Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Studenci! Jak często opuszczacie wykłady?

Polecane posty

moherowo-od krolestwa moherowych beretow.milo tak czasem przejsc sie na spacer kolo radia maryja:) szczerze to jest super miasto, tylko berety nam psuja opinie:(

niby takie oczywiste a jednak widzisz czasami człowiekowi się mózg wyłacza:) to fakt. ale nie przejmuj się. moherowe berety psuja opinie kazdemu miastu. zresztą pierniki wam tą opinię ratują więc nie jest źle:)

a pierniki sa suche i niedobre:Dserio, nie lubie ich.i kaloryczne do tego:P

jak to suche i niedobre?😭.i mój świat się zawalił....zyłam w jakimś chorym kłamstwie;)

wiesz, kwestia gustu:) a ja po prostu nie przepadam za piernikami:)

Ja z zalozenia chodze na wszystkie wyklady. Raz tylko kompletnie odpuscilam sobei jeden przedmiot, bo wiedzialm ze w koncu sobie na nim jakas krzywde z nudow zrobie, wiec zdrowiej bylo olac. Teraz na 5 roku mam az ;) 3 wyklady i coraz czesciej wagaruje.. Ale swiadomosc, ze wysoka srednia juz nie przelozy sie na stypendium, mocno mnie deprymuje :D Najchetniej nie chodzilabym wogole, ale potrzebuje notatki do egzaminu. A wyciaganie ich od innych, ktorzy przylaza na wyklady, wytrzymuja te nudy i dzielnie notuja, kiedy ja sobie smacznie spie, to wg mnie wyjatkowo bezczelne wykorzystywanie.

A ja różnie chodzę. Zazwyczaj na tych interesujących jestem, no i niestety na tych na których sprawdzają listę (czyli na takich na których bez tej listy nikt by się nie pojawił :o ) - wtedy najczęściej siadam gdzieś z tyłu i spokojnie czytam sobię książkę ;) A niektóre przedmioty odpuszczam sobie całkowicie, zwłaszcza jak wykład jest o 8 rano :O Mia* - obawiam się, że dla mnie jeden opuszczony wykład ze statystyki oznaczałby jakąś katastrofę, nawet słuchając pilnie wszystkiego rozumiem zaledwie jakieś 40% :(

ja mam ze statystyki jeszcze ćwiczenia i laboratorium na które musze chodzić wiec wyszłam z założenia że co za dużo statystyki to niezdrowo:)

Ja mam tylko te nieszczęsne wykłady :O Zakończone egzaminem :O

GWSH heh jesli musze, a w tym sem. musze chodzić na \"ukochaną\" statystykę z której ni huhu nie kumam to chodze..naturalnie jest o 8 z rańca fiu fiu sama przyjemność ;) jestem na 7 sem. zauważyłam taka prawidłowość, jeśli jestem na wszystkich bez wyjątku wykładach coś mi ta sesja nie wychodzi :( jeśli mnie nie ma..... :) nie jest tragicznie zresztą jak tu chodzic na wykłady kiedy dzieci w domu, ex nawet nie wie że mam szkółke, a w pon. do pracki :( czasem sprawdzają (listy) kto chodzi a kto nie, widac przy ocenianiu ;)

macie state na 2 roku? ja mialam na 1 i podobno to byla zmora wszyskich:) ja milo wspominam,bo mnie na niej nie bylo,potem tydzien przed sesja sama sie jej nauczylam,ale to byl jedny examin z ktoego mialam 4 a nie %:P

Gość studenciara
Dora, stata z panią Sz....? :P Niewatpliwa przyjemność, 3 lata temu a pamiętam jak dziś :) Pozdrawiam koleżankę z wydziału

Gość niestety chodze
niestety musze chodzić na wszystkie bo mamy listy puszczane z kazdego przedmiotu i to na 5 roku, paranoja

Gość pseudonimmmm
Ja od poczatku studiow prawie nie chodze na wyklady tzn na te co musze i jest lista to staram sie chodzic chcoiaz nie zawsze mi sie to udaje. Wyklady na 8 regularnie opuszczam. A na przedmioty w niewielkim stopniu zwiazane z moim kierunkiem opuszczam. Czesto wychodze na tym lepiej niz Ci co chodza

Gość lipidja
od poczontku roku nie byłam na rzadnym i nie rzaluje, bo tam strsznych głupot uczom ;)

A ja od początku roku nie bylam na jednym :) i jestemwz tego dumna bo w zeslzym roku to bylo kraciascie ;P a nie ma to jak swoje porzadne notatki! Jak mam liczyc na czyjąś dokladnosc i sumiennosc to dziekuje bardzo! W sumie teraz chodze bo juuz mam dosyc jakichkolwiek poprawek i mam zamiar sie przylozyc! O ile wyklady strasza nuda to jednak sluchacnie np. samego wykladu z wytrzymalosci materialow bardzo duzo przynosi :) Na razie jestem pełna dobrego nastawienia ale kto wie jak bedzie dalej:) Na razie jutro mam tylko 1,5 godzinny wyklad wlasnie z wytrzymalosci i mam zamiar isc :) Pazdrawiam wszystkie studentki

ja chodze prawie zawsze a to dlatego, ze zazwyczaj sa miedzy cwiczeniami i nie chce mi sie miec tzw. okienek po drugie sa ciekawe (na nieciekawych sprawdzaja obecnosc bo sa to wyklady monograficzne) po trzecie nie chce mi sie uczyc a z wykladow duzo wynosze, wiec przed sesja ucze sie jeden dzien do kazdego egzaminu

studenciara--> pozdrawiam;D nie mslalam ze ktos od nas tu bedzie;)

Gość studenciara
a bywam na kafe, bywam :) Też myślałam ze sama jestem :)

Gość cześć a ja
w pierwszym roku chodziłam i to by było na tyle mojego udziału w wykładach:) uważam że chodzenie na wyłady to strata czasu (przynajmniej dla mnie),na mnie to niedziała poprostu i nie trafia kiedy którąś tam godzinę siedze i usiłuje się skupić.Najważniejsze są ćwiczenia,laborki,...no i sesja:)