Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajajaja

czy dobrze robie?

Polecane posty

Gość jakajajaja
dziekuje wam :d ze wiecie o co mi chodzi :) glupio mi jest marudzic facetowi z ktorym nie jestm...ale przy najblizszym spotkaniu telefonie spytam sie go dlaczego nie odzywa sie pare dni choc mowi ze sie odezwie ..ciekawe co wtedy powie........

Gość huncwot....
Nie wiem w ogóle z jakiego wy świata jesteście, ale chyba z innego niż ja :o Normalny człowiek, jeśli mu się zwróci uwagę, że coś robi nie tak jak trzeba (np. jest niesłowny), to postara się nad tym popracować jeśli mu zależy (a skoro dzwoni, to mu zależy), a nie będzie uznawał tego za czepianie się.

Gość jakajajaja
w ogole nie tylko o to mi chodzilo mi w tym topiku....,zastanawiam sie dlaczeo faceci tak robia ze wydzwaniaj a potem po par dni milcza i znowu milcza nie rozumiem ..... huncwot>>>>>>>>>>>>>moze mi wytlumaczysz przyczyne?:O

Gość jakajajaja
tzn dzwoni a otem pare dni milczy .i o co takiemu chodzi?

jezeli dzwoni ktos z Twoich przyjaciol a Ty akurat nie mozesz odebrac - nalezy oddzwonic tak szybko jak to mozliwe, niezaleznie od sytuacji. Albo chociaz wyslac smsa. Przeciez nie musisz od rasu wysuwac z pretensjami ze tak dlugo sie nie odzywal... Gdybym dzwonila do przyjaciela, chlopaka, potencjalnego chlopaka, on by nie odebral, a potem jeszcze nie oddzwonil albo nie odpisal - nie zadzwonilabym NIGDY wiecej. Co innego kiedy dzwoni jakis obcy nr... to logiczne ze nie oddzwania sie do kazdego.

Gość huncwot....
Prawdopodobnie dlatego, że jeśli laska nie odbiera, to myślą że jej nie zależy i ma go w dupie. Po 3 dniach jednak dochodzą do wniosku, że będą mądrzejsi od laski, która bawi się w "nie odbieranie telefonów" i dzwonią znowu, bo myślą że może wyszłoby z tego coś fajnego i szkoda by było, żeby to przepadło.

Gość alomana
Do huncwot no ja chyba z innego swiata jestem niz ty, bo w moim to faceci łacznie z bratem jak sie im zwraca uwage to wciaz robia to samo, ale ty jestes facetem wiec pewnie myslisz ze jest inaczej:)

Gość daria1
huncwot ja np znam takiego kolesia ktory kazda moja uwage skierowan do niego uznawal za czepianie sie dałam sobie spokoj bo nie szło sie z nim dogadac . do czego piję a no do tego , ze rózni ludzie są . Jeden odrazu pojmie w czym rzecz inny stwierdzi , ze tylko sie czepiam

Gość jakajajaja
ok powiedzmy ze oddwonilam imon mi mowi czemu nie odbieram ...to ja mu tlumacze ...niby rozumie ale potem mowi to ja si edo ciebie odezwe.........i mikczy are dni...i odzywa sie jak mu sie podoba ,a o mnie chyba w gole nie mysli.

Gość monyka1
huncwot pomysl logicznie chlopie " mysla , ze jej nie zalezy skoro tak mysla to po kiego grzyba pisza 3go dnia przeciez jesli jej nie zalezy to co sie łudza , ze moze cos tego fajnego wyjsc . Moze nalezaloby inaczej to sformułowac np laska nie odzwania wiec mysla , ze bawi sie w te gierki i pisza 3go dnia bo wiedza , ze to tylko gierki i da sie taka przechytrzyc i wkoncu moze cos z tego byc

Gość jakajajaja
pzrepraszzam za to co pisalam bo sama nie wiem o chodzi;):):):;)

Gość jakajajaja
nie chodzi mi o mnie bo ja go chce....ale jak on mowim pozniej zadxzwonie a tu cisza 3 dni to sie denerwuje i nie odbieram tel.. od niego.............

