje( mowi to szczerze) doznala rozkoszy i jej to odpowiada. Jak myslisz jak on moglby to zrozumiec?????fak ze jeden to oleje i sie tym nie przejmie ale bedzie taki co juz nie zechce sie spotakac z ta laska bo go urazila tylko sie jej do tego nie przyzna!!!!

Gość dziwne sa kobiety
Teraz moze mi powiecie co mam odpowiedziec dziewczynie gdy zapyta czy i dlaczego mi sie podoba , skoro jestem nietaktowny to powiedzcie jak mam klamac :)

Gość bebebeb
czyli jednak kobiety mysla podobnie spoznilam sie z przykladem:(

Gość bo kobiety sa
ale co urazajacego jest w fakcie, ze malym penisem zdzialal wiecej niz wielu z wielkimi? Kobiety rozumuja inaczej. Za takie slowa facet by sie nie obrazil, bo skoro ma malego, to o tym wie i wie tez, ze tego nie zmieni. Co do dlugosci penisa ma ilosc? To tak na marginesie.

Gość bo kobiety sa
faceci nie oszukuja sami siebie tak jak kobiety i nie oczekuja oszustw od swiata.

Gość aaaaaaaaaavanti
no powiedz ze jest ladna ale jakos niebanalnie ja lyklelam wszystkie komplementyy chcoc wiem ze idealem nie jestem nie berzmialy zalosnie mowil tez o moim charakterze- ale uwaga- on go poznal jestem przy kosci a powiedzial ze jestem dosc szczupla :) bylo mi milo i tyle ... nie mowie sie: jestes grubakska ale mi sie podobasz po prostu podobasz mi sie

Gość bebebeb
nie musisz klamac poprostu powiedz co miales na mysli :) czasem zamiast slow wystarcza gesty:) idz do niej przepros nie tlumacz bo wy mezczyzni lubicie sie gubic w tym co mowicie .... a my kobiety jestesmy zbyt dociekliwe....

Gość aaaaaaaaaavanti
nie chodzi o klamanie ale o podkreslenie tego co ladne troche cialka za duzo to rzadko dobry temat na komplement ... nawet jak sie jest pewnym siebie, ja tez bym tego nie lubila

Gość bo kobiety sa
kobiety jednak lubia falsz :(

Gość dziwne sa kobiety
nie powiedzialem ze jest grubaska 😡 ile razy mam to powtarzac.... tzn nie doslownie :)

a mnie sie zawsze podobali faceci z malymi penisami, takimi mikorfiutkami. Kiedys poznalam takiego z orzeszkiem, bardzo mi sie podobal, wiec powiedzialam mu o tym, ze lubie takich krotkopiennych, z malymi peniskami, a on sie obrazil i zamilkl :(

Gość bo kobiety sa
wyjatek potwierdzajacy regule :) nie ma ludzi idealnych, tez zdarzy sie malo myslacy facet bez dystansu i samokrytycyzmu

Gość bebebeb
teraz pytanko:) jestes pewien ze ty jej sie tez tak podobasz i ze chcialaby byc z toba?

Gość dziwne sa kobiety
mia wallace >>>> a jestes moze puszyta :D:D:D:D

Gość dziwne sa kobiety
To byl dopiero poczatkowy okres , wszystko szlo bardzo dobrze dopoki nie wysilem sie na moje komplementy :(

Gość bebebeb
teraz od ciebie zalezy jak sie to potoczy;)jeses w jej wieku?

Gość dziwne sa kobiety
Nieduzo starszy