Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajajaja

czy dobrze robie?

Polecane posty

Gość alomana
ja ja ja to jest pieprzenie kotka za pomoca młotka:) napewno siedzi ten facet i sie zamartwia ze go nie odbiera , prosze was...

Gość alomana
wogole to juz cie rozumiem, a wszyscy teraz wine na ciebie :) ale swoja droga to odbieraj, to nic nie kosztuje tylko powiedz mu ze ci sie nie podobaja te jego poslizgi w czasie:)

Gość jakajajaja
to nie fochy:d bo ciesze sie jak on dzwoni ale jak on mi mowi ze zadzwoni np.wieczorem a potem nie dzwoni...dzwoni na czwarty dzien jak gdyby nigdy nic....... o to mi chodzi ze on dzwoni jak mu sie zachce a ja jak nie odbiore to jestem bleeee.....

Gość jakajajaja
alomana >>>>>>>..dziekuje Ci sloneczko ze mnie rozumiesz o to mi chodzi....:) caly czas o to ,moze tak pisze ze nikt nie rozumie albo mnie tak odrazu atakuja...... wiesz trochce mi glupio powiedziec mu Ty o co Ci chodzi.....

Gość alomana
no faktycznie bo w sumie to nie twoj chłopak i nie masz prawa robic mu wyrzutów, ale wiesz moze to taki typ i raczej to sie nie zmieni, mozesz to zaakceptowac albo poszukac nowego obiektu..

Gość huncwot....
ręce opadają :o to może inaczej...... CZY KIEDYKOLWIEK POWIEDZIAłAś MU, ZE CI SIE NIE PODOBAJA JEGO POSLIZGI W CZASIE?? chociaz raz powiedzialas???

Gość jakajajaja
huncwot >>>>>>>>>szkoda mi twoich rak bo nawt nie medziesz zmogl sobie konia zwalic...:( nic nie mowilam ,to nie jest moj chlopak to jest facet z ktorym zaczelam sie spotykac..... nie mam prawa go kontrolowac ............ boze mi ciagle chodzi o cos innego ale Ty sie przyj***łes

Gość huncwot....
nie chodzi o kontrolowanie tylko, zebys mu powaidzialas ze ci sie niepodoba jego niesłowność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ja mówie o jakimś kontrolowaniu?????????????? hahahaha no nie moge juz :D:D:D nie sądzilem, ze sama wpadniesz na to co trzeba zrobic ale ty nawet tego nie rozumiesz jak mowi ci sie wprost o tym ze tez ziemia musi nosic takie kretynki :D:D

Gość alomana
ale wy ze soba słodko rozmawiacie hihihi

Gość huncwot....
aha, i odpowiem ci jeszcze na twoje insynuacje z sasiedniego topiku to nie do kobiet odnosze sie z nienawiscia, tylko do idiotów i idiotek arrivederci 🖐️

Gość alomana
do huncwot wskocz na moj topic i daj jakas sensowna porade bo widze ze moga z ciebie ludzie byc:D

Gość huncwot....
ze mnie juz od dawna "są ludzie" :p:) ale jak widzę takie beznadziejne przypadki to pozostaje tylko takiego tonu uzywac jak w tym topiku

Gość jakajajaja
tak zazne mu gadac ze mi sie wszystkoie podoba jak jakas pirania........ wiem ze chcez udawac madrzejszego niz jestes ......:O ale dla mnie jestes zwyklym pajacem i mozesz sobie po mnie jechac bo na nic innego cie nie stac buraku:)

Gość alomana
to doradz cos lepszego mi niz"trzymaj nogi razem":D

Gość alomana
do autorki topicu - nie tak agresywnie on ma troche racji- to ze nie jest twoim facetem nie znaczy ze moze cie ignorowac i w jakis sposob nie szanowac poprostu powiedz mu ze nie podoba ci sie ze jest niesłowny i tyle i odbieraj telefony , bo wtedy ty bedziesz miala haczyk na niego a nie on na ciebie ze go nie odbierasz

Gość jakajajaja
masakra ...chodzi mitylko o to ze czy dobrxze robie nie odbirajac telefonow od facetsa ktory mowi ze zadzwini zaraz,wieczorm czy za 3 godziny a tego nie robi................. i co mam je odbirac i mowi jaa jestem szczesliwa ....