Gość huncwot....
Moga też myśleć, że w końcu zacznie jej zależeć 🖐️

Gość huncwot....
a jeśli ona dalej będzie bawić się w gierki, to oleje ją sikiem skośnym 🖐️

Gość huncwot....
i po wszystkim zainteresuje się normalną kobietą a nie taką debilką 🖐️

Gość alomana
a ja cie rozumiem autorko topiku, tylko nie wiem co na to radzic, huncwot mysli jak typowy facet - ze wszytsko jest proste a my sobie utrudniamy zycie i wymyslamy problemy, prawda jest taka ze jesli bedziesz ciagle uległa to facet bedzie myslał ze ma cie na wyciagniecie reki i moze robic co mu sie podoba , troszke dziwne ze tak sie zachowuje , moze on nie szuka partnerki i traktuje cie jako kolezanke? i dlatego tak sie zachowuje bo gdyby chciał cos wiecej mam na mysli jakis stały zwiazek to by mu bardziej zalezało i pokazywał by to w postaci czestszego kontaktu.

Gość jakajajaja
huncwot>>>>>>>>>>>debilu ja cienie obrazam .......chyba ze chzesz zebym zaczela........ bo ja palcem nie jestem robiona tak jak ty buraczk.powodeniai zegnam w szerokim swiecie:o

Gość monyka1
huncwot nie bądz taki szorstki wyluzuj kazdy ma swoja racje po czesci....

Gość jakajajaja
alomana chyba o to chodzi ,jutro do niego zadzwonie..i albo poczekam az on zadzwoni i sie sytam o co mu chodzi :) czuje to ze nie szuka niogo na stałe ale ja bym gi chciała.........;)

Gość alomana
wiesz nie wiem czy to dobre tak pytac prosto z mostu czego on oczekuje od waszej znajomosci bo raczej nie powie ci ze stałego zwiazku nawet gdyby tak myslał, to chyba musiało by wyjsc samo od siebie.

Gość jakajajaja
przepraszam za moje pismo ale prawie spie ,a wlasciwie ide juz spac...:) dieki i buzka jutro sie odezwe................ to moze pogadamy...:)?

Gość alomana
a kiedy wy sie spotykacie? ze tak zapytam jak w kołko ty go nie odbierasz a on ma opoznienia w dzwonieniu? i czy ta znajomosc juz długo trwa?

Gość jakajajaja
wlasnie wiem ze o to gluio spytac dlatego jestem w takiej sytucji............nie jetem z nim ale spootykamy sie..ciezkie to jest....

Gość jakajajaja
jakies 2 miesiace na poczatku dzwonil codziennie a poyem zsczol co pare dni ....wydaje mi sie ze a dziewczyme..... to po co do mnie dzwoni abo po co mmowi ze zadzwoni itego nie robi............

Gość hej hej
nój facet wlasnie mi powiedzial ze nie ma ochoty ze mną rozmawiać, :(:(:( mieszkamy razem, ja teraz jestem w rodzinnym domu, i nie mam nawet z kim pogadać, jest mi potwornie cięzko:(

Gość jakajajaja
przeprazam za te bledy,,,,,,,,,,,,,,,......... przepraszam za te bledy O

Gość do autorki jakajjaja
wyslij mu tylko sms -ke z pytaniem: dzwoniles moze? wiem o co ci chodzi, i uwazam,ze dobrze robisz. skoro facet nie wykazuje zainteresowania to dlaczego ty masz byc podana zawsze na tacy. co ma byc to bedzie,ale mi sie wydaje,ze z tej maki chlebe nie bedzie. skoro obiecuje,ze zadzwoni a pozniej pare dni zlew to cos z tym gostkiem jest nie tak. ale skoro ci zalezy i chcesz przeczekac jego niezdecydowanie to mysle,ze bardzo dobrze grasz. gosciu jak widac nie nalezy do romantycunych i wrazliwych skoro sie toba nie przejmuje a wiec dlaczego ty mialabys dbac o to czy moze czasem on sie biedaczek wkurzy.

Gość agattaaa
gdyby sie nia nie przejmowal, to w ogole by nie dzownił

Gość do autorki jakajjaja
ta pewnie. takie dzwonienie od niechcenia raz na trzy dni nie jest objawem nadmiernego zainteresowania. bynajmniej nie takiego jakby to oczekiwala autorka.

Gość kiniol
dziewczyno i ty masz 20 lat???? a masz problem jak u przedszkolaka... ;) jestes zenujaca