Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama tralala

czy to normalna reakcja??

Polecane posty

Gość sama tralala

wczoraj załozyłam sobie globulke dopochwowa, gałki propolisowe, i strasznie mnie piekło w środku dopoki sie nie rozpusciła, czy to normalne??? i czy musze je brać wieczorem?? jutro powinnam miec okres, jeśli wezme rano to kuracja bedzie dluższa o 1 dzin, mozna tak???

kiedyś ginekolog zapisał mi cos bakteriobójczego dopochwowo i jak się troche wydobywało ze mnie tak że siegało wejścia do pochwy to też mnie szczypało niemiłosiernie! myśle że jak masz tam stan zapalny czy grzybiczny to to może trochę poszczypać. to tak jak z wodą utlenioną wylaną na ranę:) jak szczypie to znaczy że zabija bakterie;) co prawda to tylko moja teoria....ale myśle że coś w tym jest co do brania to najlepiej brać na noc bo w dzień toz anim zadziałą z Ciebie zwyczajnie wypłynie....chyba że sobie rano polżysz kilka godzin. wtedy kuracja faktycznie bedzie miała sens....

Gość jakakakaak
zgadzam z Mia globulki zdcydowanie wkladaj na noc i zaloz sobie wkladke:) co do szzczypania to tak wlasnie dzialaja :( jakbys byla zdrowa to by nie szczypalo:)

Gość sama tralala
dzieki bo juz myslałam ze coś nie tak:)