Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JOVAN

Rarunku...łysieję...

Polecane posty

dziewczyny zwracam siędo was o pomoc. W\\ypadają mi strasznie włosy, każde mycie kończy się płaczem w łazience. Stosowałam odżywki, tabletki ale nic nie pomaga. Wiem, że na jesień włosy wypadają ale boze...nie aż tak. Czy mam isć z tym do lekarrza? I wcześniej moze jakieś wyniki zrobić, bo przysięgam sytuacja jest tragiczna...

Gość wyshenkaaa
Po twoim wpisie stwierdzam, że jesteś bardzo niecierpliwa. Skoro używałaś już kilku szamponów, odżywek, to znaczy, że już po pierwsych uzyciach chciałaś widziec efekty. I odstawiałaś, jak nie było. Sorry... ale na działanie trzeba poczekać, minimum miesiąc. Polecam szampon z rzepy (np. Joanna), wodę brzozową wcierać, tabletki.

Gość cfdfghfh
polecam dercos vichy. zahamuje wychodzenie. niestety... cena mam identycznie. wlosy wychodzily mi garsciami w zastraszajacym tempie. zazwyczaj zaczyna sie to we wrzesniu... jest tylko jedna sprawa, jesli wychodzenie wlosow u ciebie jest uwarunkowane hormonalnie albo z powodu braku jakis witamin etc. to wypadanie wroci po jakims czasie. vichy nie likwiduje przyczyny wypadania a jedynie zatrzymuje wlos czysto mechaniecznie.

Gość promiscuous girl
Przede wszystkim staraj sie nie myslec o wypadajacych wlosach, zebys sie dodatkowo nie denerwowala. To normalne zjawisko. Wlosy odrosna :) A moze masz jakis problem, albo znajdujesz sie w stresujacej sytuacji? Mozliwe, ze to jest powodem. I w polaczeniu z jesiennym "zmienianiem futra" wypada ci wiecej wlosow.

Gość promiscuous girl
Mi Decros Vichy nie pomogl :O, ani zadne kapsulki wzmacniajace wlosy. W okresie wzmozonego wypadania klakow staram sie nie niszczyc wlosow czestym suszeniem, piankami, lakierami, itp. Zazwyczaj zmieniam fryzure na szybka do ulozenia. I czekam :)

Gość sylwiak99
Niestety nie można polecić konkretnego środka nie znając przyczyny wypadania włosów .Moga to być braki witamin i minerałow w twoim organiżmie , a mogą być bardziej poważne związane z zaburzeniami hormonalnymi i na to niestety nie pomoże czarna rzepa! Mogą to być też problemy dermatologiczne . Musisz zaobserwować jak bardzo wypadają ci włosy , czy z całej głowy , czy przerzedziły ci się tylko w niektórych miejscach. Aby zbadać przyczynę wypadania włosów to trzeba udać się do trzech lekarzy : dermatologa , ginekologa i endokrynologa , ale tak jak mówię zaobserwuj w jakim stopniu nasilone jest wypadanie.

Gość POSLUCHJA MNEI
STOSUJ PRZED KAZDYM MYCIEM NAFTE KOSMETYCZNA A W SKORE GLOWY WCIERAJ PALCAMI OLEJEK RYCYNOWY ALBO W OGOLE zostawiaj na noc i rano myj glowe kup sobie tabletki ze szkrzypem np.biogarden lub skrzypovite maske do wlosów WAX i troch cierpliwopsci zupelnei nie wylysiejesz na pewno

Dzięlukę za odzew, cały czas łykam skrzypowitę i faliwt. Włosy myję w Derkocosie. I jest co raz gorzej. Wcześniej miałam słabe pzanokcie, ale te witaminki mi pomogły i właśnie...tylko na paznokcie. Wax był prefekcyjny, ale na samym początku teraz to już w ogóle nie działa. Moze coś z hormonami. A czy tabletki z hormonami mogłby mierć na to włpyw?

Gość zastanów się czy nie masz
grzybicy utajninionej - ona rozregulowuje gospodarke hormonalną i m.in. łysienie

Gość poie3m dg
nie no sluchja nie uzywaj 'chemii' wlosy lubia naturalne sposoby moze ten szampon jest za mocny kup sobie taki złoty 'bambino' dla dzieci i wcieraj ta nafte i olej rycynowy

No coż...cvhyba tak będę musiała zriboć, bo nim pomyślę jeszcze dłuzej to naprawdę będzie kiepsko:-(