Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maximka

nie kupujcie w markowych sklepach

Polecane posty

Gość maximka

sie wkurzyc mozna, no. kupiłam sobie wczoraj kurteczke w otl. zapłaciłam słono, a dzis co widze?? na targu na straganikach prawie identyczna , tylko bez łatek na łokciach , bez znaczacego napisu " off the lip" na ramieniu i o 80 złotych tansza!!!! juz nigdy nie bede chodziła po galeriach handlowych!!!! myslałby człoweik, ze jak tam kupi , to juz na targu takich nie bedzie, ze moze oryginalniejsze z wygladu. psia krwia :o

Gość przeciez to nie chodzi nawet
o oryginalnosc tylko lepsza jakosc niz bazarowka :O

Gość klaudyynka
lubie markowe ale tylko buty bo wydaje mi sie ze ubrania sa tak samo robione jak te z normalnych sklepów a jednak buty oryginalne na dluzej starczaja bo sie nie rozklejaja jak te z normalnych sklepów:)

Gość no raczej ciuchy sa
tak samo robione zwlaszcza swtrki troll ktore sie kurcza do rozmiarow minimalnych :)

Gość fbg
ja bym radziła żebyś po prostu nie chodziła na bazary

Gość klocek drewna
a ja nie cierpię rzeczy z bazarów - są z beznadziejnych materiałów , mająZAWSZE za krótkie i za wąskie rękawy , elektryzują , sąnieprzyjemne w dotyku i mechacą sie po pierwszym praniu; ta jakosć nie jest warta ani jednej dziesiątej ich ceny; mam w nosie metki - chodzi o jakość kupiłam rok temu kurtkęw reporterze - leciutka,ciepła , przyjemna w dotyku , dobrze się układa, wygodna , odpowiednio długie rękawy , wszystko świetnie pomyślane; i wolę zapłacić za takie coś 2 stówy , niż kupic kurtk na bazarze - za stówę , a potem się w niej meczyć i pocić

Gość klocek drewna
oczywiście różne sąsklepy i różne produkty co do trolla sięzgodzę - jakość bazarkowa ; ale ceny też raczej bardzo wysokie nie są

Gość hahhahaahahahahaaaaa
jak kupujecie w trollu, to nie dziwne:o🖐️

Gość jukaa
Kupuję w markowych sklepach i jestem zadowolona,sklep nie jest równy sklepowi.W markowych ciuchach wygląda się lepiej(wcześniej nie było mnie na nie stać i nawet o tym nie wiedziałam),lepiej leżą,mają lepsze fasony,lepszy styl oraz są trwalsze.Miałaś pecha i tyle...

prawie identyczna to nie taka sama jeżeli zależy Ci tylko na w miare podobnym wyglądzie to jak chcesz...ale kupując w sklepie znanej marki płacisz za jakość bazarwe rzeczy łatwo odróżnic od orginalnych , bo zazwyczj mają coś bezsensownego w sobie a swoja drogą skoro różnica w cenie była tylko 80 zł , to i sklep nie był chyba jakis super

Zekomo ubrania w markowych sklepach maja lepsza jakosc ale nie zawsze. Moj tata pracuje w branzy odziezowej i krew go zalewa jak przyniose do domu bluzke za 70zł bo wie ze czasem te same firmy ktore szyja dla np. Reserved szyja tez dla zwyklych niefirmowych sklepow. Poprostu wszywa sie na koniec odpowiednia metke. Te rzeczy sa warte np. 30zł (w noemalnym sklepie bluzka kosztuje np. 40zł) a w markowym 80zł. Jakosc ta sama, placimy za firme!

Kupuj w szmateksie, to nie będziesz mieć takiego problemu.Zawsze będziesz mieć orginalne ciuchy

Gość w orsayu widziałam spódnicę
identyczną ...........jaką ja mam ze stadionu. :o

Gość mam inne pojęcie dobrej marki
czyli np. zara, hexeline, versace, wólczanka... orsay czy troll to taka tania produkcja. coś jak w branży spożywczej biedronka.

Gość lepsza jakosc markowych ciucho
w ?? wątpię :O chyba ze markowa jakosc nie tyczy sie takich sklepów jak: Divers, Reporter, Top Secret :O wszystkie ciuchy: koszulki, bluze, spodnie z tych firm po paru praniach rozwalają sie, prują, rozszerzają co przypomina zwykłe worki na kartofle - totalna porazka .... taka "jakość" mogłabym kupic na bazarze a za taka cene o wiele wiecej rzeczy :O

Orsay to nie jest sklep markowy!!ja jakos sklep markwoy to rozumiem sklepy, ktore maja swoich projektantow i swoje kolekcje, a nie tak jak Orsay czy tez Troll itp ktore to skupuja ciuchy i kolekcje jakie tam sie im chce tzn na jakie podpisze umowy dla tych sklepow nikt nie projektuje specjalnie wiec jak ma to byc orginalne?? poza tym jezeli ktos mowi ze kupil markawa bluzke za 70 - 80 zeta to ja sie pytam coz to za marka tania jak bazar??:P czy dla Was \"ups\" i \"butik\" to tez markowe sklepy?? a do autorki topiku to dla mnie to jest zalosne ze ktos mowi no przeplacilam bo na bazarku jest prawie takie same no jak mozna nawet tak myslec ...niestety tez mam takich znajomych....