Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziura

Ile macie pokoi w swoich domach, pytam poniewaz tak sie

Polecane posty

zastanawiam mamy dwa pokoje (4*4=16m2) sypialnia urzadzona na typowa sypialnie szafa sówana na całą scianę, moja komoda i łózka i 2 pokój typowo do siedzenia, małe meble, duzy wypoczynek prawie na pół pokoju w rogu komputer i nawet nie mamy miejsca na pokoj dla dziecka jak to urzadzic, co prawda dziecka sie nie spodziewam ale tak mysle jak to bedzie w przyszłosci. to nasz dom wiec w bloku nie mieszkamy, 3 pokój zajmuje babcia. jak wy sobie radzicie z pomi4eszczeniem wszystkich w domu?

no cos ty to nie wchodzi w gre, dach jest nowiutki blacha wymieniana była 2 lata temu wiec nie ma szns, mieszkamy w dwoch nowych pokojach od roku wiec nie ma szans na scianki działowe, nie po to sie mordowałam 2 lata zeby robic burdel 2 raz jak wszystko jest git wykonczone zreszta bedziemy sie martwic jak dziecko bedzie. ale jestem ciekawa jak wy zyjecie ile macie pokoi

Gość wystarczajaco ...
ja mam 5 pokoi, kuchnie, lazienke, garderobe, szuszarnie no i oczywiscie przedpokoj... narazie jest nas dwoje, a w styczniu bedzie troje :)

Gość klara 82
sprzedajcie i kupcie większe:)

Gość tenisowka
niewiem po co ten topic???bedziesz w ciazy zaczniesz sie martwic... co ci dadza czyjes zwierzenia?/

Gość hiruni
Zrezygnujcie z sypialni i przeniescie sie do salonu a dziecko na miejsce sypialni

Gość sprzedaj
wez kredyt i kup wieksze albo dobuduj. trzba bylo myslsec jak zacynaliscie budowe, ze rodzina moze sie powiekszyc

jak zrobiłas burdel w dwóch pokojach?burdel to chyba wiekszy powinien byc?:)

ja mam mieszkanie 54 m2 Na poczatku byly to dwa pokije łazienka i duza kuchnia jakby zjadalnaia..Po narodzinach corci.Przedzielilismy scianka dzialaowa z regipsy kuchnie i mała ma swoj pokoik.Fakt ze malutki 8m2 ale jak narazie wystarcza.Miesci sie łozko,biurko,szafa i zabawki tak ze ok.A kuchnia jest poprsotu aneksem i juz;)to otwrte pomieszczenie na przedpokoj tak ze nie jest zle.Wada jest taka ze w domu nie ma stolu porzadnego przy ktorym mozna zjesc.Jest tylko wpokju goscinnym ale jest to taki niski stolik kawowy do sof wiec za bardzo wygodnie sie nie je przy nim.Na szcescie juz umowa podpisama i budowa bloku rusza wiec przeprowadzka za jakies dwa latka;)

Mieszkanie 2 pokoje - jestem tylko ja + facet, troche mało miejsca, więc chcemy sie przenieść do domu. Nie wyobrażam sobie mieć dziecka w 2 pokojowym mieszkaniu. Ale ludzie tak mają - to jest kwestia indywidualna każdego z nas. 🖐️

tez tak mysle sypialnie mozna miec jak sie samemu mieszka a dziecko musi miec swój pokój ja mam 2 pokoje dosc duze jeden mu zajmujemy drugi synek i nie ma problemu mieszkam w bloku

