Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaaa

Kochanka - inaczej....???

Polecane posty

Gość innaaa
A niby poo co mam rozmawiać z taką ździrą, zresztą ona już wie, że ja wiem.

Gość kochhhhh
Jestes tym bardziej zenująca, ze napisałas ze męża masz dawno w dupie. Pytam...to po co z nim jestes?

Gość onk3
inna twoje dziecko i tak ucierpi na tym ze ma taka matke która nie potrafiła zbudowac zwiazku zojcem aby byc rodziną niestety przykre ale tak to jest prawdziwe to kobieta musi wiecej wnieść w zwiazek aby byc szczęsliwym małzeństwem

Gość innaaa
Mocne słowa bolą, dlatego proszę o radę, co napisać takiej osobie, żeby coś poczuła?

Gość onk3
wiesz inna czytajac twoej wypowiedzi nie dziwie sie choć sama jestem kobieta i mam męża ze twoj znalazł sobie inną tyle jadu i mściwosci z ciebie płynie niestety damą to ty nie jesteś i nie bedziesz

Gość ola111
onaa, nic nie pisaac, jak sie uspokoisz, zobacyzsz ze mialas racje nie odzywajac sie, to nic nie zmieni a pozostawisz niesmak sama do siebie.

Gość nazwij ją
Fajna jesteś, taka słodko naiwna :-D Na pewno jak dostanie od ciebie tego smsa to tak ją zaboli, że aż się biedna popłacze... oczywiście zaboli ją brzuch, ze śmiechu :P Zrozum wreszcie że cokolwiek jej napiszesz, ona ma to w ...głębokim poważaniu, bo kim ty dla niej jesteś, żeby miala się przejmować twoim zdaniem na jej temat?

Gość onk3
oczywsice odpuść sobie kobieto bo to tylko o tobie źle świadczy

Gość Atomówka 21
ola111 faceci szukają w kochankach to czego im w żonach brakuje :)) dlatego wspomniałam że jego żona jest piękna i nie rozumiem dlaczego ją zdradza....układa im sie dobrze....maja 2 świetnych dzieci...po prostu sielanka...ale jednak czegoś musi brakować skoro zaprosił mnie do swojego życia nieprawdaż??????

Nie ma takiej opcji zeby dziecko nie cierpiało a jezeli chcesz tego to przemysl wszystko co planujesz zrobić i nic nie rób w złości i amoku bo co najwyzej pogorszysz sprawę a nie polepszysz. Rozwód rodziców to dla dziecka wielkie przezycie a jezeli do tego rozwodzą się burzliwie i kłotliwie to dzieci odczuja to najbardziej bo po rozwodzie beddzie dwoje nienawidzacych sie ludzi , którzy majawspólne dziecko i nie potrafia nawet dla dobra tego dziecka rozmawiać że sobą . wiem coś na temat rozwodu i reakcji dzieci na nie.

Gość kochhhhh
Wiesz gdyby zona mojego kochanka napisała mi smsa obraźliwego to uwierz ze nie obraziłabym się. Prędzej poczułabym do niej litość ze dowiedziała sie o zdradzie męza i pewnie na siłe bedzie chciała 'ratowac' małzenstwo pluje jadem i odchodzi od zmysłow

Gość innaaa
ola 11 1 też tak myślę, teraz emację grają rolę. On i tak z nią nie będzie, bo mój mąż to chytry i przebiegły lis, wykorzysta ta dziewczynę i poleci do innej, ładniejszej i przede wszystkim bogatrzej. Ta obecna jego k0ochanką jest biedna jak mysz kościelna, a mój mąż przywiązuje dużą wagę do majątku.

Gość Atomówka 21
kobieto idz do fryzjera,zrób sobie paznokietki kup nowe ciszki...odświeź znajomości wybierz się na imprezę....

Inna nie ma takich słow ani mocnych ani słabych ........... boli ciebie a nie ją i jezeli dalej będziesz tak postepować jak piszesz to nic nie zyskasz a wszystko przegrasz .

Gość ola111
Atomowko, jest ok, mowimy o tym samym, i jak widze mamy podobne doswiadczenie,ten brak czegos, popedza facetow do zdrady, ale i panie przezywaja to samo, jak maz nie ma tego czegos??? wowczas, sytuacja jest ta sama!!!

Gość onk3
no chyba nie tak dużoą skoro związał sie z biedniejszą czyli nie majatek i pieniądze są wazne a miłość uczucie i szacunek

Gość innaaa
Cały czas to robię

Gość hejj
Dlaczego napadacie na inną? Przecież ona jest głęboko zawiedziona, rozczarowana i zraniona. Ja doskonale rozumiem, że nie ma ochoty po tym co jej mąż zrobił żyć z nim pod jednym dachem. Może to ,że chce obrazić kochankę męża niekoniecznie jest dobrym pomysłem, ale może ma potrzebę wyrzucenia z siebie gniewu. Jest mocno zdenerwowana, rozumiem ją. Nienawiść i złość to uczucia negatywne, ale ludzkie.

Gość martynakk
ruchawica, spermojad

Gość innaaa
hejj, dokłądnie jest jak piszesz. Mój mąż miał już wiele kochanek, to zwykły drań.

Znam historię kiedy zona wypisywała do kochanki męza o borze jakie to były wyzwiska jakie teksy tylko po co ? dzisiaj sa juz po rozwodzie a ona dalej szpieguje swojego Ex jak mi ktos wytłumaczy po co to robi stawiam Martini.

Gość innaaa
No w końcu ktoś coś napisał. Dzięki martynka.

Gość Atomówka 21
innna zbierz koleżanki do baru nachlej się i po kłopocie nie wierze że nie jestes Mamuśką Laseczką....znajdziesz sobie jeszcze nie jednego faceta :)) a twój Mąż pobawi się pobawi i będzie chciał wrócić...a Ty wtedy pokażesz mu....palec wskazujący :)) wierze w Ciebie :))

Gość kochanka inaczej
po stokroć: piekna, powabna, dajaca max szcześcia sflustrowanym mężom - zbabiałych żon

Gość ola111
innaa, to chyba sam sobie odpowiedzialas, i powinnas juz dawno wiedzuec co robic, a dlaczego nie dzialasz??? tego tez nie wiem

Gość hejj
I nie zgodzę sę z tym, żę zawsze żona winę ponosi za to,że mąż ma kochanicę. Faceci to psy na baby i niewiele im potrzeba aby zdradzać żony. To łatwe usprawiedliwienie czynów faceta - to przez żonę.

Gość kochanka inaczej
wiec dlaczego faceci zdradzają swoje żony?????????????????????????

skoro miał wiel kochanek i ty o tym wiesz to czemu nic z tym nie zrobisz? zrób porzadek z nim chyba juz najwyższy czas na to szkoda ciebie kobieto .

Gość kochanka inaczej
gdyby było fajnie w małżeńswie to by faceci nie odchodzili do innych kobiet, nie szukaliby bkobiety na boku

Jendo jest pewne w małżeństwie nie tylko trzeba mówic trzeba tez słuchac i rozwiązywac problemy. Problemy to jak kropelki wody wpadające do wiadra jezeli się ich nie rzowiązuje to przychodzi taki czas że wiadro jest pełne i sie przelewa.