Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili555

chciałabym poddać sie aborcji

Polecane posty

Gość NIE USUNEŁAM
1.Ty bylaś piekną dziwczyną A On był pieknym chlopakiem Ja niepotrzebną kruszyną Rzuconą w złe gniazdo ptakom Ty miałaś włosy z obrączek Jego trzymałaś za ręce Moich nie chciałaś rączek Nie trzeba ci bylo więcej Ref: Dziś miałabym 16 lat, Tyle co, Ty w tedy mamo Dziś cieszyłby mnie ten świat I przeżyłambym to samo Mamo nie chciałam umierać Dlaczego mnie nie kochałaś? Nie miałaś prawa mi życia odbierać Chociaż mi je dałaś Mamo Mamo, mamusiu... 2.Dzieci się boją zaszczyków Cyganek i kominiarzy A ja się boje śmietnikow Tam leżą szczątki mej twarzy Dzieci chcą tulić laleczki Ja do ziemi się tule Ktoś wrzucił do umywalki Me ciało ciepłe i miekkie Ref: Dziś miałabym 16 lat, Tyle co, Ty w tedy mamo Dziś cieszyłby mnie ten świat I przeżyłambym to samo Mamo nie chciałam umierać Dlaczego mnie nie kochałaś? Nie miałaś prawa mi życia odbierać Chociaż mi je dałaś Mamo Mamo, mamusiu... 3.Ty myślisz masz aniołka w niebie Chociaż go nie ochrzciłaś On nie modli się za ciebie Ty na to nie zasłużyłaś !!!!!

Gość NIE USUNEŁAM
Maleńkie stópki, których tupotu nikt już nie usłyszy, główki niczym pączki róż, a w nich oczy na wpół otwarte błyszczące przerażeniem, nie dane im było zobaczyć nic prócz ssawek i wzierników rączki i nóżki oderwane od poskręcanych ciałek... usteczka uchylone w niemym krzyku, nie spotkają matczynej piersi, a dusze spoczną w foliowym worku na śmietniku... tutaj życie kończy się w metalowej misce... To matki swoim dzieciom zgotowały ten los...”

Gość NIE USUNEŁAM
powodzenia i zdrowego rozsadku w podejmowaniu zyciowych decyzji zycze !!!!!!!!! decyzji ktore na zawsze zmieniaja zycie !!!!

Gość lili555
usuwam 15.11 umowilam sie w jednym z wrocławskich gabinetow, mozecie mowic, ze jestem moralnym wyrzutkiem spoleczenstwa, ale ja jakos czuje, ze nie bede miec zadnych wyrzutow.

NIE USUNELAM,,,,,,,,,,:(TO PIERWSZE ,,,,,,,,, STRASZNE POPLAKALAM SIE JAK DZIECKO,,,,,,,,,,,,,, JA NIEWIERZE ZE AUTORK CHCE TO NAPRAWDE ZROBIC.........:o WIERZE GLEBOKO ZE TO PROWOKACJA ........... AUTORKO______ZALOZ LEPIEJ TOPIK TERMIN LIPIEC CZY SIERPIEN I ZA ROK O TEJ PORZE BEDZIESZ SIEDZIEC TU Z NAMI I PISAC JAK MALA SIE DO CIEBIE USMIECHA Z LOZECZKA,,,,,,,,,,,,,,,, JESLI NAPRAWDE ISTNIEJESZ,,,,,,,,,,,A BARDZO CHCIALABYM WIERZYC ZE NIE,,,,,,,,,,,ALE MIMO WSZYSTKO,,,,,,,,,,,,,, :( ...... ❤️___ to dla was__ciebie i twojego malenstawa........

Gość onkaaaaaa
idz idz mam nadzieje ze razem z twoim dzieckiem gin pozbedzie sie ciebie, albo uszkodzi teraz jestes zadowolona, a pozniej wyrzuty sumienia kotre nie pozwola ci normalnie zyc zgnijesz w piekle!!!!!!!!

Gość lil555
wole zginac w piekle niz urodzic to dziecko(nie ejst to do konca prawda, ale odpowiadam ci prowokacją na prowokację!). jesli chodzi o to czy jestem prawfdziwa i czy moje zamiary sa prawdziwe, o co ktos sie tu pytal, to ten KTOS moze miec pewnosc, ze tak.