Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajajaja

czy dobrze robie?

Polecane posty

Gość jakajajaja

od pewnego czasu spotykam sie z facetem ,na ktorym coraz bardziej zaczyna mi zalezec:( czesto do mnie dzwoni ale nie za czesto sie spotykamy, natomiast czesto mowi ze sie odezwie ze zadzwoni i tego nie robi .....to ja zaczelam ignorowac jego telefony ,czasami odbiream czasami nie....np dzisiaj dzwonil ale nie odbieralam .....zeby sobie nie mysleal ze jestem na kazdy jego telefon...... zeby nie wiedzial ze mi na nim zalezy,teraz zaluje ze nie odbieralam ale glupio mi oddzwonic..... nie wiem czy dobrze robie chce udawac obojetna ale boje sie ze mi to nie wyjdzie na dobre ,chocaiz jak tak mam ze jak ktos robi sie obojetny to mi jeszcze bardziej na tym kims zalezy ... przepraszam ze sie tak rozpisalam i ze pisalam bez ladu i skladu..:(

Jeśli komuś zależy, to dzwoni. W tym wypadku, dzwoni do skutku. Wcale nie musisz się obawiać, że nie zadzwoni ponownie. Tak trzymaj. Pozdrawiam 🌼

Gość jakajajaja
tak wlasnie mysle ale jednak to nie moj pierwszy taki numer..... jak pierwszy raz zaczelam ni eodbireac tel od niego to dzwonil i sie pytal dlaczego nie odbieram czy juz nie chce sie z nim spotykac.....bla blaaa..... potem zazwyczaj oddzwanialam.....i jak znowu przestalam odbieraz tel.od niego to sie pytal dlaczego nie oddzwonilam ......tak jak zawsze..... i teraz sie boje ze on sie juz wkurzyl za to nieodbiranie .....wlasciwie o to ze on sie nauczyl ze oddzwaniam ( jak mam ochote ,bo faktycznie czesto nie slysze jak dzwoni)

Gość jakajajaja
ale co mam sie go zapytac? wiem ze to jest tak na razie bez zobowiazan.....ale jednak jak mowi ze zadzwoni a potem dwa dni cisza to chyba cos nie gra ......ale marudzi jak ja nie odbieram..... co ja mam myslec?:(

Gość jakajajaja
nie to chyba bez sensu bo nigdy nie padły jakies slowa miedzy nami ze jestesmy ze soba czy bedziemy ,spotykamy sie i jest nam ze soba dobrze ale nic po za tym ....... teraz sie boje ze juz nie zadzwoni......

Gość huncwot....
to po jaka cholere te gierki?? :o

Gość jakajajaja
to nie gierki tylko jak on mi mowi ze zadzwoni a tego nie robi i potem milczy 2,3 dni to ja sobie mysle...aha nudzi mu sie to do mnie dzwoni ...i nawet slowem sie nie wytlumaczy ..... dlatego nie chce zeby sobie myslal ze jestem na kazdy jego telefon....

Gość huncwot....
skoro ty nie odbierasz to ma cie dosyc, kazdy by miał i przestan juz truć :o

Gość jakajajaja
huncwot>>>>>bez sensu jest to co piszesz mialby mnie dosc jak ja bym non stop do niego dzwonila a jak nie podoba ci sie moje trucie to sie nie udzielaj :O

Gość huncwot....
wlasnie ze nie, ma dosc twoich durnych gierek, a jak jestes zbyt tepa zeby to pojąc to juz trudno, musisz z tym zyc 🖐️

Gość odbieraj
Ja bym w ogóle przestala dzwonić do kogoś kto nie odbiera moich telefonów. To jest nieuprzejme. Wystarczy, że ty nie będziesz do niego wydzwaniala, to nie pomysli, że mu sie narzucasz.

