Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili555

chciałabym poddać sie aborcji

Polecane posty

Gość olcha
kobiety ktore usunely ciaze bo nie bylo im to na reke czuja sie chyba jakimis wzorami do nasladowania. nie ma nic zaszczytnego w tym ze zabilo sie wlasne dziecko.... nie ma sie chym chwalic i glowno mowic co sie zrobilo.

Gość lili555
myslisz, ze gdybym zrobila prowokacje, to chcialoby mi sie tu siedziec tyle czasu i ciagle odpisywac?? szukasz dziury w calym.

Gość magdamadzia
a ja Wam powiem tak " grzmicie tu jak ksiadz na spowiedzi....a kto Wam dał prawo do osądów??? nigdy nie popoełniacie grzechu??? o człowieczenstwie nie stanowi zarodek.

Gość żal mi autorki
Dla mnie poddanie się aborcji, to takie udawanie, że niczego się nie zbroiło. Ukradłem, ale mnie nie złapali, więc nie jestem złodziejem. Brzydzę się czymś takim. Zero myślenia, zero odpowiedzialności, zero wyobraźni. Jedno wielkie zero.

Gość kalinkaaa
"myslisz, ze gdybym zrobila prowokacje, to chcialoby mi sie tu siedziec tyle czasu i ciagle odpisywac??" Tak! Właśnie TAK!!! :D

Gość olcha
a co stanowi o czlowieczenstwie? matka ktora usunela ciaze bo byla jej nie na reke? kobieto zamilcz.

Gość magdamadzia
droga autorko..jezeli to nie jest prowkacja, to zamiast odpisywac im na te durne komentarze zabierz sie do szukania odpowiedniego gabinetu. madrzej wykorzystasz czas

Gość żal mi autorki
O tak, bardzo mądrze :P

Gość magdamadzia
do olchy>>> o czlowieczenstwie stanowi Twój rozum.....sadzisz, ze lepiej, zebym urodzila dziecko i patrzyla na niego z obrzydzeniem???

Gość żal mi autorki
Twój rozum kazał ci zabic dziecko

Gość olcha
dokladnie! uwolnic wszystkich zbrodniarzy, szukac (czesto na sile) usprawiedliwienia dla morderstw, pobic, gwatlow, wykorzystywania dzieci przez pedofilow, sprzedawania ludzi, tak, to sa wszystko cacy rzeczy, bo przeciez kazdy z nas grzeszy....

Gość magdamadzia
jakie dziecko???? puknij sie w czolo i poczytaj ksiazke do biologii??? usunelam zbiór komórek i nic wiecej

Gość żal mi autorki
Z takie "zbioru komórek" powstaje ludzkie życie. Ty też byłas zbiorem komórek.

Gość kalinkaaa
Nie musiałabys na nie patrzeć. Możesz dziecko oddać do adopcji, może znajdzie się ktoś, kto nie patrzyłby na nie z obrzydzeniem, ale z miłością.

Gość magdamadzia
albo oddac go do domu dziecka, gdzie nabawiloby sie choroby sierocej

Gość lili555
hmmm....magdamadzia dziekuje, ze chociaz ty normalnie podchodzisz do sprawy. a ty TOMEK_1982 to jestes chorobliwie nienormalny:P:P dlaczego wyjezdzasz mi tu z 14-nastolatka, to nie ma nic wspolnego z moją sprawą. Nie masz juz argumentow, dlatego podajesz nie wiążace sie z tematem sprawy.

