Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shiba

BANK ODMOWIL MIKREDYTU NIE PODAL POWODU DLACZEGO?

Polecane posty

nie zgubialamdowodu.to zalezy w jakim banku w eurobanku jak dzwonilamna infolinie otrzymalamodpowiec ze moge dostac kredyjak poszlam do odzialu to system mnie odrzucil.w pozostalych bankach po wyslaniu wniosku czekalam 1 dzien i byla decyzja odmowna.

Gość po prostu...
jesteś za młoda i nie masz żadnej historii kredytowej

po prostu kiedys musze zaczac barc kredyt .?zawsze jest ten 1 raz

Gość mol
wydaje mi sie,ze nie chodzi ani o Twoj wiek, ani zarobki, ani staz pracy, bo to masz w porzadku, tylko o to,ze nie masz zadnej historii kredytowej , wiem ,ze to smieszne, ale niestety tak jest, nie mozesz dostac kredytu, bo nigdy go nie bralas , wez sobie cos na raty, to pomaga, ja tez tak musialam zrobic. A nie podali Ci powodu dlaczego nie dostalas kredytu, bo zwyczajnie banki nie maja takiego obowiazku.

Gość majaaaaaa
po pierwsze bank może odmówic bez podawania przyczyny... ma do tego prawo. A dlaczego nie dostałaś? podstawa to fakt że nigdy nie zarysowałaś swojej przeszłości kredytowej . Czyli aby w tak młodym wieku otrzymać pożyczke gotówkową- mając umowę na dwa lata... i pewnie staż pracy krotki.. musiałabyś najpierw wziąc cos na raty dobrze spłacać, wykazac się rzetelnością. Wtedy otrzymalabys pozyczke gotówkową bez problemu. 1 brak przesżłosći kredytowej 2 mlody wiek 3 umowa na czas okreslony 4 krotki staz a nawet brak tel stacjonarnehgo wplywa na decyzje banku :) pozdrawiam

Gość fgdgdf
Idź do GE Money Bank. Ja własnie tam wziełam kredyt hipoteczny a tez nie mam stałej pracy i jestem młoda

dzieki za dobre rady .tez tak pomyslalam ze ta umowa na czas okreslony.ja w sumie pracuje juz od 17 roku zycia ale to bylo sezonowo comoge udokumentowac to jest kolejny rok.zobaczymy jutro czekam na decyzje w skoku .jesli nie udam sie do ge banku .

witam jak pogoda u was u mnie beznadziejna .czekam na tel. zbanku.

witam juz wszystko zalatwione dostalem kredyt w BPH OD REKI.znaczy sie sa przyjazne banki dla mlodych ludzi pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość ghjnbm
aby wziasc kredyt mussz miec ukończone 21 lat

Gość do ghjnbm
po kiego odświeżasz topik z 2006 roku? autorka w tej chwili juz skonczyła 22 lata, i pewnie kredyt dawno dostala :o

Gość a jak tu jest spec od
udzielania kredytow to i ja zapytam: czy jest jakakolwiek mozliwosc, ze kiedykolwiek uzyskam zdolnosc kredytowa? Mam 1800 na reke, umowe na czas nieokreslony, zero oszczednosci. Mam samochod - od biedy moge sprzedac. Telefonu stacjonarnego nie mam. chodzi o kredyt na mieszkanie :classic_cool:

Gość PAPUTEK
idz do AIG bank lub do banku spdzielczego dadza ci bez problemu !!!!!!!!!

Witajcie, Jestem doradcą online eurobanku w zakresie kredytów hipotecznych. Chciałbym poznać Wasze opinie na temat kredytów gotówkowych zabezpieczanych hipoteką dostępnych w ramach oferty. Jestem tutaj również w po to, aby służyć Wam pomocą w zakresie sposobu skorzystania z kredytu. Zapraszam do dyskusji w tym temacie. Jestem do Waszej dyspozycji. Pozdrawiam,

dokładnie - banki spółdzielcze oraz skoki dają kredyty osobom młodym. To jest bardzo ważne, że istnieją jeszcze takie instytucje, które popierają np. młodych przedsiębiorców i udzielają im kredytów. Nie wiem jak na to patrzycie, ale w Polsce przedsiebiorczość jest tłamszona nie tylko przez państwo w formie podatków itp, ale również przez sektor bankowy nie udzielający kredytów w potrzebnej wielkości.