Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginące gatunki

Poczciwy człowiek

Polecane posty

Gość ginące gatunki

macie kogoś takiego w swoim otoczeniu ?

Gość aaaaguś
mamy :)

Gość ginące gatunki
Aaaaguś napisz cos więcej o tej osobie, co ? :) u mnie straszna posucha ;) może chociaż poczytam o tym, to się lepiej poczuję

Piekny i madry... chociaz Madry i piekny tez dobrze brzmi. Idealny ! Esencja ludzkiego piekna i intelektu...tak to ja... !

Gość inspiracja
Piekny Lolo albo my razem albo tylko Ja. Wybieraj :-P

Do pelni szczescia brakuje mi takiej kobiety ... ! moze nie tak pieknej i madrej jak ja... bo to niemozliwe ale bliskiej idealowi.

Tak musze sie ukrywac... zbyt wiele kobiet mnie pragnie ... zbyt wiele... a ja mam dobre serce chcialbym wszystkie nim obdarowac ale to niemozliwe :(

to musisz uwazac jestes na wyginieciu....zagrozony gatunek i do tego jedyny pocziwy .jaki sie tu pojawił...chyba czas sie romnazac???? hahahahah:):):)

Idz sobie ;-) burzysz moj wielki plan :P Moje nasienie jest zbyt cenne zeby je tak na lewo i prawo...

cenne- nie -cenne- potrzebne!!!!!! poczciwina tez potrzebny!!!!! Kobiety narzekaja ze takich juz nie ma o Ty nasienia bedziesz szkodował ..samolub ;-);-):):):):)

Wybacz Agnieszko... w mych zylach plynie blekitna krew... madrosc pokolen i piekno... nie moge sie mieszac z pospulstwem :( mimo ze mam takie dobre serce.

Gość aaaaguś
po prostu, to wspaniały mężczyzna, z dobrym sercem :) bardzo wyrozumiały, jest świetnym przyjacielem, każdemu pomoże :) inteligentny, kulturalny, szarmancki, czuły, wrażliwy, a przy tym całkiem męski :) dość przystojny, zaradny..... mogłabym długo tak pisać, niejedna z nas powiedziałaby, że to ideał faceta :) ale najdziwniejsze jest to, że ma niewielu znajomych, jest singlem mimo że bardzo chciałby z kimś być, gdybym nie była już zaręczona to....... ehhhh :D

Opamietajcie sie kobiety... to co ja mam nosic ze soba zestaw masek. 1)Maska przyjaciela 2)Maska obojetnego 3)Maska barbarzyncy 4)Maska Kochanka 5)Maska ... itp itd I w zaleznosci od sytuacji przywdziewac odpowiednia ?

Taka prawda... musisz byc pieknym i bestia w jednym ciele i w zaleznosci od sytuacji wypuszczac odpowiednia czesc swojej osobowosci.

Maska Barbarzyncy to wyzwanie do pojedynku ... ktos zginie ... A Tobie pewnie na mysl przyszedl jakis drab umiesniony obwieszony naszyjnikami z kosci przeciwnikow z wielkim fallusem na wierzchu gotowym do kopulacji...

Na kazdym kroku masz takiego mezczyzne tylko ze kobiety sa slepe... i maja masochistyczne zapedy ;-) lubia sie wiazac z kretynami.

A pozniej placz i zgrzytanie zebow no bo byl taki piekny... taki dobry w lozku... ;-) tylko po pewnym czasie okazalo sie ze : narkoman , pijak , bije , zdradza ...

Piękny Lolo--> coś w tym jest:( pytanie: dlaczego????? bo ja jestem kobieta ale nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak sie dzieje:/

nie mam na mysli ze Tu sa kretyni (choc czasami jakis sie ujawni)...to przez nich w zyciu kobiety maja problemy i wyzalaja sie na kaffe:)

Bo mezczyzni to zlo tego swiata... ;) wiem wiem... juz to slyszalem tyle razy... a tutaj... kobiety... :/ masa dupodajek z tego co czytam... takich ktore znajomosci zaczynaja od penetracji lozka.