Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie

moj kot dostal padaczki

Polecane posty

Gość człowiek PROBLEM
Nie ja mam wiedze!!! Ale zapytałam sama wiesz kogo!!!!!!!!!

Gość człowiek PROBLEM
też jestem po studiach jak kilka milionów Polaków i to wcale nie oznacza że jestem dobra w zawodzie w którym robie prawie 4 lata!!!!!!!!!

Gość człowiek PROBLEM
To gratuluje!! Ale pozwól że ocenią Cie inni !!!!!!!!!

Gość bojesie
Mama z sistra juz sa u weterynarza. czekam na Ich powrot. Dbamy o nasze zwierzeta. Ale to Mama chodzi z nimi do weterynarza, szczepi je i kupuje lepsze jedzenie. Dziekuje wszystkim milym ludziom, ktorzy starali sie pomoc. Nie przejmuje sie za bardzo, kretynskimi uwagami. Mocno wierze, ze tylko w kraju czy w domu jest boska opieka, gdzie ludzie opiekuja sie zwierzetami. Tak jak Bog im nakazal. Innych Bog opuszcza. I zle sie dzieje w Ich zyciu.

Gość bojesie
Czlowiek-Problem czy masz ze mna problem, bo jestem dobrze wychowana? Czy majac dobre maniery i dziekujac ludziom za pomoc, jest Ci obce? Nie bede Cie przepraszac, za to ze jestem kulturalna.

Gość bojesie
Gregia, dziekuje, wlasnie tego potrzebowalam. Odetchnelam troche z ulga. Rozmawialam wlasnie z Siostra, czekaja w kolejce u weterynarza. Kot jest spokojny i zdrowy. Jakby nic sie nie stalo. Lekarz zajmuje sie psem z wypadku. Powiedzial mojej rodzinie, ze moga poczekac. Nie musza sie martwic. Kot wyglada OK.

Gość lalaa
czlowieku jestes zalosny.we wczesniejszych postach zgrywasz niewiadomo jak obytego w wiedze a twoj ostatni post to popadanie w skrajnosci w skrajnosc

nie ma sparwy sama mam psiaka ktory tez choruuje na epilepsje wiec troszke mam wiedzy na ten temat... ale wizyta u weterynarza jak najbardziej konieczna dziwne tylko ze talk pozno choroba dala o sobie znac.

Gość czlowiek PROBLEM
do lalaa - jak widzisz klikam na pomarańczowym to chyba tyle w tym temacie!!!!!!!!!

to miej odwage i pokaz sie na czarno na pomaranczowym to kazdy jest hop do przodu

Gość czlowiek PROBLEM
gregia ----- a co ma tu odwaga wspólnego?? To że masz czarny kolor to jestes taka odważna??????? Założyć czarny to każdy może nawet kilka !!! Ja i tak zawsze pisze to co uważam i nieważne jest dla mnie jaki mam kolor. A Ty niby masz czarny i co???? Na tym sie kończy Twoja odwaga - nawet maila nie masz nic nic nic poza kolorem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoncz juz ta swoja glupawa wypowiedz bo zle sie robi jak sie czyta twoje pustawe wypociny zebys mial cos jescze ciekawego do powiedzenia to by bylo super naprawde!

Gość czlowiek PROBLEM
fucking - nie jestes w temacie!! już dawno kot jest u weterynarza

Gość OLEJ TEGO FACETA

Gość bojesie
Gregia, te drgawki trwaly tylko 20-30 sek. nigdy wczesniej nie mial nic takiego. Przez minute byl troche zdezorientowany, rzucil sie na jedzenie, a pozniej chodzil za nami i sie przytulal. Za 5 min. juz Mama jechala do weterynarza. Jeszcze raz Wam dziekuje, szczegolnie Tobie Gregia. Rowniez powodzenia z Twoim pieskiem. To taki bol i strach, jak sie cos stanie Twojemu ulubiencowi, prawda? Zycze Ci wspanialego weekendu.

nie bede dalej z toba dyskutowac bo nie ma sensu jestes po studiach????????gratuluje kultury i inteligencji.

nie ma za co, ciesze sie ze w jakikolwiek sposob moglam Tobie pomoc musi byc dobrze:) powodzenia z kotkiem 🖐️

Gość czlowiek PROBLEM
Jak było wyżej - studia o niczym nie świadczą!!!!!!!!!! A poza tym to Ty sie wcięłaś w temat!!! Nie mówie tu o wypowiedziach na temat kota tylko na temat koloru!! Zupełnie Cie nie dotyczyły i nikt Cie nie pytał o zdanie Więc nie pokazuj już więcej swojej kultury i nie wpier..j sie. Już pokazałaś swoją odwage poprzez czarny kolor!!

Gość bojesie
Teraz chyba pojde potowarzyszyc rodzinie u weterynarza. Juz wiem tak duzo, ze pomadruje sie z psim lekarzem.:D i bede rozumiala o czym On mowi. :D Duzy 😘

Gość czlowiek PROBLEM
nie wiem zapytaj "gregia" albo poczytaj kilka linijek wyżej

koniecznie badanie krwi i moczu , nie wiem , czy dziisaj sie uda , ale morfologia+obraz , podstawowe parametry biochemiczne- mocznik , kreatynina , glukoza , białko całkowite, przynajmniej tyle

powuiedzialam ci chyba ze skonczylam z toba jakiekowleik rozmowy.to jest forum i kazdy sie moze wypowiedziec wiec takie swoje gadki ze sie wcielam w temat to zatrzymaj dla sinbie tak sie zlozylo ze mmam cos do pwoiedzenia na ten temat i w przeciwienstwie do ciebie mialam cos ciekawego do pwoiedzenia do autorki topicu.nie uzylam ani 1 wulgarnego slowa do ciebie a ty zaczales sie tak odzywac jak bys wyszedl przezd chiwla z rynsztoku jak na czlwoieka po studiach to soba reprezentujesz tak niski poziom ze az wstyd:O:O:O

fucking ty nie wchodz w nim w dyskusje bo to chory czlowiek nie potrafi normlanie kulturalnie z ludzmi rozmiwac zakopleksiony dupek ktory dowartosciowuje sie obrazajac innych pogratulowac tylko:O

Gość bojesie
Ach wlasnie wszyscy wrocili. Weterynarz robi operacje psu, kazal jechac do domu i powiedzial, ze jak skonczy to zadzwoni. Pocieszyl tez, ze skoro od kilku godzin kot nie mial drugiego ataku to bedzie ok poczekac. Kilkusekundowy atak nie jest az tak powazny, po 5 min. TAK. Moze nawet przyjedzie do nas w drodze do domu. Kotek zachowuje sie tak jakby nic sie nie stalo. Jakie to szczescie.

boje sie---> to niekoniecznie zaraz musi byc atak wszystko wyjdzie po badaniu krwi.Tak wlansie jak Arava mowi Arava jestes weterynarzem z zzawodu??

Gość czlowiek PROBLEM
ot i wpuścili OSŁA na salony. Nie wiesz jak sie zachowadź to wyjdź. Widać na ambicje Ci wjechałam z tymi studiami. Ja mam studia i sie tak nie spuszczam bo to nic szcezgólnego takie osiągnięcie w życiu. Zmień nick na ODWAŻNA - tylko koniecznie czarny. A jak już skończyłaś to po co sie odzywasz!!!!

Gość czlowiek PROBLEM
fucking sam oceni nie musisz narzucać mu swojego zdania pomimo tego że jestes po stÓdiach i że masz CZARNY nick - no i oczywiście jesteś odwaRZna!!!!