Gość edek bez kredki
Pare pytań: 1. ile macie lat? 2. rozmawiasz z nim czemu po tyle nie dzwoni?

Gość huncwot....
MATKO BOSKA!! :D:D:D:D czy to mozliwe, że tacy ludzie istnieją jak autorka?? Kto Ci każe mówić, że wszystko Ci się podoba w nim?? Przecież masz powiedzieć co Ci się NIE PODOBA!!!!!!! hahahaha, nie mam już sił, słowo daję!!!! :D:D Jak grochem o ścianę :D:D:D

Gość alomana
masz odebrac powiedziec tak słucham i czekac co on bedzie mowil:) przeciez to on dzwoni:) jak zaproponuje spotkanie to powiedz ze czekalas na jego telefon 3 dni temu ale zapomniał o tobie i ze nie podoba ci sie to ze jest niesłowny i tyle zobaczysz co zrobi , nie mozecie tak w kotka i myszke sie bawic:)

Gość alomana
P.S. a moze daj mu moj nr tel ja z nim pogadam :) i wyjasnie sprawe :) zartuje:) haha

Gość huncwot....
Poza tym może to wcale nie są żadne gierki z jego strony, czasem ludzie nie przywiązują wagi do tego, że mówią zadzwonię wtedy i wtedy, tylko rzucają takie hasło z myślą "zadzwonię niedługo". Ale na litość boską, to trzeba sobie wyjaśnić co się komu podoba, co nie, a tak to robisz mu na złość ale czego tu się po Tobei spodziewać :o

Gość jakajajaja
nie istnieja tobie sie tylko wydaje>>>>...nundwot:O cibie buraczku o zdanie nie pytam:) ja mam 22 a on ma 26 lat nie che sie zabawiac w pytania ..czemu nie dzwonisz ,czemu to czemu to czemu tamto bo wiem ze jego dziewczyna tk robila ....nie chce byc taka jak ona........

Gość jupiter
hehehehehehehehe dobre huncwot...

Gość huncwot....
Spadłem z krzesła :o Czy ktoś gdzieś pisał, że masz się go pytać "czemu to, czemu tamto, czemu siamto"????????????????????????????????????????????????????????? MASZ MU POWIEDZIEC JEDNO: NIE PODOBA CI SIE JEGO NIESLOWNOSC!! TYLE!!! TO JUZ WSZYSTKO!!! Ale nie mam już nadzieji, że to kiedykolwiek pojmiesz.

Gość alomana
huncwot ty tam nie spadaj z krzesła bo na moim topicu jestes aktywny:)

Gość anitka1
ja rozumiem autorke ona poprostu nie chce byc upierdliwa jak jego byla , chce zyskac w jego oczach nie czepiając sie, poza tym faktycznie nie sa razem i on nie ma zadnego obowiazku dzwonic mimo to jest nieslowny i o tym moglaby przy najblizszej rozmowie nadmienic tak poprostu byc szczera

Gość jakajajaja
wiesz szkoda mi pisnia i tlumaczenia wszystkiego .non stop to samo ja swoje ty swoje ,znam chlopaka troche i mam mu takie rzeczy gadac)jakby co najmiej byl moim narzeczonym),jak ty tak robisz w stosunku do kobiet to wspolczuje i wcale sie nie dziwie ze nikogo nie masz:)

Gość alomana
ja mysle tak samo jak anitka :)

Gość anitka1
jesli mu to powie to pewnie ją zapyta w ktorym momencie byl nie slowny i autorka wtedy powie , iz mial zadzwonic wtedy a wtedy, a zrobil to duzo pozniej , on moze odczuc to jako czepianie sie o pierdoly ale mysle , ze jak jest "ludzki" to pojmie w czym rzecz i zrozumie , ze postepuje nieładnie

Gość huncwot....
i o to przecież cały czas chodzi