Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie

moj kot dostal padaczki

Polecane posty

skoncz jzu te swoje wypowedzi bo monotonny sie robisz i nudisz starsznie idz gdzie indziej na topic gdzie bedziesz mogl sie popisac. a ty zrob sobie nick na czarno dupek albo frajer bdezie pasowalo idealnie. mowisz ze mi pojechales bo masz studia:D:D:D nie somieszaj sie juz do konca!!!!jakos nie wierze ze choc przez moment byles studentem bo co za uczelnia takiego barana by przyjela chyba ze jakeis tsudia przez internet to by tlumaczylo:D:D zycze powodznie w leczeniu chorych kompleksow (panie spierdalaj i wypierdalaj)

arava---> bo mam takie pytania czy to prawda ze w maire jak pies robi sie starszy to ataki wystepuja coraz rzadziej???

Nic mi nie wiadmo o takich zaleznosciach , osobiscie watpię.

ale psiak moze dlugo zyc z ta choroba???chialabym sie troche dowiedziec z punktu widzenia lekarza na ten temat

Gość za wulgarne podszywy na
pomarańczowo mozna zarobic bana na czarny nick , ostrzegam

Gość bojesie
Aravia i Gregia 😘 samego szczescia i radosci w zyciu. Jestescie wspaniale.

bojesie- daj znac , co z kotem , i pamietaj- koniecznie badania , chociaz podstawowe , chociaż przydałoby sie wiecej

Gość człowiek PROBLEM
TAK TAK daj znać. Mimo jak mona było zauważyć na początku chciałam pomóc to zostałam zmieszana z błotem. Pomimo to pozdrawiam

Gość gdfgsfyvygbkug
dobij go juz ci mowiłem!!!!!!!!!!!!1

Gość bojesie
Arava - Gregia oraz pozostali mili ludzie. Pisze swieze wiadomosci odnosnie mojego chorego kota. Otoz.... Moj kot ma zaawansowanego guza na mozgu. Stad te ataki podobne do padaczki. Juz ma problem z wizja. Weterynarz doradzil nam powiedziec swoje >baj-baj< Kot ma 14 lat i NIC nie moga Mu pomoc. Moga dac medycyne, ale juz i tak nie pomoze. Moga tez dac zastrzyki, ktore zatrzymaja ataki, ale i tak NIC nie pomoze. Jak my to zrobimy? Jak narazie nie cierpi - przy atakach traci chwilowo przytomnosc. Jego pokoj wylozylam poduszkami, zeby sie nie potlukl przy nastepnym ataku - jak nie ma nas w domu. Teraz musimy podjac decyzje ... kiedy ... On wyglada tak zdrowo i jest taki kochany. Dziekuje Wam wszystkim za porady i dobroc. Jeszcze poczekamy ... mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle. (dla tej osoby co pisala o wsciekliznie, musze dac znac, ze w kraju gdzie mieszkamy NIE MA wscieklizny u zwierzat, szczepionke biora tylko, jak zwierzeta wyjezdzaja do innych krajow)

Hej Kochani potrzebuje pomocy. Mój mały kot który ma około 2.5 miesiąca dostał pierwszy raz padaczke. Po czym nic kompletnie stracił wzrok . Mało reaguje i cały czas śpi. Z tatą do niego mówimy i szuka czegoś , ale nie idzie do nas. Tylko chodzi i miauczy :(

Gość Wejda
Trzeba kotkowi dać spokój na jakiś czas. Będzie niespokojny przez jakąś godzinę, później powinno mu przejść. Jakby ataki się powtarzały, idź do weta. I nie martw się, koty z tym żyją normalnie.