Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shiba

BANK ODMOWIL MIKREDYTU NIE PODAL POWODU DLACZEGO?

Polecane posty

WITAM .CZY KTOS JUZ MIAL TEZ TAKA SYTUACJE? NADMIENIAMZE TO JEST MOJ 1 KREDYT .PODPISALAM UMOWE NA 2 LATA OPRACE JESTEM SAMA MAM 2O LAT .BARDZO PROSZE KOGOS O WYJASNIENIE.DLACZEGO?

Gość nie pisz caps lockiem

bo masz umowę na 2 lata, liczy się również staż pracy spróbuj w innym banku

KURCZE WLASNIEJUZ PROBOWALAM NIE ROBI ROZNICY ZE NA 2 LATA KREDYT MOZE BYC UDZIELONY NA 18 MIESIECY TO SIE ZMIESZCZE .WIEK MIBY TEZ NIE WIEC CO?

DZISIAJ JZU BYLAM W EUROBANK.DOMINET,GEINT.LUKAS,POLBANK.SYGMA JUZ NIE WIEM GDZIE WIECEJ SZUKAC.MOZE KTOS ZNA JAKIS BANK PRZYJAZNY NORMALNYMLUDZIOM

Gość ale jak masz
umowe na 2 lata czyli czas okreslony to pracodawca moze ja zerwac praktycznie z dnia na dzien , bez przyczyny. Moze dlatego banku nie jaraja te 2 lata, mozglabys miec nawet na 50 lat ale to caly czas umowa na czas okreslony.

Co Ty gadasz. Jak jest umowa na czas okreslony pracodawca nie moze z Toba jej zerwac z dnia na dzien! Zajrzyj w Kodeks a potem pisz takie rzeczy. Ja pracuje w banku, stawiam na twoj wiek. Jestes zwyczajnie za mloda. Kiedys jak bylam w Twoim wieku wzielam w Skoku. No i zalezy jeszcze jaka sume chcesz wziasc i jaki masz dochod. To wszystko :)

Gość gdfg
Ja własnie podpisałam umowe kredytową na 13 lat a umowe o prace mam tylko do konca 2007r. Czas umowy o prace w Twoim przypadku napewno nie ma znaczenia. Moze nie masz zdolności kredytowej? Ile zarabiasz i jaka kwota kredytu? A moze gdzies w czym zalegasz?

kochani .ja juz mam skonczone 20lat.zarobki 1440brutto --1066 netto+premia uznaniowa.im tez chodzi czy place za tel. stacjonarny nie place bo nie mam .oplacam studia 400zl. miesiecznie.ja juz nie wiem dlaczego nie chca mi dac ? Moze ktos z was mi cos doradzi ciekawego bardzo prosze piszcie

poskromnienie zlosnicy .jesli mozesz to w jakim banku pracujesz? jestes kompetentka osoba moze mi cos doradzisz.jestem wdzieczna za informacje dzieki

jak bylamw banku to robili symulacje i moge na te moje dochody wziac 5tys w nastepnym nawet do 7 tys .na okres pracy czyli na 2 lata .a i tak odmowa?

nie zalegam nigdzie bo nigdy nic nie bralam nawet zadnej karty nie mam uczylam sie teraz studiuje zaocznie

Gość ghdjja
A nie masz czegoś na sumieniu i nie ma cię przypadkiem na czymś w rodzaju listy dłużników? Pamiętaj, że banki wymieniają się informacjami. Z tego, co wiem, dla nich ma jeszcze znaczenie stałe zameldowanie.

pisze przeciez ze nie bralam nigdy kredytu ani nie zyrowalam nikomu wiec co?

Gość ghdjja
Może jakiś niezapłacony rachunek. A tak w ogóle, co odpowiadają, jak pytasz o powód?

wlasnie nic mi nie mowia ze bank nie podaje takich informacji.w BIK nie jestem napewo bo i za co heheh

witajcie prosze o wspisy na ten temat jak tostez mial takasytuacje i jakiesporady

Gość znawca bankowy
pewnie masz długów więcej jak włosów na głowie i widniejesz w KRD takze zapomnij o kredycie!!!!!!!!

znawca poczytaj co napisalam heheh o to chodzi ze wcale nie mam dlugow.to jest moj 1 kredyt ale z ciebie znawca?

zlozylam wniosek do skoku.czekam na informacje do jutra . kto sie znalazl w takiej syytuacji co ja piszcie na topik moze cos razem wspolnie zrobimy

Gość vuuuuuvuu
W którym momencie dowiadujesz się, że nie dostaniesz tego kredytu? Od razu, że dopiero po wypełnieniu i złożeniu wszystkich papierów? BTW Nie zgubiłaś kiedyś dowodu osobistego?