Gość 115m
salon z kuchnia i jadalnia plus 4 pokoje w tym jeden dla nas, jeden przeznacozny na biuro jeden dla gosci i jeden jako suszarnia na bielizne plu toaleta, lazienka, prysznic, garderoba i schowek na buty i szcotki do sprzatania

to nasz dom nie kupilismy go tylko odziedziczylismy , nie mam zamiaru sie nigdzie wyprowadzac, przenosisc z kata w kat jak jakas rzecz, to moj dom i jestem w nim szczesliwa przynajmniej mamy za soba 30lat spłacania kredytu na mieszkanie ktore byłoby nasze jak byłabym staruszką ok 60tki, a tak mamy swoje......niektorzy mogą tylko pomarzyc o własnym domu na wsi dom nie jest mały ok 80m2, kuchnia jest naprawde duza,do tego malutka łazienka przedpokój, ganek, biuro, kotłownia. wiem biuro jest dobrym miejscem na pokój, ale na razie nie ma tam ogrzewania i sciany sa niedocieplone(to wieksze przescie do kotłowni), ale z czasem byc moze nada sie na pokoj dzieciecy chciałam tylko zasiegnac porady moze wy mi jakis pomysl podsuniecie, dlatego pytam to chyba nie przestepstwo

no a ja mieszkam w dwupokojowym mieszkaniu z dzieckiem i zyje ......mam jeszce łazienke korytarz i kuchnie i płące za to 550 pln ma ktos jeszce jakies pytania?

Gość anuśka 26
ja mam duuży salon ,kuchnie łazienke i przedpokoj.na pietrze mam sypialnie ,pokój goscinny i pokój synka no i łazienka .a na poddaszu mamy lazienke,pokoik małyi siłownie.nie wspomne o piwnicy z lazienką i garazem ,spizarnią i pomieszceniem z sauną! i powiem ci ze mam duuuuzo sprzątania!

Gość taka jedna///
Ja teraz mieszkam w kawalerce:1 pokój i kuchnia na 4 piętrze. Jest ekstra ciasno. W pokoju mieści się tylko nasza kanapa, łóżeczko 7,5 m-cznej córki, komoda z przewijakiem, telewizor, mała szafa na ubrania i 1 fotel. Na podłodze jest tylko tyle miejsca, że mogę małą na kocyku położyć, ale już nie można nigdzie przejść. Na całe szczęście to już nie potrwa długo, bo wprowadzam się do własnego domu: 6 pokoi, kuchnia, jadalnia i salon. Teraz sobie odbiję tą ciasnotę.

w pokoju goscinnym mamy duzy skórzany wypoczynek wiec nie ma sensu przerabiac tego pokoju i jeszcze gniesc w nim łózko dla nas do spania, zeby dziecku z naszej sypialni robic pokój, mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie jesli dziecku zrobi sie osobny pokój jest to pokój wyłącznie do siedzenia tak jest urzadzony mozna sie zdrzemnac na wypoczynku lub spac jak ktos lubi ale jest nierzkładany ale nie ma w nim miejsca na łóżko!!! to nie na tym rzecz polega aby niszczyc sobie cos co sie zaplanowało i pokój wyglada dobrze bo szybko cos mozna zepsuc, ale mozna znalesc inne rozwiazanie

pozdrowienia dla taka jedna !!!!! ale powiedz ze nie jest miło....to tylko przejsciowa sytuacja wiec cieszy tym bardziej, zobaczysz jaka to bajka ...nowe mieszkanie codzien budzisz sie w innej bajce, ciagle cie cieszy !!! niespotykane uczucie !!!

czy ty juz przypadkiem nie zakladalas topiku o tym czy dwojka dzieci moze spac na wypoczynku bo juz macie urzadzone i nie bedziecie zmieniac z tak blahego powodu jak powiekszenie sie rodziny????? Zycze szczescia z takim podejsciem do zycia...

szanta.dobre ale niestety to nie ja !!! na to ze mamy 2 pokoje i moga byc problemy z pokojem dla dziecka wpadłam dopierrroo 13:30

szanta.dobre ale niestety to nie ja !!! na to ze mamy 2 pokoje i moga byc problemy z pokojem dla dziecka wpadłam dopierrroo 13:30

Gość do autorki topika
czy Ty jestes uposledzona umyslowo bo tak sie troche przebija przez te Twoje wypowiedzi jakby jakies intelektualne cofniecie, czy moze nawet gorzej.

Gość do autorki topika
a z resztą na denne pytanie---denne odpowiedzi,bez czarów

Gość
a mowiłam ze ktos tu ksiazke o nas chce napisac? i wszystko musi wiedziec czy zapytasz jeszcze jak czesto uprawiamy sex?