Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukaszzekk

Lepiej być z nikim czy z...

Polecane posty

Gość Łukaszzekk

Dziewczyna która miała przede mna 2 partnerów z którymi uprawiała seks?

Gość kobieta na stanowisku
no... w tym przypadku to lepiej z chlopcem prawiczkiem

faktycznie straszne, ze miala 2 facetow juz.... powinna sie odrazu powiesic pewnie wedlug ciebie... zalosne...

Gość ciemnogrod
ale ciemnogród a ty jestes prawiczek????? Chłopaku ogarnij się bo ciezkie cie zycie czeka

Gość Łukaszzekk
Nie jestesmy na równi kobiety i faceci zrozumcie to wreszcie

no co za puszczalska! dwóch facetów??? brzydziałabym się jej dotkąć na Twoim miejscu!!!

Gość Łukaszzekk
Faceci przy wyborze partnerki zwracaja uwage na inne czynniki niz kobiety przy doborze partnera tak juz działa biologia.Nie byłem nigdy z uzywana ale słyszałem ze facet nigdy nie bedzie szczesliwy za taka kobieta.Moze ktos ma doswiadczenia z tym zwiazane jakie zapatrywanie na ten problem maja inne osoby?

A o jakie czynniki Ci chodzi konkretnie? Nigdy nie byłeś z używaną? To znaczy, że jesteś pogromcą dziewic? W takim razie to ta dziewczyna powinna brzydzić się Tobą, a nie Ty nią.

biologia sprawia ze faceci wybierają nieużywane? ciekawe...

Gość Łukaszzekk
Ze zakochuja sie w dziewicach

moim zdaniem chyba lepiej zebys z nią nie był lepiej oczywiście dla dziewczyny . Co to wogole za zwrot używana???? Dorośnij facet. Antakwogóle to czy Ty kogos juz miałes czy nie?? Po 2 : Jakbys ja kochał to nie zwracałbys uwagi na jej przeszłość kpocha się nie za coś ale pomomo wszystko!!!

Gość ciemnogrod
Łukaszku, kobiety kierują się zazwyczaj uczuciem i z tego uczuciea decydują sie na sex bo wedłu nas to dopełnienie miłości a męzyczni czesto to wykorzuystuje albo po prostu uczucie sie konczy i co wtedy ??? Jestes zacofanym egoista i ja na miejscu twojej wybranki uciekałabym jak najdalej od ciebie - masz cos z głową co za palant.............

Gość Łukaszzekk
A ja uwazam ze jesli dziewczyna sie szanuje to nie pozwoli sie wykorzystac oszukiwac i nie pójdzie do łózka z facetem bez ślubu

sorry ale nie znajdziesz dziewicy chyba że 15 letnią zwłaszcza z takim głupawym podejściem. a jak ją rozdziewiczysz a okażesz sie kawałem chuja to jak wreszcie spotka swoejgo wyamrzonego to powinna się wstydzic bo jest już uzywana? to tak jakbyś sugerował że ją zbrukałeś co oznacza że powinna się wstydzić że spała z kimś takim jak ty!w sumie racja...ja bym się wstydział gdybym się oddała takiemu kalafiorowi

Gość ciemnogrod
A i jeszcze jedno i co teraz z tymi które ty złużyłeś ??? Zostawiles i co szukasz nastepnej czystej ?? Wykorzystałeś i co ?? Brak słów na takich jak ty

Gość ciebie też zdradzi
pogoń babsztyla !

Gość Łukaszzekk
Jesli dziewczyna sie sznuje nie da sie robic w konia i wykorzystac poza tym im bardziej szanujacy sie facet tym bardziej wybierze dziewice bo wie ze tylko z taka bedzie szczesliwy.Przez to oszczedza czas sobie i jej i oszczedza rozczarowan bedac w długim zwiazku z taka dziewczyna.Jesli dziewczyna sie oddaje bez slubu ja jej nic nie obiecuje nawet nie mówie ze kocham i zostawiam taka.Wole zrobic tak niz obiecywac trzymac przy sobie a na boku szukac innej.Poprostu sie szanuje i inne osoby tez na tyle na ile one same sie szanuja

Gość hhhher
kutas

Gość Popp_ea
ale jaja.....

czyli jak spotykasz sie z jakąś dziewczyną, to sprawdzasz, czy da się ją zaciągnąć do łóżka i jak się da to ją zostawiasz jako niegodną ciebie? dobrze zrozumiałam?

to mi pachnie marną prowokacją bo takich idiotów chyba na świecie to już nie ma... Spadam 🖐️

Gość o czystosci
Lukaszzzkku>>>> popieram cie,szanujaca sie dziewczyna nie pojdzie do lozka z chlopakiem,ktory nie jest jej mezem. :)

Gość Łukaszzekk
Nie zaciagam nikogo na siłe do łózka zreszta w dzisiejszych czasach nie brakuje kobiet które same to proponuja facetowi a z taka to nawet nie mam ochoty.Gardze takimi kobietami

sorki dziewczyny ale ja go tez na pewien sposob rozumie ma troche racji autor Tylko jeszcze jest wazne w jakich okolicznosciach ta twoja dziewczyna uprawiala sex czy był on taki przygodny czy z dlugoletnimi partnerami...z którymi planowała wspolną przyszłość no bo oni mogli okazac sie skonczonymi chamami nie szanujacymi kobiet...

Gość Halinkaaaidwi
Dziewczyny szanujcie sie bo nikt was nie bedzie szanował