Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O RADE

bardzo źle sie czuje .mam temperature i wszystko mnie boli -Co ZORBIC?dzis musze

Polecane posty

Gość PROSZE O RADE

byc zdrowa :( Grypa to to nie jest a temperatura to 38.2 -mozliwe ze od mocnego bulu brzucha :O Jaki lek lub cos w tym stylu doradzice, zebym mogla dzis wyjsc z domu. Nie mam innego wyjscia :(

Gość PROSZE O RADE
moze jakis lek ? pelno tego w tv ale ktory jest skuteczny ?

Gość PROSZE O RADE
ok. zaraz powiem komus z rodzenstwa zeby to kupili :) Jest mi zimno ,telepie sie :O ale na grype sie szczepila i sama nie wiem co jest grane :( Dobrze zrozumialalm ze to mi pomoze tylko na kilka godzin a poznij choroba powroci ?

Gość pytanie z iinnej beczki
tak sie wtrące :) Czy leki typu gripeks itp. mozna mieszac z alkoholem?

Gość pytanie z iinnej beczki
to jak ? :d

Gość PROSZE O RADE
??

Na pewno nie mozna mieszac z alkoholem - to ma w skladzie paracetamol. Lekow z ibuprofenem tez nie mozna. Kiedys madra najadlam sie jakiegos gripexu czy coldrexu i poszlam na imprezke. Pol godziny mnie trzachalo, myslalam ze juz po mnie:(

Gość MODAFEN-TYLKO ON
MODAFEN POLECAM- JA MIALAM GRYPE I W DWA DNI MNIE POSTAWIL NA NOGI.

Gość PROSZE O RADE
a jesli to nie grypa ale mam takie objawy to tez moge ten modafen ? kurcze jak zawsze choroby same przechodzli w kilka dni ale dzis musze byc tip top :

Gość MODAFEN-TYLKO ON
JA MIAMA KATAR, TEMPERATURE,-KATA WIELKI-LALO MI SIE Z NOSA.BYLAM BARDZO OSLABIONA- WYGLADALAM JAK UCIEKAJMY NIE WRACAJMY. mOZESZ ISC DO APTEKI I ZAPYTAC CZY MOZNA-MNIE POMOGL.ALE NAJLEPIEJ SKONSULTOWAC SIE Z LEKARZEM LUB FARMACEUTA.

Gość PROSZE O RADE
koncowKa zdania jak z reklamy :) Tez tak wlasnie wygladam "wroc i nie wracaj " ;o

leki które Ci podałam powinny zwalczyć temperaturę oraz uśmierzyć bóle na kilka godzin. A co dalej będzie? Nie wiem...jak to jakiś wirus to zapewne po kilku godznach wróci temperatura :(

Gość PROSZE O RADE
okazalo sie ze gripeks tylko w domu jest :( czy to mi wystarczy ? nie mam mozliwosci pojsc do apteki (za daleko) a rodzina nie ma czasu :(

Gość PROSZE O RADE
i co z tym gripeksem ? :) postawi mnie na nogi czy trzeba sie ubrac i przejsc sie 2 kilometry do apteki ? :(

Gość PROSZE O RADE
dziekuje za pomoc :) sama bym nie wiedziala co robic -jestem az w takim stanie :O dziwie sie tylko ze nie wynaleziono skutecznych lekow (pewnie wynaleziono ale jest to ukrywane bo rynek warmaceutyczny by na tym tracil ) tak samo z lekim na bol :/ 2 dni temu strasznie mnie bolal brzuch. nie moglam juz wytrzymac skrecalalm sie z bolu :O i w tedy myslalam ze lepij juz umrzec i szkoda ze nie mam pod reka skutecznej tabletki :( Przeciez takie tabletki (przeciwbulowe -tylko silne) powiny byc ogolnie dostepne a nie zeby czlowiek sie tak medczyl p.s. wiem ze masa bledow ort. ale slabo widze