Gość jakajajaja
a uprzejme jest to ze mowi ze pozniej zadzwoni a jest cisza przez pare dni?:D dlatego ja przestalam odbierac jego telefony skoro on sie tak zachowuje...... zeby nie myslal ze jestem na kazdy telefon

Gość alomana
bo on pewnie nie dzwoni bo chce cie ukarac ze ty go nie odbierasz:D

Gość odbieraj
Jesooo, dziewczyno ale skąd on ma wiedziec o co Ci chodzi? Nie jest uprzejme, że obiecuje a nie dzwoni ale jak nie odbierasz, to on nie wie czy to przypadkiem nie dlatego że nie chcesz z nim gadać. Może po prostu mu powiedz że Ci się to nie podoba i tyle.

Gość jakajajaja
ale czy mam pisac wszystko od pocztku? dzwonil do mnie potem odwolywal spotkania...potem dzwonil i mowi ze pozniej sie odezwie ,odzywal sie za 3 dni.... i tak OSTATNIO non stop ...to przestalam odbierac tel.od niego zeby nie mysleal ze tylko na nie czekam o to mi chodzi rozumiesz??:O bo to tak wygladalo on dzwonil ja lecialam jak na skrzydłach........

Gość huncwot....
ty naprawde jestes tepa do potęgi :o wspolczuje temu kolesiowi ze taki tępak mu sie trafil :o

Gość jakajajaja
hundwot nie zle masz jebniecie z bani ty dalej nie jarzysz o co mi chodzi tylko swoje ze ja jestem glupia bo nie odbieram a on jest wspanialy bo pomysli o mnie co 3 dni :O zreszta nie udzielaj sie pajacu:O:)

Gość huncwot....
i nawet nie czytasz co się do ciebie pisze, to gorzej niz źle :o

Gość jakajajaja
i nie chce widziec twoich marnych wypowiedzi tutaj bo mnie wku**asz a masz gowno do powiedzenia buraku:)

Gość huncwot....
twoj poziom tlumaczy wiele :o

Gość alomana
o widze ze tu juz ostro sie robi:D

Gość jakajajaja
ja czytam ale ty nie czytasz co ja pisze bronisz tego typa ale nie napiszesz nic madrego ,pewnie jestesj ednym z tych zakompleksionych facetow ktorych nikt nie chce...:O

Gość keira2
nie no mozna sie wkurzyc jak taki huncwot sie odezwie:D ja rozumiem o co chodzi autorce

Gość huncwot....
tępaku, czy ja choc slowo o nim napisalem? gdzie ja go bronie??? ja pierrrdole, czy ty w ogole masz jakies szare komorki??? :o pisalem tylko, ze twoje gierki sa idiotyczne! a co jest przeciwienstwem gierek??? watpie ze na to wpadniesz, ale chociaz sproboj 🖐️ zreszta inni juz o tym pisali, ale do ciebie nic nie dociera :o

Gość jakajajaja
dalej pierdolisz to sa moje gierki boze masakra ,a on w co gra przez r 3DNI w chinczyka rozumiesz buraczku?!:O keira2>>>>>...dziekuje Ci bardzo ze wiesz o co chodzi:)

nie czytam calego topicu; ale nasuwa mi sie taka mysl. bez sensu takie gierki. moze on teraz siedzi i sobie mysli \"kurde; zalezey mi na niej; ale caly czas tylko ja dzwonie; ona nigdy. dzis dzwonilen nie odebrala; to przeciez jak zobaczy ze dzwonilem to oddzwoni albo chociaz sygnal pusci. przeciez jak tak bede wydzwanial to sie zdemaskuje i ona bedzie wiedziec czy mi zalezy; a jak jej nie zalezy to starce twarz\" i w ten oto sposob nigdy sie niczego nie dowiecie i nic z tego nie wyjdzie. nie mowie ze tak jest; ale moze tak byc. Moze czasem jak zalezy warto zaryzykowac twarz; mozna wiele zyskac; mozna przynajmniej oddzwonic; mozna szczerze porozmawiac. bo takie gierki rodem z filmo amerykanskich sa ryzykowne i mozna kogos nieswiadomie zranic sorki za ew literowki; ale szybko pisze:)

Gość gacław
ja bym sie wnerwił jakby dziewczyna nie dbierała specjalnie moich telefonów, jak nie odbiera to znaczy ze nie chce mnie znać , dla faceta to jest proste , rob sobie co chcesz ale ile mozna znieść fochów dziewczyny