Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubiutka

Ciekawi mnie dlaczego mezczyzni leca tylko na szczuple dziewczyny ?

Polecane posty

Gość do marlona
no widzisz jak sie bardzo postarasz to widac jeszcze u ciebie ludzkie odruchy!nie spociles sie za bardzo?

nie to Marlon Brando za czasów swej swietnosci :) rano obudzisz się z głową konia w łóżku :)

Gość geriatryk
te grube świnie wszystkie na latarniach powywieszał (jakiś wzmacnianych na pewno), wyglądają jak lochy, w lato śmierdzą jak te swoje Michaeliny toczą na tych nożkach- Kolumnach Zygmunta i śmierdzi im z pyska bo wiecznie głodne. Płyty chodników się uginają i płacę więcej na fundusz remontowy dróg. Rzygać się chce jak widzę takiego balerona na ulicy, powinny mieć zakaz wychodzenia przed zmierzchem z domu albo obozy jakieś dla nich założyć. Obudzi się taka i zeżre cala świnie na śniadanie niewinna ładna.

tak, spociłem sie bardzo... w ogole to ja jestem beznadziejny i bez serca :( to że nie lubie grubych ludzi przekreśla moje człowieczenstwo... w ogole jak ja mogłem publicznie wypowiedzieć swoje zdanie! dobijcie mnie jeszcze.. prosze :classic_cool:

Gość geriatryk
do marlona - bo kurwa nie lubie jak ktos pierdoli glupoty w necie nie lubisz spaslych, ociekajacych tluszczem humanoidow to twoja sprawa ale nie musisz nikogo obrazac sorki ze tak napisalam ale mnie juz po prostu ponioslo

Gość hmmmmm co wy mowicie
z tym dogryzaniem na ulicy? ja waze prawie 100 kg przy 170 cm ale na ulicy nic nie uslyszalam jeszcze obelzywego hehe a gruba jestem od dziecka, gdzie wy sie obracacie kobiety:)? inna sprawa ze podobno jak ktos mnie nie zna to woli mi nie podskakiwac widzac moj wyraz twarzy ktory podobno zbyt przyjazny nie jest :P w morde dac tez moge dac a co!

Gość do marlona
w dzisiejszych czasach milosc do otylej dziewczyny wymaga nie lada odwagi

ale chyba do kurwy nedzy o grubych i ich problemach jest ten temat? \" Ciekawi mnie dlaczego mezczyzni leca tylko na szczuple dziewczyny ?\" no to kurwa jestem facetem i pisze co o tym myśle! lepiej by było jakbym napisał \"nie przejmuj sie i tak wszyscy cie kochamy? jesteś śliczna i żryj dalej\" nie napisze tak bo tak nie uważam! a wy widać jesteście uczulone na krytyke i to jest kolejny dowód na to że cały czas uważacie sie za biedne i pokrzywdzone a słowa krytyki odbieracie jako atak... wezcie sie za siebie a nie użalajcie do jasnej CIASNEJ... a ja zdania nie zmienie, jakbyscie były mądre to olałybyście moją uwagę, ale to już wasza sprawa :]

Gość Ksiadz Robak Reaktywacja
Dziewczyny pamiętajcie !!! Lakomstwo jest strasznym grzechem. nie zasmucajcie pana naszego swoim niedbalstwem

Gość szczuply przystojny żigolak
nie mógłbym uprawiać seksu z otyłą kobietą. dlaczego? bo one nie mogę się umyć.

Gość do marlona
a czy te wszystki mega laski krecace sie wokol ciebie czesto ci powtaezaja jaki jestws madry,intekigentny,wyrozumialy i piekny czy ty sam to sobie wmawiasz przed lustrem!

no i fajnie ze wymaga odwagi, ale ja chce KOCHAĆ a nie manifestować swoją odwage!!! Nie podobająmi sie grubasy więc nie zwracam na nie uwagi - proste. a takie pierdolenie ze wymaga nie lada odwagi to jest Wasze usprawiedliwianie sie - nie szukajcie powodów waszych problemow w kosmosie i w odbiorze spoleczenstwa tylko CHUDNIJCIE!!

Gość do marlona
a czy czesto robisz kupe ? bo to ma wplyw na to co piszesz tutaj :-P

Gość do marlona
nerwiki puszczaja i zaczynasz ouszczac kurwiki?nie chodzi o twoje zdanie tylko o sposob jego wyrazenia!

o czym ty do mnie rozmawiasz? ja nie mam problemów, nikt mi nic nie musi wmawiać. jestem jaki jestem, znam swojąwartość i nie użalam sie nad sobą tylko staram sie działać jeśli poczuje ze cos we mnie mi sie nie podoba... ps. cały czas was boli ta krytyka? Może tupnijcie nogą i wam przejdzie?

oj nie ladnie tak pisac o dziewczynach grubych,ja uwazam ze jak dziewczyna jest ladna na buzi i troszeczke przy kosci to wolalabym taka jakbym byla facetem a nie anorektyczke z paskudna paszcza.........a dziewczyny bieganie to dobry sposob na zgubienie kilogramow-polecam...

no lekko puszczają nerwiki, bo rozmowa z Wami zaczyna przeradzac się w kłótnie... może zaczniemy od początku?

