Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek1717

Pomocy czy doslzo do zaplodnienia

Polecane posty

Gość Bartek1717

Witam otoz mam taki problem. Dzisiaj jakies 3 godziny temu uprawialem sex z moja dziewczyna ..wszytsko bylo pieknie ladnie.Przed wytryskiem wyjalem go i spucilem sie w prezerwatywie.Lecz kiedy zdjemowalem prezerwatywe to mialem troche nasienia na palcu ale wytarlem o chusteczke i za jaies 15 minut wsadzilem raz palca dziewczynie w pochwe i boje sie czy przypadkiem nic z tego nie ebdzie POMOZCIE POKI JEST CZAS!!!

Gość coś z tego będzie...

zalezy glownie jaki to byl dzien cyklu Twojej kobiety, ale wedlug mnie i tak nie ma mozliwosci bo wytarles palec, wiec plemniki przeciez nie zostaly pod paznokciami

Gość nic z tego nie będzie
a na pewno nie tym razem :-)

mi sie wydaje ze plemnik nie przeżyje 15 minut ...tym bardziej że wytarłeś palce

Gość Bartek1717
no to byl jaki 5lub 6 dzien po okresie ... ale mam nie wiem czy teraz mamy cos zrobic zeby sie upewnic poki jest czas czy nie?

Gość nic z tego nie będzie
skoro wytarłeś ręce chusteczką, to przestańcie panikować. Dzidzi nie będzie na 100% z tego

Gość spóźniona
to może i mi powiecie. uprawiałam sex 4 razy ze swoim chłopakiem. za kazdym razem była prezerwatywa która nie pekła ani sie nie zsunęła. A ja panikuję że wpadliśmy, wykończe sie chyba psychicznie. Okresy zawsze miałam nieregularne ale mniej więcej co 28-32 dni. Czasem bywały przerwy znacznie dłuższe np. co 40 dni. Dzisiaj mija dzień 35 i nic, tylko brzuch mnie bolał wczoraj tak jak przed okresem. Ehhh nigdy więcej takiego stresu... :o

plemniki nie przezyją na palcu przez 15 minut. no chyba że byłby genetycznie zmutowane... spóźniona >>nigdy wiecej takiego stresu czyli co? przestaniesz isę kcohać? czemu niby? wszytsko zrobiłas jak nalezy. plemniki nie przegryzą się przez lateks.a brzch Cie boli bo nadchodzi okres. gdybyś była w ciąży nie bolałby Cie po miesiącu od zapłodnienie...zresztą o czym my tu w ogole piszemy. nie jesteś w ciązy.

Ludzie kochani- sex jest dla osob doroslych, a jego konsekwencja jest czasami ciaza. Jesli nie jestescie gotowi na ciaze, to albo zabezpieczcie sie dobrze, albo zrezygnujcie z sexu do czasu, az dojrzejecie!

Gość spóźniona
sex to fajna sprawa, i nigdy więcej takiego stresu = pewnie przerzucę się na tabletki. Uwazam się za osobę dorosłą do tej sfery życia. dzisiaj wystąpiło lekkie plamienie rano i do tej pory nic. Ale to chyba zapowieść okresu, mam nadzieje.