Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyl we włosach

chory facet

Polecane posty

Gość motyl we włosach

ktośkiedyś powiedział że nie ma nic gorszego jak chory facet w domu .Mam jużpomału dość bardzo mnie irytuje ciągle czegoś chce wszystkiego się czepia w szczególności komputera w telewizji non stop leci TVN TURBO i jak narazie nie rokuje poprawy przynajmniej przez miesiąc a jak wasi mężczyżni?

Gość sonika
gożej jak z dzieckiem

Gość Hahaha skąd ja to znam
U mnie to samo, z tym że zamiast TVN Turbo (którego nie mam) leci Eurosport lub Polsat Sport 😡

Gość masz problem
Jak przestanie ogladac tv i marudzic ,to znaczy ,ze jest naprawdę chory,wtedy trzeba dokałdnie zainteresowac sie tematem

Gość starchild
moj nie oglada spotru na szczescie, za to w kolko narzeka, temperature mierzy co 5 minut (to robi nawet jak mu sie wydaje ze jest przeziebiony;)) i wymysla sobie coraz to inne schorzenia:/ teraz pojechal do rodzicow na swieta i tam sie przeziebil:( dzwoni co godzine pytac czy nie traci glosu:D boje sie co bedzie jak wroci:/ JAK JA GO KOCHAM!!! (nawet chorego:))

Gość motyl we włosach
właśnie ogląda mode na sukces byle się nie wciągnoł bo długo posiedzi w domu

Gość heheheheheheh moj brat tez
lezy przeziebionyn przed tv i ogląda Mode na sukces:-DA niby kobiety to serialomaniaczki:-P

:D jaki topic! Wyjechałam na święta, on został w domu. Oparzył się w palec, robiąc sobie obiad. Rzadko to robi więc wprawy nie ma. Zadzwonił, że mdleje i zaraz straci przytomność tak go boli. Potem przesłał mi zdjęcia bąbelka na palcu (tyci bąbelek). Powiedziałam, żeby pojechał do apteki po jakies mazidło - nie dał rady, bo ledwo się trzymal na nogach z bólu.;) Pozdrawiam i zyczę cierpliwości ;)

Gość sonika
moj jak kiedyś był chory na grypę to nawet księdza wolał

Gość chory facet wymaga większej
opieki niz chore dziecko lub rodząca kobieta:-OFaceci są gorsi jak dzieci,własciwie to oni zawsze są dziećmi;Jak ktoś mądry kiedyś powiedział : FACET ROZWIJA SIĘ DO 6 ROKU ŻYCA,POTEM JUŻ TYLKO ROŚNIE:-P i to jest prawda,niestety...:-o

Ja na swojego nie narzekam bo jak jest chory to cichutko lezy w lózku i na nic sie nie skarzy

Gość lucecita
orety mam tak samo jęczy ,marudzi wymaga całodobowej opieki jest przekomicznie dobrze że nie choruje tak często jak ja twierdzi że jestem ze słabego miotu