Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestki słonecznika

Pytania bez odpowiedzi

Polecane posty

Gość pestka słonecznika
szubrawiec nasz przemiły ma kompleks ZERA, ha hahaa!

To jest wlasnie pierdolenie :P pestka do mistrzostwa w tej dziedzinie jeszcze Ci troche brakuje ale ... praktyka czyni mistrza :P

bo mi nie chodzi o teoretyczne filozofowanie,gre slow,logiczne zagadki lubie probowac naprawde POJAC,wyobrazic sobie,ogarnac umyslem

Gość pestka słonecznika
a co ty byz chciala agais usłyszeć..? że czemu drzewo jest drzewem..? To takie samo pytanie jak skąd się wzięło wszystko.. Może przyszło z lasu..? Ale byz sie zdziwiła jakby się okazało że to prawda!

Gość pestka słonecznika
to ciebie szubrawiec łatwo omotac, bo jak na szubrawca bardzo łatwo wychodzisz z roli.. Ciepło od ciebie bije na kilometry.. hehe! juz ja sie znam.

Agais to zle trafilas... jesli chcesz zagadki ... pytania na ktore jest logiczna odpowiedz i znalezienie jej daje duza satysfakcje to sobie wejdz na ktoras ze stron mensy :P tutaj co najwyzej mozna dostac ochlapem :P od pestki

Gość pestka słonecznika
szubrawiec, ty gnido! ha ha haha!

jest drzewem bo kiedyś nasionko z innego drzewa spadło na miejsce w którym teraz ono rośnie,a po co rośnie bo jest potrzebne....nie będe tu przytaczać już po co jest potrzebne bo wszyscy pamiętamy z lekcji biologi chociażby.Jest drzewem bo inne drzewo je urodziło,bo każdy ma swoje korzenie i gatunek,a dlaczego?Bo nie może być innaczej bo wszystko musi grać a dlaczego ?Bo innaczej byśmy nie istnieli i nie mieli pytań.A po co są pytania?Po to zeby szukać odpowiedzi ,bez tego człowiek stał by w miejscu.

ja wlasnie nie chce zagadek i logicznych odpowiedzi,nie przeczytales uwaznie.

Gość pestka słonecznika
oczywiście że nie jesteś gnida, ja to wiem i ty to wiesz, spokojnie, to tylko taki facon de parler...

ja spadam spać miło było życze kolorwoych snów i odpowiedzi na nasze pytania Kolorowych snów

Gość pestka słonecznika
to ty agais nie zadajesz pytan tylko zagadki, a potem sie wsciekasz...

bo mi nie chodzi o teoretyczne filozofowanie,gre slow,logiczne zagadki lubie probowac naprawde POJAC,wyobrazic sobie,ogarnac umyslem Aga w takim razie sama sobie zaprzeczasz... czy postawione pytanie nie jest zagadka... ktora probuje sie pojac dac logiczna odpowiedz... ogarnac zmyslem ?:P

zadziora,dobrze piszesz-ale nie zadowalasz mnie. nie siegasz gleboko:-P ja chce wiedziec wreszcie skad sie caly wszechswiat wzial!! wiem jakie to glupie(BO ODPOWIEDZI NIE MA),ale uwielbiam tak filozofowac! najfajniej sie rozmysla na kwasie,zawsze sie wtedy wydaje,ze prawie sie cos pojmuje...ale nigdy do konca :-D

Gość wreszcie
topik dla mnie -pytań mam bez liku,bez liku odpowiedzi,, jak dobrze was poczytać :D 😍

Tak na marginesie ... :) ja tu tylko expie posty ... musze dogonic Pucia 9k na koncie Zywa legenda :)

Nastepne pytanie bez odpoiwedzi: czemu nie mam z kim pogadac dzisiaj i teraz? :P

ok,nie jestem dobra w wyslawianiu sie wiec moze zle mnie zrozumieliscie. zagadka to dla mnie takie cos,na co istnieja odpowiedzi,ale trudno na nie wpasc,albo istnieje kilka przeczacych sobie itd ja lubie rozmyslac o kosmosie,czasie,przestrzeni,wiecznosci,poczatku,koncu....wyobrazac sobie,starac sie poczuc...no juz nie wiem jak to opisac

Pewnie ;) to forum to niezly bajzel ... w zaleznosc od tego na co czlowiek ma ochote to moze wprawic sie w dobry humor lub zdolowac :P do wyboru do koloru.

Aga tu wlasnie lezy problem jezyk nas ogranicza :) nigdy nie trafisz w to idealne sedno sprawy :P

Gość pestka słonecznika
ty szubrawiec, ty jesteś dobry, jak się ciebe nazywa gnida to się oburzasz, a sam chyba ze sto razy powiedzialeś że pierdole.. zastanów się nad soba, chłopie.

Bardzo lubie to slowo... pierdolic kotka za pomoca mlotka :P Oczywiscie ze sie oburzam :P bo nie jestem gnida tylko czlowiekiem :P

zawsze mialam problemy z tym i zazdroscilam poetom i literatom mam dosc ubogie slownictwo:-( zdecydowanie scisly umysl i jednoczesnie wielka milosc do filozofii ale nie tej pseudo,tylko takiej prawdziwej,mojej szczerej wlasnej