Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Ale jaki to jest luz psychiczny straszom probujom ja mam spokój i wywalone jaja na wszystkie informacje o wojsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał: Na komendzie w związku z czym? Że piszę iż jestes paskudny i poyebany? Z tym co robisz od 10 lat i nie mi Edytowano 3 godziny temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ale na huy kłamiesz. Dostałeś od razu E, tylko się odwołałeś, bo myślałeś, że to oznacza zdolny do służby. Chyba ciebie ...alo dziewczynko bo zaraz znajde ksiazeczke o co się zalozymy ze mam A 1 minutę temu, BożeJajaWywalone napisał: A ty skąd masz tyle wiedzy? Czyżby elzbietka sprzedawała priwki To som jego urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 399 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, PauIa napisał: A ty byłeś w wojsku myślałem że masz E jak Leżak przez 11 cm fiutka Byłem, bo chciałem na misję do Afganistanu jechać. 11 to akurat był mój atut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, PauIa napisał: Z tym co robisz od 10 lat i nie mi Mianowicie? Naleśniki smerfetki to zakazane prawnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 16 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, Zero cukru napisał: Elka prawdę mówi. Przekręcanie to twoja specialność, żeby zwrócić jej uwagę na siebie, bo nie masz czym innym. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: Mianowicie? Naleśniki smerfetki to zakazane prawnie? Ona nie ma żadnych naleśników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Każdy orze jak moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Chyba ciebie ...alo dziewczynko bo zaraz znajde ksiazeczke o co się zalozymy ze mam A Ja myślę że masz E ze względu na chorobę psychiczną, albo jeździsz na wózku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, PauIa napisał: Ona nie ma żadnych naleśników Łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Chyba ciebie ...alo dziewczynko bo zaraz znajde ksiazeczke o co się zalozymy ze mam A I tak nie POKAŻESZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: Ja myślę że masz E ze względu na chorobę psychiczną, albo jeździsz na wózku. Ja bym obstawiał jednak chorobę psychiczną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Krasnal w wojsku by dostal od razu lepe na łeb za pedalskie pozy i poglądy z dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: Ja myślę że masz E ze względu na chorobę psychiczną, albo jeździsz na wózku. Nie jestem chory psychicznie ani nie jeżdżę na wózku. Jak mówiłem na komisji dostałem A. Natomiast E sobie załatwiłem żeby mieć wojsko z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, PauIa napisał: I tak nie POKAŻESZ Może pokaze może Asi ogólnie to mi wszystko jedno i sam nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Beka z was incele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ♡♡♡♡ napisał: Tak Co tak? Według ciebie dostałem E? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie jestem chory psychicznie ani nie jeżdżę na wózku. Jak mówiłem na komisji dostałem A. Natomiast E sobie załatwiłem żeby mieć wojsko z głowy. Zeby "załatwić" sobie E musiałeś mieć jakiś powód. Edytowano 3 godziny temu przez jeansy siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: Zeby sobie "załatwić" sobie E musiałeś mieć jakiś powód. Tak nie chce byc miesem armatnim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 93 Napisano 3 godziny temu Jako schizoidalny nieogar bardzo łatwo pewnie by tam było dostać lepe na łeb nie że kozaczysz tylko po prostu masz wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Nie interesuje mnie ginac za kredki na mapie to mój powód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Interesuje mnie ochrona mojej rodziny w razie potrzeby z nimi się ewakuacji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak nie chce byc miesem armatnim. Nie, pisząc o powodzie piszę o przyczynie, stanie w którym się znalazłeś. Chyba że zaraz uraczysz forum historią o wujku pułkowniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Żaden tu nie był 1 dnia w wojsku a się sądzą kaleki incelskie ritardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: Nie, pisząc o powodzie piszę o przyczynie, stanie w którym się znalazłeś. Chyba że zaraz uraczysz forum historią o wujku pułkowniku. Oj tak mamy znajomości ja bylem w wojsku tak btw jeden dzień sobie wszystko popatrzeć z pulkownikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 311 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: Żaden tu nie był 1 dnia w wojsku a się sądzą kaleki incelskie ritardy Ja byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Interesuje mnie ochrona mojej rodziny w razie potrzeby z nimi się ewakuacji Jakiej rodziny upoślaku jak ty jej nie masz. Na szczęście jako upośledzony pójdziesz w pierwszej kolejności na front Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 3 godziny temu Ale się dziś hardkorowy mitoman odpalił, chyba dawno sztuczna ciipa nie była szturmowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja byłem O zaczynają się fantazje mitomana Edytowano 3 godziny temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 22 Napisano 3 godziny temu Napisał zyeb który spedzil dzis godziny na blokowaniu Haha beka z przychlasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach