Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku787

brevoxyl czy acne derm ??? co lepsze na grudki/zaskorniki???

Polecane posty

Gość jejku787

chcialabym poznac wasze zdanie

Gość jejku787
moze ktos jeszcze?

Gość MmMm..
Stosuje Brevoxyl od ponad miesiąca i w tym momencie jest bardzo, bardzo dobrze.Miejscami czuc jeszcze grudki ale cera jest GŁADZIUTKA a strupki/blizny znacznie szybciej sie goją. Nie stosowalam acne derm wiec narazie nie mam porownania.. I mam nadzieje ze nie bede musiala. Pozdrawiam.

Gość jejku787
a na poczatku stosowania brevoxylu wychodzily one na wierzch czy po prostu znikaly? mialas wiekszy wysyp?

Gość MmMm..
No cos w tym stylu bylo.. myslalam ze to przez okres ale sama nie wiem.Nie wysypalo duzo tylko zmienil sie rodzaj tych syfkow - czulam sie znowu jak nastolatka bo grudki na policzkach (nie wszystkie te na zuchwie sa dalej takie same) zrobily sie wieksze .. i niestety NIE DO WYDUSZENIA!!!! Wiem bo probowalam.Uroslo duze ,takie idealnie ze tylko wziasc husteczke hop siup i juz.. I niestety nie! Smarowalam wiec dalej az nadszedl dzien ze teraz zadnych tego typu sie nie pojawia. Bede smarowac dalej zobaczymy co sie bedzie dzialo. ps. nie wiem jak inni ale ta masc naprawde "wmasowywuje" okreznymi ruchami.potem nakladam nastepna warstwe. Moge sie cieszyc bo moja skora nie jest zniszczona wiec reaguje dobrze.Kremuje policzki - bo z tym mam problem - rano i wieczorem.

Gość jejku787
a waszym zdaniem lepiej probowac wygniesc te zaskorniki czy zostawic? jak zostwic to co sie pozniej z nimi dzieje? w jaki sposob znikna???

Gość jejku787
niech sie ktos jeszcze wypowie;(

Gość MmMm..
Wszyscy na cmentarzu:) :) :)

Gość jejku878
up

ja uzywalam i tego i tego. narazie mam dwa w domu. Acne derm uzywalam rok temu, ladnie dzialal ale skonczyl sie, do tego lato bylo wiec nie chcialam uzywac latem. Teraz uzywam brevoxylu od wrzesnia i jest super, polecam kazdemu. ladnie wygladza skore, leczy cere. Uzywam na noc, a czasem 2 x dziennie. Zalezy czy skora jest mocno przesuszona i czy potrzebuje wiekszej ilosci brevoxylu np jak mnie wysypie. Ladnie schodza przebarwienia, jestem zadowolona. Niedlugo kupie 2 tubke brevoxylu a acne derm czeka sobie na zime. Ale polecam dwa z tym ze acne derm bardzo wybiela (jak dla mnie) i mocniej podraznia, skora piecze ale to kwas. Sama nie wiem, mi pomogly obydwa. Jednak brevoxyl jest jakis przyjemniejszy.

Gość jejku787
ja uzywam tylko brevoxylu.. mialam przerwe bylo ok a teraz zaczely sie znowu pojawiac pojedyncze krostki.. znowu zaczelam uzywac i hm.. troche mam wysuszona twarz.. acne derm nigdy nie uzywalam dlatego chcialabym poznac jeszcze wiecej waszych opinii

Gość raviador
używałam BREVOXYL przez jakiś czas i nie mogę złego słowa powiedzieć , buzia jak marzenie, ale znalazłam odpowiednik który nazywa sie BENZACNE i działa tak samo a jest o połowę tańszy!!!! Oba są bez recepty

Gość kopreea
Mi brevoxyl pomagał ale niesamowice wysuszył mi skóre, a po dwóch miesiącach syfki były takie same jak przed stosowaniem. Potem miałam differin i antybiotyki do łykania raz dziennie plus na dzień locoid do smarowania. Na nastepnej wizycie dostałam znowu differin na noc i lindacne na dzien plus jeszcze Diane 35 (ale to od giniekologa jako anty tak na prawde). W każdym bądz razie polecam differin bo zmiana jest niesamowita! Czy Diane 35 pomaga to nie wiem bo jestem na 12 tabletce! poowodzenia dziewczyny!! Ja mam 23 lata i trochę walki z trądzikiem za sobą i pewnie jeszcze trochę przed sobą :(