Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To nie takie proste

Co sie dzieje z czlowiekiem po wstrzyknieciu powietrza do zyly ???

Polecane posty

Gość samobójstwo
to pewien rodzja eliminacj, jednostka słaba psychicznie, nie mająca szans na przetrwanie, eliminuje się sama, brutalne, ale prawdziwe

Gość To nie takie proste
Dokładnie Na tym swiecie tacy jak Ja nie sa potrzebni, to brutalny i twardy swiat, nie dla slabych psychicznie

to nie takie proste- to wyjedz sobie do nowej zelandii z ukochana osoba, zamieszkaj z daleka od innych i ciesz sie przyroda z dala od tego brutalnego świata. Zawsze jest jakies wyjscie. ZAWSZE!!!!!

Gość To nie takie proste
Myslisz ze tam zapomne ?

Prosze Cie calamity bez takiego pieprzenia tylko... z calym szacunkiem ale taki wyjazd to- bilet w jedna strone jakies 6 tys. zl Jak ktos chce cos zmienic to wszystko sie da. Mi tez gadali ze wyjazdy drogie a spedzilam 3 miesiace w kalifornii i na florydzie- wystarczy chciec. Kasa to nie argument. Na to zeby umrzec trzeba miec 100 razy wiecej odwagi niz na jakikolwiek krok czy wyjazd jakkolwiek szalony by on był..

Gość To nie takie proste
Wyjscie jest zawsze, Ja wlasnie do niego pomalu zmierzam A poki co musze sobie jakos radzic, staram sie nie myslec o sobie poprostu, to pomaga Jakos to bedzie, na pewno sie ulozy a wszytko zle ma swoj koniec, musze w to wierzyc, chce i mam nadzieje ze to prawda

Mysle, ze nie zapomnisz.. Ale mysle, ze dostaniesz nowych sił, odkryjesz nowe miejsca, poznasz ludzi, zobaczysz przepikne wschody slonca- wiem wiem wiem jak to brzmi!!! Wiem!!! Ale taka jest prawda- robiac wielki krok do przodu, ryzykując- dostajesz od zycia takiego kopa a pozniej jak juz sobie dasz rade i sprawdzisz sie czujesz sie tak wspaniale, ze moze nie zapomina sie ale mozna sie z pewnymi sprawami pogodzic. Poza tym w swoim zyciu mozesz spotkac takich ludzi, ze czasem tylko rozmowa z nimi moze Ci pomoc w zrozumieniu wielu rzeczy.

Calamity- dla mnie to AŻ 6 000, ale kiedy czlowiek ma do stracenia zycie to sa to TYLKO i wylacznie pieniadze. Nawet gdyby bylo to 600.000

NO to dobrze. Moze po prostu umiesz zdobyc takie pieniadze, bo skoro to AŻ to pewnie ich nie masz... Ale nie wszyscy umieja zdobyc taka kase ;)

zawsze cos sie da wymyslic na miejscu :P Poza tym uwazam, ze kazdy jest panem swojego zycia. Jak ktos chce sie zabic to prosze bardzo. Ja tam liberalna jestem....

Gość To nie takie proste
Owszem A Ja bylam tylko ciekawa tej metody opisanej w temacie, czy jest wystarczajaco humanitarna Glupie to i niepowazne ale o tym nie chce dyskutowac :(

Gość To nie takie proste
Podsumowujac, otrzymalam odpowiedz a jesli chodzi o zycie to nigdy nie poddawaj sie bez walki

W sumie to chyba strzal w dziesiatke jesli chodzi o ta metode ;) Ale tak poza tym... to cofam do mojego pierwszego posta. Mozna pojsc na latwizne, ale zeby zasluzyc na lepsze zycie TAM trzeba troche pocierpiec TU. Takie mam podejscie do zycia :)

Gość urodzony 28 lutego
Staram się ciągle pamiętać o tym, że zawsze bohaterem jest taka osoba, która chce żyć i walczyć z przeciwnościami losu, wiadomo, że tchórza nikt nie pochwali i nigdy.

to takie proste- moze jednak opowiesz co Cie gnebi? nie twierdze, ze Ci to pomoze ale kto wie... moze znajdzie sie tutaj osoba, ktora wie jak Ci pomoc. Nie ma sytuacji bez wyjscia. Naprawde :) Wielu ludzi ma za sobą traumatyczne przeżycia. Ogladalas kiedys film \"Nieodwracalne?\" caly film jest straszny i przerazajacy ale ta puenta na koncu \"czas zmienia wszytsko\".. pomyśl o tym.. W ogole moze to smieszne bo raczej przepadam za ambitnym filmem ale jednym z takim masówek, ktora ma jedne z najlepszych przeslan jest \"Piła\".. naprawde można docenić życie.. Albo polecam także \"American beauty\". Może to trywialne a moze nic odkrywczego ale czasem nawet film pomaga zmienić spojrzenie na wszytsko...

Gość Ehym
Z ciekawości. To nie takie proste- żyjesz jeszcze? Czy już nic? :)

Gość javier moreno 21
po wstrzyknieciu powietrza nie dzieje sie nic najpierw sprobojcie a pozniej pierdolcie

Gość kosa799
powiem tak życie jest do d**y mam 26lat moja żona 24 moja córka 4 lata jak moja żona mnie zostawiła uciekając z córką minął już rok mam dość szukałem na całym świecie chyba wydałem na poszukiwania wszystkie pieniądze sprzedałem na ten cel dom auto i szczerze nie znalazłem ich minął już rok straciłem nadzieje ... Nie mam już nic rodziny domu auta pracy zostałem bez niczego tylko długi mi zostały za pożyczki kasy na poszukiwania.. Straciłem ich i już nigdy ich nie odzyskam one były wszystkim co było najcenniejsze w moim życiu!!!!!!!! ale niestety poświęciłem wszystko co miałem nie poddałem się ale teraz siedząc w cf internet za pieniądze które zarobiłem żebrając, szukam sposobu na szybką śmierć bo nic mnie tu nie trzyma straciłem wszystko więc jaki jest sens życia nie mając nic??????? proszę o porady na kosa799@wp.pl

Gość gość
czy to boli ??? odpiszcie

Gość gość
czy można szybko umrzeć ? bez bólu ? w miarę ...bez bólu ?

Gość gość
nie będzie straszne jak wstrzykniesz kocentrat barszczu. Ja mojej teściowej kiedyś wstrzyknę, na samą myśl życie pięknieje :D :D

Gość gość
pytam , bo mam czystą strzykawkę przynajmniej bedzie pewne i nikt nie bedzie miał problemu dlaczego, po co , i dlaczego żeby nikogo się nikt nie czepiał

Gość gość
dziś dzięki gościu jeżeli będzie taka opcja , "podziękuję ci osobiście za tę poradę " :) kiedyś.... zapewne poczujesz tę podziękę na własnym aroganckim garbie :)

Gość gość
nie odbieraj sobie życia, nie teraz poczekaj aż zrelacjonuje mój wigilijny zamach na teściową :D

Gość gość
za późno....demokratyczny c****jj0ooo niech szlag trafi takich jka ty padalcu zyj s*********e az ci o***tem twoja arogancja wyjdzie pozdrawiamm