Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Księżniczka Trzpiotka

Szukam Księcia do wzięcia w objęcia

Polecane posty

Cóż to za okrutne czasy ? ;) Od siedzenia w mojej wieży nabawiłam się już odcisków na mym zacnym...a księcia jak nie było, tak nie ma. :) Nie wierzę, że wyginęli, oni tylko nie mają odwagi ;)

Gość a skończyłaś kurs
korespondencyjnego przytulania?

Wszystkie księżniczki sa niedostepne i nieosiągalne:P dla kogos kto nie jest księciem:P:D

Nie ma mowy;) A tak wogóle to księżniczek już nie ma ;) Znikneły razem ze smokami:D:D:D

taki prawdziwy najprawdziwszy książe nie siedzi na necie pewnie.... czeka na swoją księżniczkę pod jakims zamczyskiem, siedząc na dzielnym rumaku z różą w zębach :D tzn. książe ma różę w zębach nie rumak ;)

Jasne że księżniczki itnieją!! wszystkie nimi jesteśmy!! :D :D :D pozdrwiam 🌻 z jedwabną chustką w dłoni mej..;)

Gość Wrom
--------->dea "rycerzyki nie dały rady i polegli po drodze a one nadal czekają" Rycerzyki do walki wysyłali zwykle swoich giermków zwłaszcza ze smokami, no chyba że na turnieju to walczyli ze sobą.

Ramirez----kto wie?? a może jestes tylko jeszcze o tym niewiesz?? ja nie tracę nadziei! :D

Gość Wrom
--------->dea Pytasz co to za rycerz - najlepszy, mądry, praktyczny i żywy, bo tylko na takim zależy księżniczce.

rycerze nie są prktyczni-----------przynajmniej nie powinni-----------za to powinni być romantyczni ;)

majowa, jak bym był księciem to bym dawno znalazł jakoś księżniczkę:P

dea-----------\"pokonać smoka\" podoba mi się to ! :D juz Cię lubię ;)

Gość Wrom
--------->dea Nie, właśnie zwykły facet sam pójdzie na smoka i pewnie zginie. Nie trzeba walczyć uczciwie, ważne aby osiągnąć cel. Smoka można nawet otruć a księżniczkę uprowadzić wbrew jej woli - do tego też trzeba odwagi.