Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **ZABA**

Co zrobić z facetem który pije za dużo alkocholu?

Polecane posty

Gość **ZABA**
CZASAM SIE GO BOJE Z MYSLĄ ODEJŚCIA NACHODZI MNIE TAKA MYŚL ŻE MUGŁ BY MI COŚ ZROBIĆ LUB MOJEMU DZICKU ON JEST POPROSTU CZASAMI AGRESYWNY I TO DO BULU TAKRZE CZASAMI ZALICZYŁAM W TWARZ NAWET GDY BYŁAM W CIĄZY ON TAKRZE DĄŻY DO TEGO ABY ODSEPAROWAĆ MOJĄ MAŁĄ OD MOJEJ RODZINY

a masz mozliwość preprowadzki do swoich rodziców? pal sześć dojazdy, najwyżej będziesz wczesniej wstawać... chyba to lepsze od poniżenia jakie funduje Tobie i dziecku ten kretyn?

Gość **ZABA**
NO WŁAŚNIE CHODZI O TO ŻE MUSIAŁA BYM ZAPIEPSZAĆ 7 KILOMERTÓW PIESZO NA AUTOBUS A NA DODATEK JESZCZE TERAZ ZIMA

czyli wolisz męczyć się z alkoholikiem, żeby nie chodzić 7 km do szkoły???? :o

Gość **ZABA**
WIESZ CO TAK NAPRAWDE TO JESTEM BARDZO SŁABĄ PSYCHICZNIE OSOBĄ WYSTARCZY ŻE KTOŚ RZUCI NA MNIE JAKĄŚ OBELGA TO JA BIORE TO SOBIE GŁĘBOKO DO SERCA

odpowiadam na pytanie-----------kopnać w dupę, najlepiej tak daleko zeby nie mógł wrócić:P

no i słusznie, jesli facet obrzuca cię inwektywami, a do tego staje sie agresywny po alkoholu, którego naduzywa, to jest wystarczający powód, żeby sobie to wszystko wziąć głeboko do serca i wyprowadzić sie od niego wraz z dzieckiem!!!

Gość najpierw---
Odgrzebałam ten topik i mam pytanie do autorki. Co słychać?