Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga-umbra

dlaczego w dzisiejszych czasach coraz trudniej jest znalesc druga polowke

Polecane posty

Dla mnie najważniejsze jest, żeby mężczyzna był odpowiedzialny za siebie, swoje życie, i za związek. To podstawa.

Szczerze? Najważniejsze jest wsparcie... Poczucie, że w ciężkiej chwili ktoś mnie wesprze i stanie po mojej stronie, a nie wycofa się po angielsku... a potem przybiegnie, jakby nic się nie stało... Zaangażowanie i odpowiedzialność za to, co się robi drugiej osobie. Po prostu dobry charakter.

Gość Ble...
...nasunela mi sie ponadto taka mysl, ze zwyczajnie brak komunikacji miedzyludzkiej, ja np. mam bardzo mala stycznosc z kobietami! Ot co!

Rowniez czynniki zewnetrzne moga wplywac na latwosc czy trudnosc poznania plciprzeciwnej np obracanie sie jedynie w srodowisku damskim lub meskim. Mozna jednak zawsze probowac rozszerzac towarzystwo zapisujac sie na jakis kurs, wstepujacdojkiegos klubu, biorac udzial roznych organizowanym imprezach. wazny jest tez usmiech i odpowiednie podejscie

Gość wyzej wyzej

Gość zone
Ludzie mają coraz większe wymagania. Często mają się one nijak do rzeczywistości. Potem budzi się taki/taka po trzydziestce i wielkie oburzenie bo druga połówka nie istnieje. hahaha:O