Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o odpowiedźi

Co myślicie o tym monitorze??

Polecane posty

Gość odświeżę
naprawdę nikt nic o nim nie wie??

a co myślicie o monitorze LG W53 lub W54. z opinie jakie zebrałam jest to obecnie jeden z najlepszych monitorów na rynku z taką licza dostępnych funkcji naraz. to ten monitor http://www.komputerwfirmie.pl/itbiznes/1,59368,6611397,Monitor_dobry_dla_oczu.html

Gość poleccie mi cos
jesli chodzi o cale to na pewno nie za duzo ;) ja mam 19 i powiem szczerze ze chcialbym 21 albo nawet 23 ;D

w takim razie zajzyja na stronk, która lilka poleca - ja juz sobie zamówiłam Lg 27" W54 z pakietem smart wspomagająym ochrone wzroku :)

Gość mam ten pierwszy
fajny jest

a ja już od dłuższego czasu mam della TFT-19 i nie zamieniłabym go na żaden inny model- http://sklep.delta.poznan.pl/obrazki/tft-19_dell_obrazek1_duzy.jpgl Początkowo taki miałam w pracy ale okazał się na tyle wygodny i nie męczący wzroku że identyczny sprawiłam sobie do domu :) i żadne LG mnie nie przekona do zmiany poglądów :)

a ja jakoś do LG nie mam przekonania... kilka stacji CD miałam tej firmy, jedna co miesiąc lądowała w serwisie gwarancyjnym. porażka jakaś. żeby było śmieszniej, ciągle wymieniano mi ją na nową, i każdą szlag trafiał. no ale z monitorami może jest inaczej, co nie zmienia faktu, że zdecydowanie wolę samsunga. mojego zamówiłam w magicznejplanecie, także odsyłam tam po parametry :)

Temat jednak dotyczy monitorów. i myślę, że wiele osób przyzna rację, że LG jest przodownikiem jeśli chodzi o nowinki w RTV. Monitory w technologii 3D czy też z podświetleniem LED jak model E2340S-PN. Myślę, że dużą rolę odgrywa też przywiązanie do marki...