Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clotrimazolum

Clotrimazolum

Polecane posty

Gość Clotrimazolum

czy w początkowych etapach moze on pomóc?? chwalicie sobie go czy wręcz przeciwnie?? i jeszcze jedno, jak go używam to smaruje partie między wargami większymi a mniejszymi , i całą na wierzchu, mam nadzieje ze to dobrze?

Gość pierdololo
idz do lekarza clotrimazolum cie nie wyleczy !!!!!!!!!!!!!!!!!

w poczatklowym stadium cie wyleczy!! Ja ponadto co chwile mam jakies zapalenia wiec bieganie do lekarza by nie pomoglo - polecam!!!!!! Smarujez dobrze Tylko zastanow sie skad masz jakies swedzenia - moze cos robisz nietak... Moze mydla uzuywasz zamiast plynu - moze zle pupke podcierasz:) nie smiej sie ale ja zle wycieralam - teraz juz jest okey i baaaaaaaardzo rzadko cos lapie

Gość ggjgjjgjg
ja uzywalam pare razy i pomoglo!

Gość Samantaaa
Pomaga usunąć tylko objawy swedzenia i pieczenia,to co jest w srodku to tylko lekarz wyleczy

Gość clotrimazolum powinien
Ci pomóc . Możesz dodatkowo używać czopków (też clotrimazolum) ja jestem zadowolona i z masci i z czopkow . yyyyyyyyy masz racje z tym papierem ,ja mialam troszke inny problem moge uzywac tylko miekkich papierow toaletowych a jak uzyje tzw. makulaturowego to dostaje jakiejs wysypki :O

Gość Clotrimazolum
stadium mam poczatkowe, samo swędzenie... chodzi mi tylko o to czy dobrze smaruje, dziś weze tez gałki propolisowe, środek dopochwowy, powiedzcie mi dziewczyny czy można te globulki stosować podczas okresu???

Gość Nivis
Jak czasem lapie mnie jakas infekcja objawiajaca sie swedzeniem, to ginekolog daje mi globulki i masc Clotrimazolum. Globulki raczej nie mozna stosowac podczas okresu, bo moze wyplynac zbyt szybko, a mascia smaruje sie ale wargi mniejsze i troche w srodku. Jesli masz partenra seksualnego, to on tez musi sie leczyc. Zamiast Clotrimazolum globulek mozesz kupic w aptece Lactovaginal albo Floragyn.

Gość Clotrimazolum
chodzi mi o to ze jak dziś wezme 1 globul;ke to zużyje je tylko 3 bo w niedziele juz okresik...i co ? zrobić sobie 5 dniową przerwe a potem wrócic? czekać do konca okresu czy jak bedzie juz taki skąpy zacząc od nowa? boje sie ze jak wezme tylko 3 i zrobie przerwe to nic mi to nie pomorze:/

Gość Clotrimazolum
a! i jeszcze jedno! czy jak sobie załoze tą globulke to wkładka mi wystarczy czy musi być podpacha?

Gość Nivis
Lepiej poczekac bo nie ma sensu wziac 3 a potem robic przerwe. Moze nie zadzialac. A co do drugiego, to wkladka wystarczy.

Gość Clotrimazolum
to juz chyba wole potem kupić 2 opakowanie i od nowa, boje sie ze jak bede zwlekać bedzie za późno:/