Gość Namożyn nieżyt krtani
W polskiej rzeczywistości ubezpieczycielem jest de facto państwo finansowane z kieszeni podatnika. Grubasy - stali klienci opieki zdrowotnej - obciążają swoimi schorzeniami szanujących się obywateli. Nie mówię, żeby obżartuchów nie leczyć. Powinni mieć jednak świadomość, że korzystają z systemu opieki zdrowotnej w większym zakresie niż ludzie prowadzący mniej gnuśny styl życia. i dalej: Jeśli ktoś żre bez opamiętania, to znaczy, że nie wie, co to charakter, godność, człowieczeństwo. Człowiek, który stacza się do poziomu pochłaniającego wszystko tucznika, nie jest godzien szacunku. Wziąć się za siebie, trochę honoru, samozaparcia. W USA ulicami suną opasłe potwory zadowolone ze swojego wyglądu - do tego właśnie prowadzi konsumpcyjny styl życia. Grubasy - wstydźcie się!

Gość do marlona
inwalidzi wkladajcie protezy,niewidomo odzyskajcie wzrok,glusi sluch,szpetni na operacje plastyczne a wtedu marlon,zigolak ireszta idealnych idiotow bedzie zyc w swiecie marzen

przesadzasz.. i dałas popis swojej głupoty :) Twoim problemem jest to że nadinterpretujesz moje wypowiedzi - nie mówie nic o ślepych, inwalidach itd.. chodzi mi o grubasów, którzy sami winni są (przez swoje obrzarstwo) swojego nieszczescie

tutaj ktos naprawde krzywdzi innych stwierdzeniem ze gruby to nie mam prawa ,zadnego prawa,najlepiej niech wogole nie oddycha -co za narod??????????ja jestem instruktorka fitness iwiele otylych kobiet przychodzi do mnie ,zanim podejma wyzwanie dlugo z nimi rozmawiam wlasnie o takiej dyskryminacji ,czuja sie osaczeni przez takich idiotow co tu sie wypowiadaja....a przeciez nie kazdy sie opycha,czasem to wina genow ,czasem i cwiczenia nie pomagaja sa takie przypadki................

Gość taki sposób
myślenia, jaki tu reprezentują niektórzy, stał się źródłem hitleryzmu, nic się nie zmieniło, nietolerancja kwitnie

Gość a jeśli
ktoś nie potrafi poprawnie napisać słowa 'obżarstwo' to dyslekcja, lenistwo, czy głupota?

co do mojego zdania - grubych nie lubie - traktuje ich jak powietrze, jednak nie sugeruje ze nalezy sie ich pozbyc itd. Zwyczajnie, sami są sobei winni i niech robią co chcą.. jednak delikatnie wkurza mnie ich użalanie sie nad sobą... to tak samo jakby alkoholik narzekał że wątroba go boli, albo że ie ma nigdy pieniedzy... koniec sprostowania :]

a jeśli - zwyczajna nieuwaga, ale prosiłbym abyć bardziej skupiała się na treści tego co pisze :)

Gość rozumiem
że nie każdemu się podobają grube kobitki, po prostu, za bardzo na nie napadacie,tak w ogóle,to znam sporo lasek przy kości, które mają facetów i to wcale nie grubych, może ta dyskusja jest bez sensu,każdy lubi co innego,pozdrawiam grubych i szczupłych

Gość Latawica145
a wiecie, że w Stanach już do tego doszło, że grubasy obwinia się o .... efekt cieplarniany!! A to dlatego, że jak tai słoń wsiada do samochodu, to samochód więcej pali benzyny żeby takiego 200 - kilogramowego grubasa przewieźć, i więcej idzie do atmosfery.... coś w tym jest, a biorąc pod uwagę ile jest grubasów (i to mega - otyłych!!) w Stanach, muszę przyznać rację.... Swoją droga, ja nie chciałabym być z grubym facetem. Jakoś, nie zakochałabym się w takim grubasku, nie dałabym rady i już. Grubi nie są pociągający, niestety... co by nie mówić, i jakich argumentów nie używać, nigdy nie będzie tak żeby grubasy były super seksi i pociągające.

Gość a jeśli
chodzi mi raczej o to, że nikt nie jest idealny,kogoś może irytować nieznajomość ortografii, to był tylko przykład

czytajac ten temat wychodzi na to że grube babki sąok a grubi faceci nie... bo jakos nikt tu nie staje po stronie grubych mezczyzn.. . w sumie, nic mi do tego bo z mojej strony wspolczucia nie dostana..

rozumiem ze nikt nie jest idealny - wcale nie twierdze ze jestem cudem i w ogole najlepszy z najlepszych i patrzcie jaki jestem cool i bijcie mi brawo... różnicą jednak jest to iż nie użalam sie nad sobą że nie znam ortografii i nie zakładam tematów jaki to ja jestem biedy :( nie znam ortografii? no to ide po słownik i już..