Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestki słonecznika

Pytania bez odpowiedzi

Polecane posty

Gość pestka słonecznika
absolutnie wszystki e odpowiedzi sa prawdziwe i dobre, jełsi tylko istnieja, zrozumcie to wreszcie!!

to jest tak jak pisałam ze każdy opowiada według siebie i kazdemu swoja odpowiedź wydaje się prawdziwa dopuki sam w nią wierzy.

Gość pestka słonecznika
nie pamietam pytania zerowego , prosze przypomniec , odpowiem.

Nie chodzi o to w co kto wierzy... to nie zabobony... zadajemy pytanie i szukamy na nie logicznej odpowiedzi ... i uzasadnienia ktore bedzie satysfakcjonowac wszystkich :)

nie,nie podalas znikad to nie jest odpowiedz dlaczego nie mozesz po prostu przyznac,ze faktycznie jest to pytanie bez odpowiedzi? o to mi chodzi

Gość pestka słonecznika
proszę podac pytanie na które istnieja dwie rózne odpowiedzi, łatwo udowodnię ze obydwie sa prawdziwe, to proste.

Nie pamietasz bo takowe nie istnieje odpowiedz jest prosta :) prosze sie skleroza nie zaslaniac.

moglas rownie dobrze powiedziec \"pomidor\" albo \"kopytko\"

tak bo każdy w nie wierzy a to w co się wierzy jest prawdziwe,dla samych siebie.Bo każdy na świat patrzy subiektywnie i swoimi oczami i nie ma innej możliwości zeby się wcielić w innego człowieka i spojrzeć na świat tak samo jak on,można podobnie ale nigdy nie tak samo

Gość pestka słonecznika
Znikąd to jest odpowiedź, jest nawet dośc dobrą odpowiedzia na pytanie : skąd wzięło sie wszystko.. Pytanie iście błyskotliwe.

Gość ale jak cos rowna sie zero
jak wszystkie odpowiedzi moga byc zawsze dobre? ("absolutnie wszystki e odpowiedzi sa prawdziwe i dobre, jełsi tylko istnieja,") wybacz, ale to dla mnie nie do przyjecia, bo mozna zapyatc przeciez o wszystko, ile jest 2 razy 2 i ktos powie 5 :D

mam jedno pytanie,na ktore z cala pewnosci istnieje jedna i prosta odpowiedz:kim jestes z wyksztalcenia? tak z ciekawosci i nie musisz oczywiscie odpowiadac,ale stawiam na cos zwiazanego ze sztukami plastycznymi

Boze miej litosc... to zes wymyslila teraz... to jasne ze czlowiek szuka odpowiedi jedynej i prawdziwej takiej ktora trafia w sedno a nie stu falszywych.

Gość pestka słonecznika
kolejne pytanie bez odpowiedzi, nikt tego nie wie: dlaczego jestesmy wszyscy razem na tym topiku, ludzie którzy nigdy sie nie widzieli i nigdy prawdopodobnie nie zobacza ani nie spotkaja, rozmawiamy ze soba, zwracamy sie do siebie, ja juz nawet mam wizje jak wygląda agais i szubrawiec, i zadziora jak wyglada tez prawie widze....

pytanie nie mialo byc blyskotliwe,mialo byc bez odpowiedzi zaczynasz mnie wkurzac,ale nie sprowokujesz mnie i nie splawisz tez.

według mnie może to być prawdziwa odpowiedź a wdług kogos innego nie prawdziwa,a może pytaniem bez odpowiedzi jest to kto ma racje,a może i na to pytanie da się odpwoeidzieć,bo rację ma każdy kto w nią wierzy,bo to jego racja i jego odpowiedź

Gość pestka słonecznika
nie, no agais, ja cie bardzo cenie tylko poszłas w banał, tyle.

hahahahhahahahahahhaa dlaczego jestesmy na tym topiku pytaniem bez odpowiedzi!:-D nie musisz miec zadnej wizji o tym jak ja wygladam,bo w stopce sa moje zdjecia faktycznie blyskotliwa jestes

chodzilo ci o oryginalne pytanie czy o pytanie bez odpowiedzi :-O :-O :-O

pestki słonecznika na to pytanie bardzo łatwo odpowiedzieć,jak wygladamy....wystarczy mail z fotką,a dlaczego tutaj jesteśmy też kazdy może odpowiedzieć.

Boze... kobieto :) prawda ... nie rozumiesz pojecia ? nie ma czegos takiego jak Twoja prawda ...czy moja prawda :/

Gość pestka słonecznika
faktycznie agais, pytaniem bez odpowiedzi jest pytanie; dlaczego uważasz że wszyscy rzucaja sie na twoja stopke by ogladac twoje zdjęcia..? ja tego nie zrobiłam i nie zrobie, chce by twoj wyglad pozostal jedynie wytworem mej wyobrażni..

no i jak? czyz nie jestes plastyczka,pestki? nie jestem blisko?

Gość pestka słonecznika
nie, nie jestem plastyczką, jestem po romańskiej , kochani przyjaciele:)