Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Księżniczka Trzpiotka

Szukam Księcia do wzięcia w objęcia

Polecane posty

Gość buntownik z wyboru
trudno bedzie wszak sforsowac zamek wiec chyba powinienem zbierac sily na takowe zadanie wstyd by bylo dojechac do celu i pasc jak niezywy przed brama

Gość skacowane smoczysko
co to za maniery?....smocze;) nie pomogły rycerzy miecze księżniczka już pożarta tylko mnie w gardle piecze bo choć była to dziewica uparta to ją trochę przepieprzyłem;)

buntowniku: Odwagi, wszak \"rycerz\" musi być silny, a nie \"miętki\" ;) Kiedy dojedziesz do bram zamku...hmmm, ale o tym po tym ;) skacowane smoczysko:D Biedna księżniczka owa mam nadzieję, że była niezdrowa i będziesz miał po niej wzdęcia bo to jest nie do przyjęcia 🖐️

Gość buntownik z wyboru
sil mi starczy ale za konie nie odpowiadam wiec zwale wine na zwierzaki chyba ze stanie sie cud i drogowskaz jakowy znajde choc przyznaje ze snieg pada coraz wiekszy bateria w tel siada :-))) wiec mala wskazowka jak najbardziej na miejscu

Gość buntownik z wyboru
geografia sie klania wiec moze to bedzie sierpc lub rypin takie znajome rejony

Gość skacowane smoczysko
:D jak mawiają stare smoki trawiło się i gorsze wywłoki niestety w zabawie w rymowanie przeszkadza mi jamy sprzątanie a że w bajkach z księżniczkami grasują też smoki chmarami to tu jeszcze wrócę i topik przewrócę:D

buntowniku: Środek mapy to nie Sierpc i nie Rypin. Nie tędy masz iść, pewnie nie doczekam się Ciebie dziś ;) 🖐️ skacowane: Wywłoki może i tak z księżniczkami nie ma tak ! Spotka Cię inna atrakcja nie będzie nią ubikacja Pękniesz niebawem smoku nie będzie miłego widoku... :D Smoki uwielbiam oswojone Inne niech idą na stronę Gdzie indziej topiki przewracać Nie mają tu po co wracać 🖐️

Gość buntownik z wyboru
kokietka z ksiezniczki widze niech rycerzowi zamarznie to i owo ale wskazowki konkretnej nie udzieli buty zedre na tej wedrowce a celu jak nie bylo tak nie ma

🖐️ ))))) Przed chwilą nad moim zamkiem było oberwanie chmury. Wokół niego, bezmierne wody. Echhhh, teraz to tylko kajakiem do mnie można dotrzeć :D Nie uświadczę pewnie błednych i obłędnych rycerzy do wiosny... ;) Czy znajdzie się mimo to, jakiś śmiałek ? :)

Gość pogoda nie ta
ale jeszcze tu wejdę 🖐️

Gość nie strasz

Gość buntownik z wyboru
widze zem sam sie ostal w drodze do twego zamczyska wiec moze zdradz ile wiosen liczysz moja droga by sie nie okazalo ze ksiaze choc mlody duchem i wygladem na ojca twego bardziej pasowac moze niz na wybranka serca

Gość o majn kotek
znalazła księcia :)

Witam, buntowniku :) Hm...nie robię tego ale tym razem chyba się skruszę i oznajmię, że dwadzieścia coś. Przy okazji - sama też nie chciałabym znaleźć się w szponach stetryczałego dziadka, więc wyznaj ile się uzbierało Tobie ? ;)

Gość buntownik z wyboru
33 na karku juz siedzi na szczescie rycerz sie tym nie biedzi forma mlodziencza sie chwali serducho jak dzwon w piersi wali was mu na twarz sie nie sypie jesiennej nie podda sie grypie jedyne mysli kierujac na droge czy odnajdzie wreszcie nieboge

Ramirezie, obyś się mylił ;) buntowniku: :D Raduje mnie ogromnie, że masz odwagę przyjść do mnie. Pociesza, żeś całkiem nie skostniały, ;) niewiarygodnie wytrwały nareszcie nie nieśmiały. Godne to jest pochwały :) Widzę same zalety dla mnie, jako kobiety. O drogę już pytałeś, wskazówki otrzymałeś. Nie marudź zatem , mój panie nim słońce znowu wstanie, zjaw się przy zamku bramie. Przybywaj bom jest ciekawa jak z resztą ma się sprawa ;) 🖐️

Gość chyba wymiekl

Gość buntownik z wyboru
widze ze nie obce pioro wacpannie rycerz pedzi ciekaw co w udziale mu przypadnie czy aby pogon wysilku daremnego nie przyniesie gdy wiesc sie po krajach rozniesie ze ksiezniczka choc sama w wiezy siedzi i nad losem swym sie biedzi szuka wirtualnych rycerzy nie prawdziwych pancerzy ktore by zdobyc ja mialy bramy zamku burzac smigaja po ciemku widac nadaremnie sie trudzac

:D Nie obawiaj się acanie co ma być i tak się stanie :D Nad losem swym się nie biedzę spokojnie tu sobie siedzę. Nie szukam wirtuali jeno takiego, co utrwali we mnie tę niezbędną mi wiedzę czy to czym sam się chwali nie pachnie oszustwem z oddali ? :D 🖐️

Gość Cejlon
Od Warszawy to blisko:) Tak bym chciała, abyś przyerzkł księciunku Blondynku, że miedzy nami wsjo w paraiatku;) Bo sie martwie, nic nie mówisz, oprócz tego, ze kobiety to kwiaty:)

Hm...skoro tak trudno jest o księcia wcale nie śpieszno mi do zamęścia. :) :D 🖐️ do stańczyka: Na pewno masz coś z księcia Uwierz, wszystko zależy od szczęścia Niech w głowie się Twojej utrwali: rycerze często byli mali za to waleczni i wytrwali i nigdy się nie poddawali :D 🖐️ A teraz w kominku zapalę bo chłodem zawiało 🖐️

Gość Cejlon
Już mam, szukam go przed drzwiami, by wreszcie mnie odwiedził:)