Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student pyta

Dlaczego facet nie ma prawa głosu przy aborcji dziecka???

Polecane posty

Gość student pyta

wkońcu to dziecko to nie tylko własność kobiety ( nie mówie tu o przypadkach zagrażających życiu kobiety)

Gość wszystko przez feministki
Na stos z nimi!

Gość no śa agentki jak nic
A Z JAKIEJ RACJI SKORO ON NIE JEST W CIĄZY I TO NIE ON CIERPI PORODOWE KATUSZE???

Gość ale to kobieta nosi ciążę
przez 9miesięcy i jesli sobie tego nie życzy to ma do tego prawo... a poza tym jesli nie chce twoejgo dziecka to znaczy, ze nie chce też ciebie...

Gość student pyta
no ale dziecko ma połowe genów mamy a połowe genów taty...jakby to wziaść na rozum to w połowie facet jest właścicielem dziecka, czyli ma prawo o decydowaniu o nim...

KRETYNIE NIKT NIE JEST WŁAŚCICIELEM DZIECKA - COZA DEBIL

właśnie zywkle na aborcję decydują się kobiety,których mężczyźni milczą,a ich udział w poczęciu ograniczył sie do ruchów frykcyjnych potem panowie nie mają wiele do powiedzenia

JAKBY CIEBIE COŚ MIAŁO ROZERWAĆ OD ŚRODKA TO CHCIAŁBYS MIEĆ PRAWO WYBORU CZY NIE????

Gość student pyta
no przecież to przeniośnia........ dlaczego jak kobieta chce zabić dziecko to facet nie ma nic do gadania, ale jak chce wychować to facet musi płacić ??? nie ma w tym zachowaniu konsekwencji.....

do mnie mówisz dziecko?

Gość genów połowa może
i jest Twoja, ale co z ciążą, porodem, karmieniem piersią... do tego to juz się faceci jakoś nie pala...

Gość grandabanda
a dlaczego twoim zdaniem facet nie ma nic do gadania? ja tez uwazam, ze na aborcje decyduja sie kobiety , ktorych faceci nie akceptuja ciazy.

kretynką to jestes ale ty:-P z takimi tekstami to do mamy dziecko - niech ci szczeli w pysior

Gość ojojojjjj
tak, tylko jaak już kobieta urodzi to nagle chce zeby facet wziął odpowiedzialność za nią i za dziecko... Tłumacznia kobiet:to przecież też twoje dziecko Urodziłam mu dziecko a on się nie poczuwa. itp ale w przypadku aborcji to już tylko jej brzuch?

Gość grandabanda
no śa agentki jak nic - badz tak mila i opusc to forum, bo robisz za duzo zamieszania.

Gość grandabanda
jezeli zostaje z probleme ciazy sama - z kim zatem ma decydowac o aborcji ?

NAzywasz chlopaka kretynem i debilem w jednym zdaniem.Teraz wyskakujesz z jakimis pysiorami.Ty wez idz swoja popros o przysluge, niech ci porzadnie przywali.A moze juz wali i to za duzo?To by wyjasnialo twoje TEKSTY.

Gość trzeba wiedziec z
kim się bzyka, a ja nie chcesz się nigdy znależć w takiej sytuacji to się zaqbezpieczaj albo czekaj z seksem do slubu...

opuszcze jak mi się zachce

Gość grandabanda
no wlasnie student - skad wzielo sie to pytanie? bo nie rozumiem za bardzo o jakie sytuacje konkretnie tobie chodzi.

Gość student pyta
powiedzmy moja kobieta zachodzi w ciąże, ona chce aborcji a ja nie, decyduje się na to by po urodzeniu wychować dziecko nawet samemu.... wkońcu to część mnie.....ale dziewczyna nie chce dziecka idzie do ginekologa i zabija także MOJE dziecko....

Gość ojojojjjj
chodzi mi raczej o głos odwodzący od tego. Dla mnie każdy nakłaniający jest nie do zaakceptowania.Ale to tylko moja opinia-mam do niej prawo

Gość grandabanda
trzeba wiedziec z - ano wlasnie bracie , trzeba wiedziec a nie miec pretensje po czasie , ze trzeba na dziecko niechciane kase placic. mezczyzni podobnie jak kobiety powinni myslec o zabezpieczeniu.