Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-gatka

Uzależnione od solarium wpisywac sie!!!

Polecane posty

Witam, Czy sa tu panie, ktore uzaleznily sie od solarium?? Ja na poczatku, 4 lata temu chodzilam 2 razy w tygodniu na 15 minut, po roku co tydzien na 15-20, a teraz przerzucilam sie na co dwa tygodnie, jest mi zle smutno i w ogole ale wiem, ze to bez sensu tak lazic co tydzien, jak ktos nie zna problemu to prosze nie wysmiewac, bo to naprawde cos bardzo waznego! ktora ze mna zaczyna calkowity detoks?;)

Gość Martisha**
ja tez sie wkrecilam, chodze co tydzie, dwa na 10 lub 15 min z tym ze mam jasna karnacje i jestem tylko troche ciemniejsza:)

ja tez mam jasna karnacje, ale przez to ciagle lazenie na najmocniejsze lozko na 15-20 minut czasem mialam twarz az spieczona, teraz jestem lekko opalona i czuje sie taka jakas wypluta, mysle zeby pojsc jutro ale wiem, ze wtedy koszmar zacznie sie od nowa:(

Gość Martisha**
ja na razie nie chce przestac, bo niepodobam sie sobie nieopalona;)

Gość Nala00001
To sie nazywa tanoreksja

Gość Martisha**
dzis poszlam, a tak mi sie nie chcialo rozbierac i w ogole, ale to bylo siolniejsze ode mnie:O

ja tez niepodobam sie sobie nieopalona, ale jak patrze na kolezanki, ktore czasem sobie pojda na solarium, to wydaje mi sie, ze wygladaja rownie ladnie opalone i nie, a ja juz mam obsesje na tym punkcie! nawet i kilka razy dziennie laze z lusterkiem do okna zeby zobaczyc, czy nie jestem blada:(

To pomyslcie sobie ze opalanie na solarium postarza i jak bedziecie wygladac za pare lat:D przepraszam za brutalnosc, ale taka prawda. Zadne nawilzanie, zadne kosmetyki nie pomoga... Jesli chcecie miec przyciemniona skore, to korzystajcie z balsamow brazujacych:)

Gość dobra rada dla ciebie
pamietaj, ze od tego mozna dostac raka skory, tzw. czerniaka :(

Gość Martisha**
mam ciemne wlosy i brzydko wygladam taka biala a co do starzenia sie skory to kto powiedzial, ze dozyje 30-stki?

martusia, ja probowalam sobie to tak tlumaczyc, ale nie dociera do mnie, co do balsamow mam zle wspomnienia- kiedys uzywalam sopotu, ale zostawial plamy:/

ja mam platynowy blond, jakies pol roku temu mialam granatowa czern i wtedy to dopiero mialam obsesje! rozjasnilam, zeby nie latac na solarium i nie pomoglo:( czy ktos wie, czy psycholog prowadzi terapie dla tanorektyczek??

To musisz uzywac peelingu do ciala:) najpierw peeling a pozniej albo samooplacz u kosmetyczki, ktora go dobrze nalozy, albo balsam brazujacy np J&J, jesli raz w tygodniu robisz peeling calego ciala to plam nie bedzie:)

dzisiaj chyba uzyje spreyu nivea, bo juz mnie szlag trafia! wiesz chcialam tez troche zaoszczedzic, bo jednak pochlanialo mi po 25 zl za solarium tygodniowo, wiec jak mialabym isc do kosmetyczki to pewnie polecialabym na solarium;)

Dlatego balsam brazujacy jest jak znalazl:) nakladasz po kapieli i po kilku dniach widac subtelna zmiane odcieniu bez obawy ze jest nierowno:) ja tak robie i nie narzekam, a mam leki przed przedwczesnym starzeniem sie skory, wiec nawet w lato sie nie opalam, tylko uzywam tego balsamu i tyle razu pytano mnie gedzie ja sie tak fajnie opalilam:) tylko trzeba faktycznie dbac zeby plam nie bylo:)

A mnie przerazają panienki spalone w solarium i do tego spalone bląd wlosy....cHYBA TAKIE NIE JESTESCIE CO?