Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinguśka

Zakłamana przyjaciółka- pomóżcie!!

Polecane posty

Od 10 lat moją przyjaciółką jest Natasza. Zawsze razem się dogadywałysmy, spędzałyśmy ze sobą mnóstwo czasu na rozmowach, biegałyśmy na zakupy.... Do czasu gdy zaprzyjażniłyśmy się z Jolką.. Nie wiedziałam że Natasza zaangażuje się bardzo w tą przyjażń. Jola jest teraz jej idolem, wszystko co jest z nia związane jest dla Nataszy święte.. Jola ma również wielką wadę: uważa się za królową. Natasza taka też sie zrobiła: wszystkich zaczęłą traktować z góry, zrobiła się wielką panią. Dowiedziałam się też że bardzo często mnie okłamuje a za plecami knuje intrygi przeciwko mnie. Ostatnio rozmawiałąm z nią o Jolce i powiedziała mi .że nie chce sie z nią przyjażnić, a gdy tylko skończyłyśmy rozmowę pobiegła do niej jak gdyby nigdy nic. ja jej próbuje tłumaczyć że żle postępuje względem mnie, kolegów i swojego chłopaka a nawet rodziców ale ona nie chce mnie słuchać. Nie wiem co mam robić... Z jednej strony nie chcę tracić przyjaciółki ale z drugiej nie mogę się przyjażnic z kimś kto mnie cały czas okłamuje. Nie wiem jak do niej dotrzeć... Pomózcie!! Doradżcie mi!! Proszę....

Gość łączenie tematów
14:34 toto*** dobrze Ci radze zerwij ta przyjazn jak najszybciej widac ze twoja kole jest falszywa a Ty nic z tej przyjazni nie masz