Gość olcha
z obrzydzeniem? no dla mnie jestes nie czlwiekiem a jakims wynaturzeniem robaka. z obrzydzeniem? a co, etraz nie patrzysz na swoje dziecko z obrzydzeniem? bo co, bo planowane, wyliczone z dni polodnych? czym roznilo sie od tamtego? tym ze tamto bylo nie w fczasie? kurwa, zamknij sie bo mi sie rzygac chce ja czytam takie brednie! dzieckow mozna usunac bo jest zbedne, bo zamyka ilestam drzwi ktore swiat przed nami otwiera, bo za mlodzi. kurwa, nie myslalas o konsekwencjach jak dawalas dupy?! najlatwiej usprawiedliwic to pustota i glupota, niedojrzaloascia. do seksu dojrzala bylas, ale do wychowania, ba, samego urodzenia( bo mozna oddac do adopcji rodzinie ktora dziecka pragnie) nie dojrzalas?...

do autorki chetnie bym sie z Toba zamienila juz od tak dlugiego czasu sie staramy i nic swiat jest niesprawiedliwy ja osobiscie nigdy bym nie usunela ciazy,ale to jest jednak kazdego osobisty wybor,i kazdego sumienie.... z jednej strony to chyba lepiej,zeby nie rodzily sie dzieci niechciane,a potem mialyby zyc w domach dziecka,albo wyladowac na smietniku.....

Ten temat byl juz walkowany... nikt was przed aborcja nie powstrzyma tylko po chuj wypisujesz to na forum lubisz sie taplac we wlasnym gownie i jeszcze probujesz wciagac w to innych ? Kazdy zostanie osadzony za czyny ktorych sie dopuscil ... tylko ze wtedy bedzie juz za pozno na zal i skruche. Powodzenia.

Gość magdamadzia
autorko...ludzie lubia osadzac innych..tacy sa swieci..rób tak jak uwazasz. powtarzam raz jeszcze...kto Wam dał prawo ddo osadzania????? chronicie dzieci z ramienia Bozego, a nie przestrzegacie jego wszelkich praw. tylko frazesy i slogany....banda nieudaczników, ktora nie umie zyc, a tylko madrzy sie na forum..

Gość olcha
a Ty czym jestes teraz, jak nie bziorem komórek... co jestes czyms wiecej niz kazy inny czlowiek? na poczatku to jest malo zlozony zbor komorek, teraz to superzlozony uklad tworzacy organizm i co to dalej daje usprawiedliwienie do zabojstw i pozbawiania zycia innych ludzi?

Gość kalinkaaa
"z jednej strony to chyba lepiej,zeby nie rodzily sie dzieci niechciane,a potem mialyby zyc w domach dziecka,albo wyladowac na smietniku....." Dobra, tylko niech nie rodzą się nie przez aborcję a przez seks z zabezpieczeniami.

Gość klinka
znam dziewczynę, która wpadła; szybko robili wesele, a przed weselem poroniła, oczywiście wzieli ślub i są już ze sobą 10 lat, a ona przez te 10 lat starała się zajść w ciąże i niestety nigdy nie zaszła..... myślę, że ingerencja lekarza podczas poronienia spowodowała, że oni do tej pory nie mają dzieci z drugiej strony każdy przypadek jest inny... nie mogłabym żyć ze świadomością, że zabiłam własne dziecko.... teraz nie chcesz dziecka, a później jak będziesz chciała mieć to nie będziesz mogła zajść w ciążę...........

Gość magdamadzia
zarodek nie jest człowiekiem

Klaniam sie i znikam... i reszta ktora jest przeciwna aborcji rowniez powinna opuscic ten watek niech sie kapia we wlasnych fekaliach marni prowokatorzy bez smaku*

Gość żal mi autorki
do magdamadzia - a dlaczego ty osądzasz nas?

Gość żal mi autorki
a w której godzinie od zapłodnienia pojawia się człowiek?

Gość olcha
a czym jest? zborem komorek, taaa to juz czytalismy.... Ty teraz z biologicznego punktu widzenia (bo na ksiazek od biologii sie powolalas)tez jestes zbiorem komorek, niczym wiecej... wiec co, wg Ciebie mam prawo Cie zabic, pozbawic zycia, bo jestes zbiorem komorek.... wiesz marne wytlumaczenia...