Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej, ostatnio natknelam sie na Allegro na historie 2-letniej Agatki, ktora choruje na rozszczep kregoslupa i ma wodoglowie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=138901520 Zrobilo mi sie jej bardzo szkoda... wiem ze jest tyle porzebujacych dzieci i nie kazdemu da sie pomoc, ale odkad sama mam dziecko, nie chce przechodzic obojetnie obok smutnych maluszkow, wiec postanowilam pomoc. Gdyby ktos rowniez chcial pomoc, moze wziac udzial w akcji i wplacic 5 zl. Pozdrawiamy z Gabrysiem!

Gość smasung
Lucky, czy ty używasz/używałaś kiedykolwiek gondoli dla swojego dziecka...bo wszystkie twoje foty na blogu pokazują małego w foteliku.....Wiem , że pewnie wygodnie Ci tak było, ale czy pomyslałaś o swoim synku?? Tak "młody" kręgosłupik powinien leżeć na płasko...przedewszystkim! A od czasu do czasu siedzieć w foteliku, a nie na odwrót!!! Poiwnno się liczyć dobro dziecka a nie twoja wygoda!!!

Gość smasung
no niby tak....ale skoro Lucky się tu pojawiła chciałm jej to "powiedzieć".....bo żal mi tego małego ....

Fotelika uzywam tylko do auta i na weekendy za miastem, a maly nie lezy w nim dluzej niz godzine. Na 90% spacerow jezdze innym wozkiem - glebokim, w ktorym dziecko lezy plasko, wiec juz nie musi ci byc go zal :-)

Gość ja sie dorzucam

Gość Rany ktos zaplacil
100 zl.

Gość wysłałam bez
licytacji