Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginące gatunki

Poczciwy człowiek

Polecane posty

Wystarczy wyjsc na ulice... rewia golizny i prowokacji bo kobiety zaczynaja sie zatracac w swojej cielesnosci ... i takich pozniej przyciagaja facetow ktorym zalezy na tym ciele i tyle ;)

Gość pech
faceci ci fajni sa zajeci lub dawno wygineli

a ja słyszałam ze Kobiety to zło....ale nie twierdzisz ze wszystkie znajdujace sie tu kobiety to\"porabane\" niedopieszczone przez zycie dewoty?....kazdy sam sobie układa scenariusz zycia ...jezeli Im odpowiada łozkowa znajomosc..czy bycie kochanka itd...to ich wybór....tylko pytanie ..dlaczego potem uzalaja sie nad soba skoro same spowodowały problemy...:-0

Gość pech
Tomek_1982 Poczciwy człowiek jest sam z reguły 10000 lonely drums Are playing in my heart nie prawda nie zdadzam sie

Piękny Lolo chyba jesteś trochę zadufany w sobie dlatego nie masz kobiety , którą mógłbyś kochać.Uważasz , że żadna nie jest Ciebie warta? Czasem trzeba zachować postawę konformistyczną a nie uważac się za pępek świata i wszyscy dookoła są beeeeee.

Gość lasik
kobitki pieją peany na cześć poczciwych a tyłka dają wył ącznie niepoczciwym. Ot damska hipokryzja.

fakt, słowo POCZCIWY brzmi źle; bardziej pasuje mi do jakiegos staruszka a nie faceta moich marzen ;) chociaz wiadomo o co chodzi:)

Ja juz Tomeczek pisalem... Ty robisz za marude forumowego Amant za klauna... uzupelniacie sie.

Tomus przystojniaczku ;-) moja propozycja ciagle aktualna. Katasia 700 postow i jeszcze faceta nie znalazlas ? wstyd ;P

Nie jestes prawdziwy... raczej przywdziales taki kostiumik i sprawnie grasz role zabiedzonego ... brzydkiego... smutasa ;-) ale jestes w tym dobry :P tak jak amant w robieniu z siebie klauna forumowego.

Gość blebleblu
PoPrzejsciachJestesJakUbranieZLumpexuTuPlamaTamPlamaStrachCosTakiegoBracBoCholeraWieCoNaWierzWyleziePoJakimsCzasie.

Gość stainelle
Wybaczcie drodzy koledzy...ale chyba ktoś tu przekroczył granice dobrego smaku:o I to znacznie.....Nic mnie tak nie wkurza jak pieprzenie trzy po trzy....bez grama wyczucia:o Kasia...zbieramy się stąd, co?

pewnie Olu:) idziemy do naszego ukochanego topiku gdzie nikt nas nie obraz, jest milo i sympatycznie:P i pozartowac mozna :)

Gość aaaaguś
Katasia zdziwisz się jak Ci powiem, że on zagląda czasem tu na kafe :) kiedyś podrzuciłam mu link do jakiegoś zabawnego tematu i ostatnio jak byliśmy na piwku śmialiśmy się z tego i wyszło, że zagląda tutaj, ale nie wiem pod jakim pseudo pisze, nie pytałam :)

jesli tylko uda ci sie nas znalezc to zapraszamy;) ale ja jestem szefowa i mnie trzeba się sluchac:D decydujesz sie czy uciekasz????

Lolo......chodź z nami jeśli tylko jesteś kulturalnym mlodym człowiekiem z nieprzecietnym poczuciem humoru oraz umiejętnością odgadywania potrzeb szefowej nim tylko zostaną one zwerbalizowane:P

Gość ryhon
poczciwych kobiety zdradzają najchętniej - takie one są właśnie

Zwerbalizowane trudne slowo... wracam do swojej roboty ;-) dajcie tylko namiar gdzie was szukac bo tutaj to mozna sie zgubic :/